QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 23:03)
Darzeliui esu padariusi keleta savo pirmu darbu, tai jau ir zinojo, ir paprase del to vel
Labai man grazios tos su meskiukais, bet ne del ju, o spalvu!!! Ar as cia taip tos pavasarines zalumos pasiilgau

, labai graziai man suderinta!!! O ir popieriukas tas embosintas

ar turi ta aparata? Pavydziu tada...
Leja, man taviskiai pirmi labai grazus, ne uz ka nepagalvociau kad pirmi darbeliai, detales nesimeto, o visus dailiai sudeliotos, suderintos ir sudaro tokia darnia visuma
Zinai, turiu aparaciuka fiskars su plokstelem. Aparaciukas apie 15 lt + 4 skirtingos ploksteles 20 lt. Manau tiek sau gali ir tu leisti

As dar 300-600 lt nesiriztu skirti rimtesniam. Tik maniskis nemazai fiziniu jegu reikalauja, kai jau nebegalesiu kenteti, tada mastysiu isnaujo apie rimtesnes investicijas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 29, 09:29)
Glide: turiu kelis klausimukus dar

Atvirukai...tas sausas embosinimas ar čia daryta su tom Fiskars plokštelėm ar su kokiu Cuttlebug automatiškai?
Ir dar...receptų knyga

matosi kad embosinta su milteliais ant raštuoto popieriaus...ar jau toks popierius pirktas ar štampavai+embosinai...koks štampas tada?
o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...
Del pirmo klausimuko jau atsakiau

2. Neesu dar tokia isradinga

cia toks popierius DCWV Nana's Kitchen
Buvau pradejusi daryti pradzioje su kitais popieriukais ne tos kolekcijos, kol sitos laukiau,tai dabar net nezinau ar ipaisysiu i bendra albuma savo pirma blyna
As kiekviena karta ziuredama i tavo darbeli studijuoju visas detales, ir bandau suvokti kodel jos butent tokios ir butent toje vietoje. Bandau mokintis. Rimtai nusprendziau pradeti su liftinimu. Kitaip neismoksiu, reikia pralauzti ledus