QUOTE(Amica @ 2010 04 28, 23:07)
Na va, pareinu ir aš, tik tikiuosi laikinai. Jau buvome visus bėrimus pamiršę, valgėme viską ir nieko nesibauginome, tik vat nespėjome dar gerai kojų Lietuvoje apšilti ir mano vaikas išbertas - kojos ir rankos, vienas žandukas. Ir niežti. Pasikaso kartais, tai nors tiek, kad ištisai nesidrąsko. Nesuprantu kame reikalas. Bet jau noriu atgal į namus, į Ispaniją
Sveikute

. Nu nieko sau, tikrai taip klimatas itakoja, ar jau tokia uztersta Lt kad joje ir gyvent nebeimanoma pasidare

Jau pasiilgom taves
Greiciau kratykites to berimo, gal tikrai grizus namo viskas sunormalizuos. To jums ir linkiu
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2010 04 28, 21:39)
Sveikos mamytes. Atleiskit jei pasikartosiu, nes labai daug temoje prirasyta, kol kas neperskaiciau. Kadangi turite patirties su sia problema, gal kuri galetumet pakonsultuoti. Mano vaikuciui greit bus du menesiukai. Buvo labai smarkiai isbertas veidelis. Pradzioj sake gal hormonai tvarkosi, bet kai ilgai nepraejo gydytoja uzrase diagnoze AD. Nelabai man ka paaiskino, norejo skiepyti, tai gerai kad buvau skaicius kad sergant AD gali buti pavojingi skiepai. Tai pasiunte pas alergologus. Maitinu savo pienu, siek tiek primaitinu misinuku. Daugelis netiko, dabar valgom Isomil1. As is pradziu atsisakiau pieno produktu, nepadejo, tada susidariau maisto sarasa (bulves, morkos, mesa, koses) ir grieztai kelias dienas valgiau, berimas beveik praejo.
O kaip pazinti ar tai tikrai AD, o gal tiesiog reguliuojasi virskinimas? Tikiuosi gauti atsakyma is alergologu, taciau gal jus ka patartumet, nes ne visi gydytojai geranoriskai ir is sirdies dirba savo darba. Kartais is ten iseini su dar didesniu neaiskumu.
O ypatingai mane domina skiepu klausimas. Ar visi skiepai pavojingi sergant AD ar tik tam tikri?
Sveikute. Labai sunku nematant vaikiuko kazka sprest. Bet pati labai teisingai darai kad prisiziuri valgoma maista

Tai ir toliau, jei reaguoja i maisto pokycius gali buti kad turi alergija tam tikriems produktams. Jei rasysies ka valgai tai bus lengviau atsekti. Bet tam kad isitikintum ar tikrai yra alergija tai turi stebet, o jei ir toliau bers, tada gal nuo 6 men. galima pasidaryt kraujo tyrima, taip vadinama alergenu palete.
O jau dabar galetumet padaryt kiekybini ismatu paseli, gal jum tikrai kazkas su virskinimu, o tas tyrimas parodys ar pakankamai geruju bakteriju, ar gal uzaugo kokiu kitu bloguju. Taip pat galima nuo veiduko paimti odos paseli, irgi parodys ar nera kokio grybo, stafiloko ir pan. (Tik neissigaskit, gali ir nebuti

)
Tik noriu ispeti, kad alergologai nesidrovi jau tokiem maziukams veideliui skirti stipriu hormonu, imaiso juos i gaminama tepala ir sako tepkit. Kas yra mano manymu tikrai neteisinga, nes hormonai ne tik plonina oda, atrofuoja ja, ypac jautrus veidelis, bet ir patenka i kraujotaka, kas trikdo kudikio organizmo veikla. Jus tikrai dar per mazi hormonams.
Jei odele sausa, tai geriau rinkites naturalius drekiklius, aliejus, sviestus. Geriausia kuo anksciau nustatyti berimo priezasti ir ja salinti, o ne maskuoti berimus hormonais. Pasiskaitykit 1 temeles psl. ten rasite daug idomios naudingos info ir apie skiepus taip pat.
Sekmes jum