Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija sauskelnėms

Mums tai kol kas juokiu problemu su sauskelnem nebuna. Mes naudojam Pampers. Ber kartais gaunam dovanu ir kiru. Tai buvom isbande: Libero, huges, Bmbolina. Ir juokios salutinesreakcijos nebuvo. Manau, kad dar labai reiklauso nuo odeles. Mes visa laika palaikom nuogu uzpakaliuku kai keiciam sauskelnes. O po naktinio miego tai visai kaskur valandele be ju pasivarto
Atsakyti
Jonsons produkcija yra su kvepiklaiis, puikiausiai jie gali alergizuoti ir atsirast berimai.
As saviskiui naudoju locobase repair.Mums vaistininke pasiule, mes turim daug problemu ir zandus mums beria, ir i kelnes nekti pasisiojam, todel kartais trumpikes nugrauzia kirksnis, tai zinokit tas locobase labai puikiai padeda esant tokiem issutimam, serpetojanciai odai, alergiskai odelei.
Pabandykit, gal ir jums patiks.
Atsakyti
Mus irgi nuo Pampersų išbėrė. Išbėrė tą sritį virš pimpaliuko, na kur vėliau plaukai vyrui užauga blush2.gif Gydėmės kokias 5-6 dienas doh.gif Bet galvojom, kad gal šiaip. Uždėjom vėl Pampers ir vėl tas pats. Tai grįžom prie žalių Huggiesų.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 03 05, 21:00)
Mus irgi nuo Pampersų išbėrė. Išbėrė tą sritį virš pimpaliuko, na kur vėliau plaukai vyrui užauga  blush2.gif  Gydėmės kokias 5-6 dienas doh.gif Bet galvojom, kad gal šiaip. Uždėjom vėl Pampers ir vėl tas pats. Tai grįžom prie žalių Huggiesų.

mes lygiai taip pat smile.gif ir bent jau kol kas mums tai pacios geriausios sauskelnes..
Atsakyti
Maniškei buvau išbandžius kelių rūšių sauskelnes, nė vienos nealergizavo. Dabar naudoju Optima linija ir viskas gerai- ir sugeria, ir nealergizuoja, o jei kartais pašunta, tepu Bubchen kremu.
Atsakyti
O mus tai nuo libero buvo labai išbėre ir užpakaliuka ir šlaunytias,tai sudocrem tepem ir praejo.Nuo to karto tai tik pampersus pirkom,va tik nesenai huggies nusipirkom

Mes kai vasara gimem ,tai labai iššutimu bijojom tai kol šilta buvo tai pampersus tik nakčiai dedavom,pagrinde tai palas ar seip plikutė budavo

Ir pakrikštijus ji mus buvo neprasčiau nei koks berniukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 21 kovo 2006 - 12:57
na mus buvo išbėrę nuo bambolinos pampersų(norėjom išbandyt visokių firmų pampersus biggrin.gif ) bet tepėm su paprastu johnsons aliejuku ir praėjo. dabar gavom dovanų gerą kremą su cinku nuo visokių išutimų ar išbėrimų,tikrai labai geras!
thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Jei ne paslaptis, gal galima sužinoti tepaliuko pavadinimą?
Atsakyti
mano dukrą buvo išbėrę nuo Libero,Hugies ir Happy sauskelnių doh.gif
kai su pampers viskas thumbup.gif o išbėrimą gydžiau su bepantenu
Atsakyti
Pabandyk kitu firmu juk yra mažu poku ir vaistiniai po viena parduoda jei netiks pas mus taip pat buvo tik ant ušpakaliuko bet pasyrodo man nuo servetėliu buvo pasitark su daktare mums buvo išraše labai silpno spirituko ir po keliu tepimo viskas susitvarkė tik butinai pasitark su daktare
Atsakyti
Ka patartumete naudoti isgyditi alergija nuo sauskelniu?
Atsakyti
QUOTE(110506 @ 2006 09 25, 16:27)
Ka patartumete naudoti isgyditi alergija nuo sauskelniu?

gal sauskelnes pakeist reikia, mano pazistamos leliui "pamper's" netiko.
Atsakyti