Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

Gal kam teko išbandyti tokį diržą?
DIRŽAS PO GIMDYMO

Pagal kainą ir aprašymą atrodo padoriai ax.gif
Atsakyti
tarkim aš noriu nusipirkti kelnaites (pvz. tos RITA) po gimdymo, tai apimtis geriausia matuotis ir jų dydį rinktis po gimdymo? Iš anksto galvoju, kad galiu neįtaikyti su dydžiais, o jeigu per didelės ar per mažos, tai naudos jokios g.gif
Atsakyti
Dirzo po gimdymo nenesiojau,nes buvo labai karsta ir su juo nepatogu... o vat nestumini dirza tampiau kaip reikalas...
Atsakyti
Po gimdymu nieko nenesiojau schmoll.gif ir siaip dabar gydytojai nerekomenduoja nesiot nes pilvo raumenys nedirba o tik suspaudzia, aisku jei eini kur nors kol dar nera susitraukes gali uzsidet kad graziau atrodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
as tik uz thumbup.gif manau reikalingi jie tikrai.nestumo metu prilaiko pilvuka daug lengviau vaikscioti.as po pirmo cp nenesiojau korseto, ir kai po antro cp uzsidejau supratau koks tai reikalingas ir nepamainomas dalykas thumbup.gif pilvukas daug greiciau atsistate i savo vieta ir savijauta kur kas geresne buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Licca @ 2013 09 01, 17:57)
Gal kam teko išbandyti tokį diržą?
DIRŽAS PO GIMDYMO

Pagal kainą ir aprašymą atrodo padoriai  ax.gif

Turėjau ir aš tokį diržą, užsidėjau praėjus porai dienų po gimdymo, bet labai kraujavau, tai sesutė sakė dėtis, kai apstos kraujavimas.. Kadangi ilgai kraujavau, daugiau nei dvi savaites, pamiršau kažkaip apie tuos diržus, korsetus ir t.t., prisiminus pagalvojau, kad blogai padariau, jog nesidėjau, kad pilvas bus lig žemės ir pan., bet praėjus tiek laik po gimdymo, pilvas toks pat kaip ir buvo iki jo.
Žinoma, galėjau dėtis,galbūt būčiau atrodžiusi geriau nei dabar, bet ir šiuo metu esu patenkinta savo išvaizda, kuriai nereikėjo daug laiko, pinigų ir nervų : )
Atsakyti
Man labai padejo dirzas po gimdymo. Nes eiti kur didesni atstuma budavo pradedavo labai skaudeti pilva, o su dirzu galejau tikrai daugiau vaikscioti!!
Atsakyti
Nešiojau diržą ir nėštumo metu (paskutinį mėn.) ir po jo. Nėštumo metu dėdavausi tik kai reikėdavo eit tolesnius atstumus, nes neypatingai jis patogus, o po nėštumo ištisai nešiojau kokį mėn... Turėjau du (M ir S dydžių), kadangi buvau prieš nėštumą kūdutė, maniau net neprireiks M, iškart šoksiu į S ir tiks. Bet nors ir jų plotis reguliuojasi, buvo per mažas, tai džiaugiuosi, kad turėjau du, iš pradžių dėdavausi didesnį, paskui mažesnį ir labai greitai viskas grįžo į savas vėžes smile.gif
Atsakyti
busipirkus buvau korseta,taciau uzsidejau gal tik pora kartu,kai pilvas dar nebuvo susitavrkes, tai kazkur iki 6savaites,tad senokai maniskis jau dulksta 4u.gif
Atsakyti
Tikrai reikalingi, tiek nestumo metu prilaiko pilvo siena, tiek ir po gimdymo padeda greiciau trauktis pilvui.
Atsakyti
Dirzas po gimdymo man irgi labai padejo ir nuo nugaros skausmu ir pilvas greit atsistate..
Atsakyti
As nesiojau paprasta korseta, jis ne spec. po gimdymo, bet vistiek pilvuka apspaudzia smile.gif
Atsakyti