Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo skausmai

Sveikos busimos ir esamos mamytes nestuke.gif ,noriu paklausti ar jums budavo tokie dalykai as nescia 3savaites nestuke.gif ,bet kazkaip skauda kiausides desine puse blink.gif ,ir atrodo kad dar skauda inkstai,nezinau ka galvoti bijau kad nieko neatsitiktu zirniukui verysad.gif ,bijau kad nebutu netoj vietoj pastojimas prie kiausides bijau kad taip nebutu doh.gif ,o cia anglijos daktarai nieko nesako schmoll.gif ,padekite gal jums taip buvo ar yra gal ne man taip buna,dar beto labai kakskart paskausta pilvuko apacia g.gif ,

LABAI ACIU UZ ATSAKYTMUS wub.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika, as nestuke.gif 6 savaites, pries kokias dvi savaites man irgi siaubingai skaudejo pilvuka, dure sonus, is lovos kiauras dienas neislipdavau unsure.gif dabar tie durstymai po truputi liaunasi, uzeina tik kartais, nes turiu kita beda - kariauju su nuolatiniu pykinimu doh.gif jei labai nerimauji, geriau pasisakyk ginei, na del sventos ramybes mirksiukas.gif nes cia zinai, kiekvienai skirtingai organizmas reaguoja i nestuma smile.gif
Atsakyti
laba,

neseniai buvau nestuke.gif . tai kai buvau 4-6 savaiciu nestumo man skaudejo pilvo apacia kaip per mmm, bet kraujo nebuvo.ir tas skausmas toks labai menkas kai man mmm buvo "sienomis laipiot" verciantis skausmas verysad.gif
gal pasisakyk ginei, ji zinos ar cia laikinas skausmas ar kazkas rimto...lengvo nestumo 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif nestumo pradzioj ir man budavo paskaudenimu 4u.gif del viso pikto uzsimink apie tai savo gydytojai 4u.gif
Atsakyti
Sveikute smile.gif sveikinu su nestumu smile.gif as ir nesuke jau 30 savaiciu ax.gif nestumo pradzioj ir man buvo skausmai, tai man israse gerti magvit ir carelady. sake cia tempiasi gimdos raisciai, tai gal ir tau tas pats. veliau tas praejo smile.gif labiausiai suskausdavo kai pavzdziui nusiciaudydavau ar kosedavau blush2.gif paskaudedavo ir strenas kazkaip jei per nugara pastukseni mazdaug toj voetoj kur inkstai ir neduria tai neturetu buti inkstai, bet cia zinai tikrai nuraminti gali tik daktaras mirksiukas.gif bet viskas bus gerai tavo zirniukui kuo maziau stresuok 4u.gif lengvo nesiojimo nestuke.gif
Atsakyti
Nu tikiuosi kad viskas bus gerai,bet as gyvenu anglijoj o anglijos daktarai kazkokie keisti jie tawe apziures kai tau tikrai bus blogai,rytoj vaziuoju pas daktare paklausiu jos gal ka atsakys beto ji manes neapziures ji tik paaiskins kaip ivyksta maitinimas ir t. doh.gif t.,o man ultragarsus darys tik geguzes 18d,labai ilgai laukt nezinosiu ar jam viskas gerai,isprotesiu,dekui uz atsakymus,man nieko neisrase jokiu vitaminu kad butu nuo tokiu dalyku,tik israse folio rugsty,o iki geguzes dar toli nezinau kaip as istversiu be zinios jokios ir t.t. g.gif ax.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o anglijoj nera kokiu lietuvisku polikniniu? nes zinau ka vienas pazystamas buvo tokia rades, tai sake tik ten ir lankysis, tai gal pabandyk paiskoti? beto manau jei butu pastojimas ne vietoj tai turetum pradeti kraujuoti.tai laikykis, zinau kad ta nezina kankina, bet turi buti stipri del savo pupulio 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
man tai vos ne iki 12 savaitės tokie kaip mėnesinių skausmai kankino. Ir viskas gerai nestuke.gif svarbiausia - pasisakyk tave prižiūrinčiam gydytojui 4u.gif
Atsakyti
o man skaudet pradejo 10 saviciu kaip per pms toks bjaurus skausmas ir nugaros ir pilvo,nuejau pas gyd ir pasake kad gresiantis... verysad.gif pagulejau ligoninej daug magnio geriau ir db tegeriu bei nudojau zvakutes nes dar ir maksties uzdegimas buvo, tai dabar susitvarke ir mums jau lyg ir viskas gerai nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, man 6 sav ir 2 d, pradėjau jausti spazmukus prieš pora dienų, taip suima, palaiko ir paleidžia, kažkur pilvo apačioje, viduryje. Gydytoja nieko neskyrė, tik folio rūgštį. Naudoju dar progesterono žvakutes. Ar esant tokiems spazmukams reikėtų gertį magnį? g.gif Man spazmuoja ne nuolat, o karts nuo karto. Šiandien per pietus teko skubiai paeiti, nors ir netoli, bet grįžus į darbą ir pajutau spazmus.
Atsakyti
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios biggrin.gif paklausiau apie tai sake viskas gerai tai normalu gavau knyga apie viska kas vyksta per nestumo tas 9 men lotuliukas.gif zinau kad yra lietuviska ligonine cia uk ji yra londone,bet reik moketi buvo parasyta g.gif jus isivaizduojat ka sake man dar daktare,per skaneri kai vaikuti ziures sake paziures vaiko nugaros kakla,ziuri del to ar jis bus daunas nesveikas, verysad.gif ir dar per krauja paziures,ar taip lietuvoj yra tokiu dalyku? g.gif doh.gif kazkaip isigandau,drauge sako mum taip nebus nes anglu vaikuciai buna nesveiki verysad.gif gal jie mano ir man taip bus bet tikiuosi taip nebus 4u.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima9 @ 2010 04 07, 16:29)
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios biggrin.gif paklausiau apie tai sake viskas gerai tai normalu gavau knyga apie viska kas vyksta per nestumo tas 9 men lotuliukas.gif zinau kad yra lietuviska ligonine cia uk ji yra londone,bet reik moketi buvo parasyta  g.gif jus isivaizduojat ka sake man dar daktare,per skaneri kai vaikuti ziures sake paziures vaiko nugaros kakla,ziuri del to ar jis bus daunas nesveikas, verysad.gif ir dar per krauja paziures,ar taip lietuvoj yra tokiu dalyku? g.gif  doh.gif kazkaip isigandau,drauge sako mum taip nebus nes anglu vaikuciai buna nesveiki verysad.gif gal jie mano ir man taip bus bet tikiuosi taip nebus 4u.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

manau kad viskas tau bus tvarkoj, nes kol dar mazai laiko, privalo paziureti ar vaikelis sveikas, ar negresia kokie apsigimimai g.gif optimistiskiau i viska ziurek mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti