Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 04 09, 15:43)
Matote, as siukslynu iprastai nefotkinu... Tiesiog Egipte kur besasisuksi visur siuksles (apart viesbuciu teritorijas)... Esu daug pasaulio aplankes, tai Egipta galima priskirti ne prie siukslyniniu saliu, o prie savartyniniu... Tokiu siukslynu sankaupu kaip Egipte tikrai nerasite Europoje, o jei ir rasite, tai jums reikes labai pasistengti ieskant, o kurortuose tokiu vaizdu tikrai nepamatysite  http://public.fotki....as/img1647.html

O siaip tai viskas suprantama, uz tokia kaina tai ir siuksles grazios pasidaro...
Tiesa vietiniai zmones taip pat yra vienas is dideliu Egipto minusu, per daug ikyrus, per daug akyvaizdziai nori turista ismelzti, o jei nepavyksta labai keikia arabiskai ir dar sypsosi... Moterims labai megsta sakyti komplimentus, tokius kaip pvz. A-chaa'... O musu mergaites nesuprasdamos ka tai reiskia - sypsosi... Fun... smile.gif

jei as buciau tokios nuomones apie Egipta kaip jus, tai ten tikrai nevaziuociau schmoll.gif .o del arabu, tai akivaizdu kad nori ismelzt, juk is turistu gyvena. komplimentai irgi akivaizdu vienas is makaronu kabinimo budu, kuo daugiau prikabinsi, tuo maziau spardysis del kainos (tipo gi graziai ir taip didele nuolaida padare lotuliukas.gif), o kas to nesupranta ir padeda arabu verslui biggrin.gif . as tai cia nieko baisaus nematau, nenori ir nesileidi i diskusijas, per prievarta juk neliepia pirkt. o "graziu" zodeliu lietuviu kalba mes irgi pasakom, o jie irgi sypsosi.
asmeniskai man Egiptas patinka BUTENT TOKS KOKS YRA. ir su siukslem ir su katem ir su ikyriais arabais. svarbu kad viesbutis tvarkingas butu.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 04 10, 21:20)
jei lietuviu kalba,buna 1karta sav,lb gera gide,kas vaziuoja pirma karta,aiskiai aiskina.tez tour cia.


Gsl zinot, kuria savaites diena? Paziurejom gismeteo.ru, tai tik viena sauleta diena bus - penktadienis, o paskui visos apsiniaukusios rolleyes.gif Tai penktadieni i ekskursijas kaip ir nesinoretu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 04 11, 08:38)
Ar Jūs tikri kad važiuojate ? Nes labai aktyviai Bella Vistą pardavinėjo kelionių organizatorius Novus Orbis, kuris dabar bankrutavo.

Dar kiek žinau Novaturas irgi pardavinejo i vežbutį Bella Vista.
Atsakyti
QUOTE(Daivule123 @ 2010 04 11, 12:05)
Gsl zinot, kuria savaites diena? Paziurejom gismeteo.ru, tai tik viena sauleta diena bus - penktadienis, o paskui visos apsiniaukusios rolleyes.gif  Tai penktadieni i ekskursijas kaip ir nesinoretu rolleyes.gif

pirmad luxoras,treciad kairas lietuviu kalba
Atsakyti
QUOTE(Teta Beta @ 2010 04 10, 23:10)
Sveiki, skrisim neuzilgo i Hurgada, turiu pora klausimu:
ka geriau dabar veztis: dolerius ar eurus?
Gal kas buvot Bela Vistoj, kokie butu atsiliepimai?


mes buvom bella vistoj , man patiko , kai uz tokia kaina tai visai gerai . Na prie juros vietos tai mazoka , tai gultus nuo ankstaus ryto geriau uzsiimti , jei norit geresnes vietos mirksiukas.gif Maistas kaip ir visur . Pries bella vista ilsejausi 5* viesbuti , skirtumas aisku yra , bet antra kart vaziuociau vel i bella vista , nes mum tiko kad mieste , emem HB maitinima , pietus eidavom valgyti i miesta , nes buvom uzsibreze atsivalgyti juros gerybiu thumbup.gif
Tiesa is pradziu dave kambari pirmam aukste , kur net juros nematyt , tai uz 10$ pakeite kambari su vaizdu i jura arciau papludimio.
Papildyta:
vaizdas pro balkona
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kaip su orais, gal grįžusios pakomentuotų? pasižiūrėjau, kad praeitą savaitę buvo debesuota, šią saulėta, o kitą vėl debesuota... nors 30 laipsnių g.gif kaip ten tas debesuotumas? kiek esu buvus, tik vieną dieną buvo debesuota, bet tada jau nei prie jūros, nei prie baseino nebuvo galima gulėti, oras tikrai ne koks buvo ir labai vėjuota, negi taip visą savaitę gali būti Egipte?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 04 12, 12:36)
O kaip su orais, gal grįžusios pakomentuotų? pasižiūrėjau, kad praeitą savaitę buvo debesuota, šią saulėta, o kitą vėl debesuota... nors 30 laipsnių  g.gif kaip ten tas debesuotumas? kiek esu buvus, tik vieną dieną buvo debesuota, bet tada jau nei prie jūros, nei prie baseino nebuvo galima gulėti, oras tikrai ne koks buvo ir labai vėjuota, negi taip visą savaitę gali būti Egipte?

Sestadieni grizom is Hurgados. Is ū dienu č buvo nevejuotos. Bet tas vejas is principo tikrai netrukdo, nesijaucia tas karstis. O del debesu, tai nebuvo nei vienos dienos apsiniaukusios.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 04 11, 14:06)
pirmad luxoras,treciad kairas lietuviu kalba

Hurgadoje Tez tour organizuoja lietuviu kalba Kairas-pirmadieniais, Luxoras-treciadieniais.

Tez turas organizuoja Kairas ir Spec Kairas keliones, jos realiai niekuo nesiskiria, tik kitam restorane maitina, Kairas 75 doleriai, spec Kairas - 60 doleriu. Bet lietuviu kalba nera Spec Kairo. O maistas buvo geresnis Spec, Kairo ekskursijoje.

Papildyta:
PATARIMAS

Tie kas atostogaus Hurgadoje, neimkite "Ekskursijos po Hurgada". Nebent gautumete nemokamai. Nes sugaisit savo laika veltui. Parodys viena mecete, kuria ir taip galit pamatyt. Parodys provoslavu cerkve, kuri yra pprasto namo rusyje. Ir tada vezios po parduotuves (kvepalu, alieju ir Turkiskos odos parduotuve). Sios keliones kaina 10 doleriu, sugaistat pusdieni. Gerai, kad sia kelione gavom nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 12, 12:23)
Tie kas atostogaus Hurgadoje, neimkite "Ekskursijos po Hurgada". Nebent gautumete nemokamai.


aga, mums irgi siule ja nemokamai, uztai kad pirkome tris kitas ekskursijas, bet pati gide Ieva jau nusviete kas ten per ekskursija ir mes draugiskai tos dovanos atsisakeme biggrin.gif . po to vaziuojant i Luksora per Hurgada kiti turistai parode ta mecete, kuria turejo rodyti ekskursijos po Hurgada metu, o miesto ipatumus ir taip apziurejom savarankiskai , biggrin.gif dar plius nuejome i Marina prieplauka, kur grazus vaizdelis, tai va jei kas vaikscios po Hurgada, siulau aplankyti.
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 04 12, 14:12)
aga, mums irgi siule ja nemokamai, uztai kad pirkome tris kitas ekskursijas, bet pati gide Ieva jau nusviete kas ten per ekskursija ir mes draugiskai tos dovanos atsisakeme  biggrin.gif . po to vaziuojant i Luksora per Hurgada kiti turistai parode ta mecete, kuria turejo rodyti ekskursijos po Hurgada metu, o miesto ipatumus ir taip apziurejom savarankiskai ,  biggrin.gif  dar plius nuejome i Marina prieplauka, kur grazus vaizdelis, tai va jei kas vaikscios po Hurgada, siulau aplankyti.

drinks_cheers.gif Mes ir ta mecete jau savarankiskai buvome apziureje. Mes pirkom ir kelias keliones, tai si buvo nemokama, tai apmaudu nebuvo, bet kas buvo susimokeje, tai tikrai neliko suzaveti.
Atsakyti
sakykite, o kokios maisto kainos pvz, valgant kavineje? gal kas juros gerybes valgete? verta demesio?
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 04 12, 14:47)
sakykite, o kokios maisto kainos pvz, valgant kavineje? gal kas juros gerybes valgete? verta demesio?

Mes nevalgem ju vietiniuose niekur, nes man ju maistas labai nepatiko. Kiek kur buvom, niekur nepatiko. Bet cia gal individualu. Is vis man ten viskas pasirode nehigieniska. Macdonalde man svariausia pasirode mieste lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguriukas1: 12 balandžio 2010 - 13:06
QUOTE(Alri @ 2010 04 10, 22:32)
Butinai vaziuokit. Tikrai nepasigailesit. Labai viskas idomu. O negyva jura isvis kazkas nerealaus thumbup.gif


Izraelis... nu kaip cia pasakius biggrin.gif... o negyva jura tai kosmaras... nu tikrai neveza i viesbucio ar SPA centro papludimi. Paleidzia kazkokios dykyneje..kur ale negyvosios juros purvas... ..ne purvas ten, o tikras purvynas. Zodziu naturaliu druskos voniu kranto su permatomu vandeniuku nepamatysite. Sita dalis labai nuvyle schmoll.gif
Atsakyti