Del busto pirkimo be depozito:
Siuo ekonominio nuosmukio metu dauguma statybu organizaciju siulo fantastiskas akcijas - ivairiu variantu. Siuloma, jei pirksite 100% busto vertes, apmokes depozita, arba jei pageidaujama galima pirkti nuo 25% - 75% namo vertes (tai siulo valstybines organizacijos), kt. variantas, isigijus 75% busto vertes, galite issimoketi likusius 25% per 10 metu, t.y. beprocentinis ( be palukanu) issimokejimas.
Del depozito susigrazinimo:
Kadangi istatymas buvo priimtas tik 2007m. lapkriti, kad visi nuomininkai ar agenturos privalo laikyti depozitus specialiose valstybinese organizacijose (DPS), tai reiskia, kad iskilus bet kokiam nesutarimui, tik susitarus salims yra grazinamas depozitas. Pvz.: jei jusu depozitas buvo £1000, ir jus nesutinkat, kad is jusu norima paimti £500, tai DPS grazins jums likusius £500 per 10 dienu pasibaigus nuomos sutarciai, o likusieji bus laikomi kol susitarsite.
Prie tuo paties - pasirasius nauja sutarti, nuomininkas privalo pateikti dokumentus, kur yra laikomas jusu depozitas, per 14 dienu.
Labai idomu
Apie sienu apsiltinimo instaliacija, prasyciau kiek daugiau.
Susidares ispudis yra, kad tik tie, kur and income supporto, gali ji darytis nemokamai 
Cia supratau, kad apsiltinimo, ar pacios papildomos sienos ?

Apie sienu apsiltinimo instaliacija, prasyciau kiek daugiau.

Cia supratau, kad apsiltinimo, ar pacios papildomos sienos ?

Del sienu apsiltinimo, tai instaliacija daroma pacioje sienoje. Kad gauti instaliacija nemokamai:
1. Householders aged 60 or over in receipt of one or more of the following benefits:
Income Support
Council Tax Benefit
Housing Benefit
Job Seekers Allowance (income-based)
Pension Credit
Income-related Employment and Support Allowance
2. Householders with a child under 16, or pregnant women with maternity certificate MAT-B1, in receipt of one or more of the following benefits:
Income Support
Council Tax Benefit
Housing Benefit
Pension Credit
3. Householders in receipt of one or more of the following benefits:
Working Tax Credit (with an income of less than £15,460, which must include a disability element)
Disability Living Allowance
Child Tax Credit (with an income of less than £15,460)
Housing Benefit (which must include a disability premium)
Income Support (which must include a disability premium)
Council Tax Benefit (which must include a disability premium)
War Disablement Pension (which must include a mobility supplement or Constant Attendance Allowance)
Industrial Injuries Disablement Benefit (which must include Constant Attendance Allowance)
Attendance Allowance
1. Householders aged 60 or over in receipt of one or more of the following benefits:
Income Support
Council Tax Benefit
Housing Benefit
Pension Credit
2. Householders with a child under 16, or pregnant women with maternity certificate MAT-B1, in receipt of one or more of the following benefits:
Income Support
Council Tax Benefit
Housing Benefit
Pension Credit
3. Householders in receipt of one or more of the following benefits:
Working Tax Credit (with an income of less than £15,460, which must include a disability element)
Disability Living Allowance
Child Tax Credit (with an income of less than £15,460)
Housing Benefit (which must include a disability premium)
Income Support (which must include a disability premium)
Council Tax Benefit (which must include a disability premium)
War Disablement Pension (which must include a mobility supplement or Constant Attendance Allowance)
Industrial Injuries Disablement Benefit (which must include Constant Attendance Allowance)
Attendance Allowance
klausimelis
del busto pirkimo be depozito,kur rasti siulomus varijantus.gal koks websaitas ar kaip per goole iekoti
gera tu cia teme uzvedei,saunuole
del busto pirkimo be depozito,kur rasti siulomus varijantus.gal koks websaitas ar kaip per goole iekoti

QUOTE(Ritta @ 2009 05 28, 13:44)
klausimelis

Pirma issirinkite kuraime rajone ar apskrity, ieskokit kad ir per google. Siuo metu, kaip ir buvo prognozuota NT kainos kritusios iki 30%, tai ideali investicija. Aisku perkant dar gali bandyti issimusti nuo 5%-10% nuolaidos.
QUOTE(init @ 2009 05 28, 13:48)
Pirma issirinkite kuraime rajone ar apskrity, ieskokit kad ir per google. Siuo metu, kaip ir buvo prognozuota NT kainos kritusios iki 30%, tai ideali investicija. Aisku perkant dar gali bandyti issimusti nuo 5%-10% nuolaidos.
rajona, tai as issirinkus.

QUOTE(Ritta @ 2009 05 28, 14:53)
rajona, tai as issirinkus.
bet ar taip galima ant bent kokio namo tvarkyti ar yra atskira grupe bustu, kuriems yra taikomos tokios be depozitines salygos.vat ko as nesuprantu 

Beabejones tai taikoma tik naujiems bustams, jei senos statybos - bankai dabar reikalauja iki 25%.

gal galetum man paaiskinti issamiau apie busto pirkima be depozito.duok koki pvz.(kiek %paskola+nuoma)kiek soliniesi ir kokia nuoma moki valstybei .
koks butu menesinis mokejimas,nes niekaip nesuvokiu tokio budo +ir-

QUOTE(Ritta @ 2009 05 30, 18:17)

gal galetum man paaiskinti issamiau apie busto pirkima be depozito.duok koki pvz.(kiek %paskola+nuoma)kiek soliniesi ir kokia nuoma moki valstybei .
koks butu menesinis mokejimas,nes niekaip nesuvokiu tokio budo +ir-

Duosiu pvz.;
Paiimsiu statybu organizacija Crest Nicholson, siuo metu jie siulo nusipirkti busta tik sumokejus 75% jo vertes ir likusius 25% issimoketi pagal Easy Buy scheme. Tai reiskia, kad 5 metus jums nereikes moketi nei procentu nei papildomu nuomos mokesciu uz tuos 25%. Jei nori parduoti per pirmus 10 metu, pardavus jie atsiims 25% atgal pagal tuo met esama rinka, o jei ne, tai gausite sumoketi likusius 25% po 5 metu. O kodel nereikia depozito, nes tie 25% ir dengia jusu depozita.
labukas,ir vel cia as
idedu viena pavyzdi
http://www.rightmove...a....0&index=10
gal galetum man paprastai,isamiai ir aiskai isaiskinti.kaip suprasti mokejimus.kiek tai butu nuoma ir kokia suma yra imama paskolos.ir galu gale kiek tai butu mesesinis mokesti.nes man tai cia kosmosas

idedu viena pavyzdi
gal galetum man paprastai,isamiai ir aiskai isaiskinti.kaip suprasti mokejimus.kiek tai butu nuoma ir kokia suma yra imama paskolos.ir galu gale kiek tai butu mesesinis mokesti.nes man tai cia kosmosas

QUOTE(Ritta @ 2009 06 17, 13:48)
labukas,ir vel cia as
idedu viena pavyzdi

idedu viena pavyzdi

Jus pirksit tik 30% buto, kitas 70% prikausys kitam, kas reiske kad mokesit nuoma £300.22 i men ....toliau imsit paskola is banko uz kure mokesit kiek bankas paskaicious....ir dar kadangi tai butas yra menesinis mokesti £98 kas menesi.
Net kai issimokesit paskola bankui jusu bus tik 30% sito buto