QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 14, 11:53)
Mano puodelis standartinis kepimo "kaušiukas". Nežinau, ten gal kokie 130-150ml skysčio telpa
O siaube

Tai kodėl neparašoma recepte? Nes paprastai imama standartas (stiklinė 200ml)
QUOTE(sukute @ 2011 12 14, 15:43)
Na sikart nesusilaikiau ir isdrisiu pakomentuoti, nors rizikuoju buti apmetyta pomidorais
Praeitais metais kepem su vyru kuciukus pagal Tepaluotos recepta. Vos tik uzmetes aki i kuciuku recepta, mano vyras pasake, kad cia arba miltu per mazai, arba tie puodukai labai nedideles talpos. Kadangi mano vyras megsta terliotis su mieline tesla, kepa bandeles ir ragaisius, tai jis taip pakomentavo recepta is savo patirties kepimo. Jeigu buciau kepus as viena, kuri, tarkim, pirma karta susiduria su mieline tesla, tai man ir i galva nebutu sove, kad recepte kazkas ne taip
Taigi, jau ne pirma karta pastebiu ir ne tik sioje temoje, kad kai kurios kepejos ir virejos lyg ir paraso savo recepta, bet ne iki galo tiksliai ir aiskiai, ko pasekoje ne visiems viskas gaunasi, kiti gal prideda savo, kad gautusi, bet nebekomentuoja kas ir kaip...
Yra toks prietaras, kad negalima savo receptu atskleisti iki galo... Na, bet jeigu jau dedat tuos receptus, tai gal galima visus kiekius tiksliai surasyt

arba gal tada neverta isvis det...
Nes vienos puodukas 130 ml, kitos 180 ml, arbatos gal net visas 220 ml
Drįstu pritarti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 14, 17:51)
Ir dar pastebėjimas. Jei būtumėt perskaičiusi visą temą, o ne paskutinius porą puslapių, pretenzijų dėl tikslaus recepto parašymo/ neparašymo reikšti nebūtų reikėję, nes viskas kalbėta/ apkalbėta/ išsiaiškinta daug kartų ir ne viena pasidalijo savo patirtimi.
Perskaičiau viską, kai jau buvau išsikepusi. Ar tiksliau kai užsimaišiau tešlą ir pamačiau, kad iš tokios kūčiukų tikrai nepagaminsi

Nesu kepėja, todėl paskaičius receptą pasakyti negalėčiau kada jis geras, kada nelabai, o ir visą temą skaityti

kiek laiko reikt turėt

jei susirandi receptą ir varai per visą temą žiūrėt ar jis geras. Sorry, bet nelogiška
Ir čia ne pretenzija

tiesiog pastebėjimas. Kam dėti tokį receptą, iš kurio paskui rutuliojama visa tema, nes kas trečiai (jei ne dažniau) nesigauna