Na va, bandau pirmą savo duoną su raugu išsikept... Ale nežinau nežinau, kas čia man gausis. Raugui 5 paros jau vakar buvo, bet aš niekaip negalėjau vakar duonos užsiminkyt, tai tik pamaitinau raugą kaip paprastai ir palikau dar iki šiandien. Dabar va tešlą dariau, tai jis man toks rūgštus pasirodė

Nežinau, koks turėtų būti, gal ir geras jis... O gal perrūgo

Nesiryžau kepti pati orkaitėje, tik sumečiau viską į duonkepę ir iūrėsiu, ar tešla gausis ir ar verta bus kepti, jei viskas ok, tai kitą kepaliuką pati konstruosiu

Ale duonkepė sunkokai maišo man tą tešlą, kažin gerai išsiminkys

O gal kiekius produktų blogai atmatavau

Raugo reikėjo 200 g, tai aš dėjau 8 v.š.

O darau iš 200 g raugo, po 200 g ruginių ir kvietinių miltų, 230 ml vandens. Dar druskytės, kmynų ir medaus truputį įdėjau (čia dėl to rūgštumo)..... Na, žiūrėsiu.........