Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo skausmai

QUOTE(GudriLapė @ 2010 04 07, 15:13)
Sveikos, man 6 sav ir 2 d, pradėjau jausti spazmukus prieš pora dienų, taip suima, palaiko ir paleidžia, kažkur pilvo apačioje, viduryje. Gydytoja nieko neskyrė, tik folio rūgštį. Naudoju dar progesterono žvakutes. Ar esant tokiems spazmukams reikėtų gertį magnį?  g.gif  Man spazmuoja ne nuolat, o karts nuo karto. Šiandien per pietus teko skubiai paeiti, nors ir netoli, bet grįžus į darbą ir pajutau spazmus.

Sveikutes 4u.gif Man taip budavo nuo kokios 8 sav., tai israse magni miltukais, jis atpalaiduoja gimda. pageriau 10 dienu ir tikrai geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima9 @ 2010 04 07, 19:29)
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios biggrin.gif paklausiau apie tai sake viskas gerai tai normalu gavau knyga apie viska kas vyksta per nestumo tas 9 men lotuliukas.gif zinau kad yra lietuviska ligonine cia uk ji yra londone,bet reik moketi buvo parasyta  g.gif jus isivaizduojat ka sake man dar daktare,per skaneri kai vaikuti ziures sake paziures vaiko nugaros kakla,ziuri del to ar jis bus daunas nesveikas, verysad.gif ir dar per krauja paziures,ar taip lietuvoj yra tokiu dalyku? g.gif  doh.gif kazkaip isigandau,drauge sako mum taip nebus nes anglu vaikuciai buna nesveiki verysad.gif gal jie mano ir man taip bus bet tikiuosi taip nebus 4u.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tavo vaikučiui sprando raukšlę matuos smile.gif LT ją matuoja visiems vaikučiams smile.gif čia normalus tyrimas, nesinervink 4u.gif

QUOTE(dovile.galdik @ 2010 04 08, 09:20)
Sveikutes 4u.gif Man taip budavo nuo kokios 8 sav., tai israse magni miltukais, jis atpalaiduoja gimda. pageriau 10 dienu ir tikrai geriau  smile.gif

vakar nusipirkau, išgėriau puse pakelio su sultimis ir tikrai geriau pasidarė ax.gif kiek suprantu nėra ko nerimauti kol nėra kraujo ar kraujingų išskyrų, na nebent spazmai jau labai riestų.
Atsakyti
as laukiuosi 7 savaite, nuo kokios 5 sav, pradejo ir man skaudet, lig pries mmm, bet budavo kad ir labai skauda... kai buvau pas daktare, ji sake kad sonus, ty kiausides paskaudet gali, o vat kad gimda skauda tai jau negerai. dave homeopatiniu vaistuku ir dabar labai retai kada suskausta smile.gif taigi butinai pasisakyk daktarei, atsarga gedos nedaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 04 08, 11:32)
as laukiuosi 7 savaite, nuo kokios 5 sav, pradejo ir man skaudet, lig pries mmm, bet budavo kad ir labai skauda... kai buvau pas daktare, ji sake kad sonus, ty kiausides paskaudet gali, o vat kad gimda skauda tai jau negerai. dave homeopatiniu vaistuku ir dabar labai retai kada suskausta smile.gif  taigi butinai pasisakyk daktarei, atsarga gedos nedaro 4u.gif

kai aš jai pasakiau per pirmą vizitą, kad jaučiu kartais kažką ties gimda, tai sakė gal čia greičiau jauti pilvo apačią, nes vidaus organų jutimas yra kiek kitoks nei išorėje, gali atrodyti, kad ten skauda, o skaudės kitur. Aš dabar pradėjau stebėti kur spazmuoja, tai jaučiu šoniukus, kartais ir visą pilvo apačią, bet skausmas nėra didelis ir nedažnas, todėl sunku pasakyti ar čia rimta ar ne. Na gal pasuksiu ginei, gal patars ką nors, kitas vizitas yra trečiadienį, tai tuoj susitiksim. Šiuo metu tai nieko neskauda, tai kažkaip ir nepatogu skambinti blush2.gif
Atsakyti
sveikos, pasukau vis tik savo ginei, tia mane nuramino, kad bet kokei spazmai nėštumo metu yra normalu ir nereikia bijoti, aišku jeigu iki žemės lenkia tada tai jo. Man galėjo jie užeiti dėl to, kad viduriavimas prasidėjo, tai sakė magnį gerti 2 akrt dienoje, bet po valgio, o jeigu užkietėję viduriai tai prieš valgį reikia.
Atsakyti
nuo nėštumo pradžios jaučiu kiaušidžių srity skausmą. iš pradžių, dar laukiau savo dienų, mat atrodė, kad tuoj tuoj prasidės, o vat ir neprasidėjo tongue.gif dabar aplanko tokia komiška situacija, čiaudant, kosint ar staigiau pajudant nemaloniai skaudžiai tempia šonuose, kur kiaušidės yra, kartais suduria ir kitur, bet taip, kad pašoku net. doh.gif dabar jau bus 12 savaičių, o nesiliauja
Atsakyti
QUOTE(Laima9 @ 2010 04 07, 20:29)
Nu va siandien buvau pas daktare paklausiau viskas gerai,krauja paeme net tris tubelius zinot kokius jau pacios

nu man ėmė 4 tuos indelius. BEt aš dar papildomai mokėjau 42Lt už tyrimą kažkokį ten- kuris anksčiau buvo daromas nemokamai bet krizės metu paprasčiausiai valstybė "taupo" vaikiukų sveikata.
Dėl skausmų- mano nėštumui 5 mėn ir 2 savaitės (trumpiau 22savaitės) man maudžia pilvo šonus, pilvo apačią), panikuoju juodai- gal dar tas prideda? kai kada būna tiesiog skauda- bet ne taip kaip kad sąrėmiai. nežinau ką galvot- gydytoja kiekvieną kartą ir echo daro- ir ramina- bet bijau ir tiek- su pirmagime taip nebuvo schmoll.gif
Atsakyti