Sveikos busimos ir esamos mamytes ,noriu paklausti ar jums budavo tokie dalykai as nescia 3savaites ,bet kazkaip skauda kiausides desine puse ,ir atrodo kad dar skauda inkstai,nezinau ka galvoti bijau kad nieko neatsitiktu zirniukui ,bijau kad nebutu netoj vietoj pastojimas prie kiausides bijau kad taip nebutu ,o cia anglijos daktarai nieko nesako ,padekite gal jums taip buvo ar yra gal ne man taip buna,dar beto labai kakskart paskausta pilvuko apacia ,
sveika, as 6 savaites, pries kokias dvi savaites man irgi siaubingai skaudejo pilvuka, dure sonus, is lovos kiauras dienas neislipdavau dabar tie durstymai po truputi liaunasi, uzeina tik kartais, nes turiu kita beda - kariauju su nuolatiniu pykinimu jei labai nerimauji, geriau pasisakyk ginei, na del sventos ramybes nes cia zinai, kiekvienai skirtingai organizmas reaguoja i nestuma
neseniai buvau . tai kai buvau 4-6 savaiciu nestumo man skaudejo pilvo apacia kaip per mmm, bet kraujo nebuvo.ir tas skausmas toks labai menkas kai man mmm buvo "sienomis laipiot" verciantis skausmas gal pasisakyk ginei, ji zinos ar cia laikinas skausmas ar kazkas rimto...lengvo nestumo
Sveikute sveikinu su nestumu as ir nesuke jau 30 savaiciu nestumo pradzioj ir man buvo skausmai, tai man israse gerti magvit ir carelady. sake cia tempiasi gimdos raisciai, tai gal ir tau tas pats. veliau tas praejo labiausiai suskausdavo kai pavzdziui nusiciaudydavau ar kosedavau paskaudedavo ir strenas kazkaip jei per nugara pastukseni mazdaug toj voetoj kur inkstai ir neduria tai neturetu buti inkstai, bet cia zinai tikrai nuraminti gali tik daktaras bet viskas bus gerai tavo zirniukui kuo maziau stresuok lengvo nesiojimo
Nu tikiuosi kad viskas bus gerai,bet as gyvenu anglijoj o anglijos daktarai kazkokie keisti jie tawe apziures kai tau tikrai bus blogai,rytoj vaziuoju pas daktare paklausiu jos gal ka atsakys beto ji manes neapziures ji tik paaiskins kaip ivyksta maitinimas ir t. t.,o man ultragarsus darys tik geguzes 18d,labai ilgai laukt nezinosiu ar jam viskas gerai,isprotesiu,dekui uz atsakymus,man nieko neisrase jokiu vitaminu kad butu nuo tokiu dalyku,tik israse folio rugsty,o iki geguzes dar toli nezinau kaip as istversiu be zinios jokios ir t.t.
o anglijoj nera kokiu lietuvisku polikniniu? nes zinau ka vienas pazystamas buvo tokia rades, tai sake tik ten ir lankysis, tai gal pabandyk paiskoti? beto manau jei butu pastojimas ne vietoj tai turetum pradeti kraujuoti.tai laikykis, zinau kad ta nezina kankina, bet turi buti stipri del savo pupulio
o man skaudet pradejo 10 saviciu kaip per pms toks bjaurus skausmas ir nugaros ir pilvo,nuejau pas gyd ir pasake kad gresiantis... pagulejau ligoninej daug magnio geriau ir db tegeriu bei nudojau zvakutes nes dar ir maksties uzdegimas buvo, tai dabar susitvarke ir mums jau lyg ir viskas gerai
Sveikos, man 6 sav ir 2 d, pradėjau jausti spazmukus prieš pora dienų, taip suima, palaiko ir paleidžia, kažkur pilvo apačioje, viduryje. Gydytoja nieko neskyrė, tik folio rūgštį. Naudoju dar progesterono žvakutes. Ar esant tokiems spazmukams reikėtų gertį magnį? Man spazmuoja ne nuolat, o karts nuo karto. Šiandien per pietus teko skubiai paeiti, nors ir netoli, bet grįžus į darbą ir pajutau spazmus.
Jeigu nebūtų moterų,visi pasaulio pinigai netektų prasmės...
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios paklausiau apie tai sake viskas gerai tai normalu gavau knyga apie viska kas vyksta per nestumo tas 9 men zinau kad yra lietuviska ligonine cia uk ji yra londone,bet reik moketi buvo parasyta jus isivaizduojat ka sake man dar daktare,per skaneri kai vaikuti ziures sake paziures vaiko nugaros kakla,ziuri del to ar jis bus daunas nesveikas, ir dar per krauja paziures,ar taip lietuvoj yra tokiu dalyku? kazkaip isigandau,drauge sako mum taip nebus nes anglu vaikuciai buna nesveiki gal jie mano ir man taip bus bet tikiuosi taip nebus
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios paklausiau apie tai sake viskas gerai tai normalu gavau knyga apie viska kas vyksta per nestumo tas 9 men zinau kad yra lietuviska ligonine cia uk ji yra londone,bet reik moketi buvo parasyta jus isivaizduojat ka sake man dar daktare,per skaneri kai vaikuti ziures sake paziures vaiko nugaros kakla,ziuri del to ar jis bus daunas nesveikas, ir dar per krauja paziures,ar taip lietuvoj yra tokiu dalyku? kazkaip isigandau,drauge sako mum taip nebus nes anglu vaikuciai buna nesveiki gal jie mano ir man taip bus bet tikiuosi taip nebus
manau kad viskas tau bus tvarkoj, nes kol dar mazai laiko, privalo paziureti ar vaikelis sveikas, ar negresia kokie apsigimimai optimistiskiau i viska ziurek