Sveikos, kaip gyvenate? Man viskas gerai, gydausi

QUOTE(FETA @ 2010 04 30, 00:17)
dėl konizacijos ar šeip susirgai?
as snd kaip tik skambinsiu kad noriu kuo greičiau pasidaryti OCT

Mergaites,paaiskinkit man zioplai,kas cia per liga,kaip ji pastebima?As pati kazkaip pradedu savimi suabejoti,labai daznai uzeina pilvo apacioje skausmai,kartais net besimylint taip skaudziai suskausta,kad net prakaitas ismus,ypatingai jei vyras truputi giliau ieina.Pas ginekologe,nuvaziuosiu tik po 4 menesiu,nes daba neturiu galimybes.
river*, tai gal tau cista
seip niekas nieko neskaudejo nieko visiskai ten nejauciau ir nesiskundziau, va tokia paslaptinga liga kai suzinojau kad jau CIN III tai soka gavau

seip niekas nieko neskaudejo nieko visiskai ten nejauciau ir nesiskundziau, va tokia paslaptinga liga kai suzinojau kad jau CIN III tai soka gavau

QUOTE(Rastika @ 2010 04 30, 19:16)
river*, tai gal tau cista

QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 30, 19:45)
visiškai nieko nejutau, planavom lekiuka ir po triju planavimo men. nuejau pas gine pasidaryti visokiu tyrimu tuo paciu ir OCT o tada ir suzinojau kad kazkas negerai padare biopsija ir tada tik suzinojau....
o seip tai man nei skaudejo nei ka nei jokiu grybeliu turejau nieko zodziu sveikut sveikutele... tai ir sakau jau ne lelius po metu kitu buciau jau be chemoterapijos neapsiejusi, todel ir vadinu paslaptinga liga
ir tada priverciau visas drauges nueiti ir pasitikrinti, kaip sakant reikia mokintis is kitu...
ir tikrintis manau reikia nuo 22 m. o ne nuo 25 nes man 24 ir buciau jau seis arba kitais metais tapusi vezininke....
ir neturejau daug partneriu, nerukai, negeriu, nebent simboliskai (dazniausiai skaitausi kaip vairuotoja)
bet va pasirodo nesvarbu kiek vyru turejai, nes pasirodo vyrai yra nesiotojai ir tarkim mano vyras gal pries kazkiek metu mylejosi su kazkokia mergina kuri buvo nesiotoja ir jis net po keliu metu man gali perduoti ta visa bjaurasti uztai ir yra liepiama jaunas mergaites dar paskiepyti, o jau ne tada visoms siulau kuo anksciau tikrintis betnt kas 2 m.
QUOTE(Rastika @ 2010 05 01, 12:07)
visiškai nieko nejutau, planavom lekiuka ir po triju planavimo men. nuejau pas gine pasidaryti visokiu tyrimu tuo paciu ir OCT o tada ir suzinojau kad kazkas negerai padare biopsija ir tada tik suzinojau....
o seip tai man nei skaudejo nei ka nei jokiu grybeliu turejau nieko zodziu sveikut sveikutele... tai ir sakau jau ne lelius po metu kitu buciau jau be chemoterapijos neapsiejusi, todel ir vadinu paslaptinga liga
ir tada priverciau visas drauges nueiti ir pasitikrinti, kaip sakant reikia mokintis is kitu...
ir tikrintis manau reikia nuo 22 m. o ne nuo 25 nes man 24 ir buciau jau seis arba kitais metais tapusi vezininke....
ir neturejau daug partneriu, nerukai, negeriu, nebent simboliskai (dazniausiai skaitausi kaip vairuotoja)
bet va pasirodo nesvarbu kiek vyru turejai, nes pasirodo vyrai yra nesiotojai ir tarkim mano vyras gal pries kazkiek metu mylejosi su kazkokia mergina kuri buvo nesiotoja ir jis net po keliu metu man gali perduoti ta visa bjaurasti uztai ir yra liepiama jaunas mergaites dar paskiepyti, o jau ne tada visoms siulau kuo anksciau tikrintis betnt kas 2 m.
Rastika,esi saunuole,kad nieko nelaukusi kreipeisi i ginekologe

o Rastika kaip tu dabar jautiesi?o kas per tyrimas,kaip ji daro,tepineli koki ima?o as kai nueisiu,tarkim jei kazkas negerai,tai gine iskart pamatytu,ar turiu specialiai paprasyti kad OCT tyrima darytu?nes ta lyga tikrai paslaptinga

River,šiaip nepamatys pakitimų,reikia daryti tą PAP tyrimą. O tu žaizdelę kaklelio turi? ......aš jau laukiu savo eilės pas ginę,taip tikiuosi išgirsti jog gražiai kaklelis gyja

river*, taip, jau ramzyte tau atsake kad gine plika akimi nematys ar pas tave yra pakitimu, onkologinį citologini tepinilį paimpa pan. kaip ir kitus tik va reikia lykterti nuo 10 d. iki 3 sav. bet cia kitos paneles minejo kad ir anksciau tyrimu ats. suzino, po tyrimo pareina ats. su 3 raidėm jie parasyti 1 pus. jai yrakoks pakitimas, jai viskas gerai tai taip ir bus parasyta kad pakitimu nera
to brangiuoji tau ir linkiu kad nebutu jokiu pakitimu, as ryt po pietu lekiu OCT prisiduoti

QUOTE(Rastika @ 2010 05 01, 12:07)
o man nera zvp, o sia savaite einu darytis kolposkopija ir sake jei reiks tuo metu darys biopsija

Nu merginos,zinokit tikrai atsirado baime ir man
tiesa pasakius,apie tai isvis nieko nesu girdejusi,ir net nebuvau pagalvojus,nes visa laika galvojau,kad nuejus pas gine,jei kas bus negerai ji iskart pamatys,bet pasirodo klydau
Visoms merginoms,linkiu geru rezultatu!!!

Papildyta:
Rastika.laukiu su nekantrumu tavo atsakymu!!!As tikiu kad viskas bus gerai

Visoms merginoms,linkiu geru rezultatu!!!

Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 05 03, 10:26)
river*, taip, jau ramzyte tau atsake kad gine plika akimi nematys ar pas tave yra pakitimu, onkologinį citologini tepinilį paimpa pan. kaip ir kitus tik va reikia lykterti nuo 10 d. iki 3 sav. bet cia kitos paneles minejo kad ir anksciau tyrimu ats. suzino, po tyrimo pareina ats. su 3 raidėm jie parasyti 1 pus. jai yrakoks pakitimas, jai viskas gerai tai taip ir bus parasyta kad pakitimu nera
to brangiuoji tau ir linkiu kad nebutu jokiu pakitimu, as ryt po pietu lekiu OCT prisiduoti 

Rastika.laukiu su nekantrumu tavo atsakymu!!!As tikiu kad viskas bus gerai

Merginos,o kaip tiksliai reikia ginekologes paklausti kad as noriu sita tyrima pasidaryti
reikia sakyti Konizacijos tyrimas?ar kaip?kad mane taisiklingai suprastu
kokia to tyrimo kaina.