Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija sauskelnėms

Aš irgi siūlyčiau dėt vystyklus, jei tai nuo nuo sauskelnių g.gif
O mums visus negerumus kaip ranka nuimdavo Sudokrem ax.gif Dar galima bandyti Bepanthen, jeigu sausa odelė (ant veiduko alergiją puikiai išgydė- buvo tokie patys požymiai kaip ir jums dabar), tik jo nepadauginkit, nes plonina odelę.
Atsakyti
Tetos abi mergaites turejo ta sauskelniu dermatita. Tai vargo buvo doh.gif Ji pampersus dedavo retai,naudodavo vystyklus. O siaip leisk daugiau plikineti, greiciau berimas uzgis. Kartais buna kad uzpakaliukas parausta nuo grybelio, tada padeda clotrimasolio kremas g.gif
Atsakyti
NA DABAR PABANDZIAU IR UZTEPIAU ALIEJUKO. PALAUKSIM- PAZIURESIM AR PADES KIEK AR DAR LABIAU SUERZINS ODELE. AR GALI BUTI, KAD PAMPERS NETINKA? NES PASIRODE, KAD PAGEREJE BUVO TADA, KAI NAUDOJAU LIBERO... BET GAL TIK MAN TAIP PASIRODE....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -edita-: 17 sausio 2008 - 17:27
Aš vistiek manau, kad geriausias vaistukas būtų kuo daugiau oro subinytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 17, 20:17)
Aš vistiek manau, kad geriausias vaistukas būtų kuo daugiau oro subinytei  ax.gif

aha, sutinku... mes taip darom : kiekviena diena pabunam be vystyklu, neisivaizduoju kaip dar blogiau atrodytu odyte, jei taip nedarytume... bet gal per mazai... nieko nebus , reiks prieiti prie vystyklu...
Atsakyti
Pilnai tave suprantu, Edita. Mano dukrai kažkada buvo tas pats doh.gif doh.gif doh.gif Ko tik neišbandėm. Kaitaliojom sauskelnės, kol atrodom tas, nuo kurių mažiausiai beria. Tai buvo bambolina ir huggies. Nenaudodavom jokių servetėlių, nuo tepalų darydavosi tik dar blogiau. Padėdavo tik pataisų milteliai. Ai, dar vakarais mirkydavom šikniuką lakišiaus nuovire. Padėdavo. Ir svarbiausia dienomis nuogutė voliodavosi ant vienkartinių paklodžių. Geriausias vaistas.
Atsakyti
Mums aliejukas tikrai padėjo, naudojom Sebamed, o ir su ramunėlių nuoviru dažnai plaunam, labai gerai padeda kai atsiranda visokie paraudimai.Sudocrem mums netiko, dar naudojame Bubchen kremuką.
Atsakyti
smile.gif na siadien prabudom linksmesnes... aliejukas padejo tikrai... tos vietos, kurios buvo sviesiai raudonos- beveik isnyko... ir ryskesnes, truputi sviesesnem liko. dabar pabandysiu dar ir su ramuneliu nuoviru, kaip patare Gabred, valyti... o kazin , ar man dar tepti su cinko tepaliuku, ar palikti ramybej odele, nes jau kokia savaite kai su juo tepu, bijau, kad nepazeisciau dabar, kai yra pagerejimas... beje,
ACIU VISOMS UZ PATARIMUS... victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -edita-: 18 sausio 2008 - 14:22
Manau, jeigu padeda vien tik aliejukas, tai nieko daugiau ir netepk. Kai per daug visko, tai irgi negerai blush2.gif
Atsakyti
su ramunelem buciau atsargesne, jei jusu odele jautri jos gali ne tik padeti bet ir alergizuoti. g.gif
as jau senai nenaudoju jokiu priemoniu kur ieina ramuneles ar siaip ramuneliu nuoviro, nes jau atgyvene mitai apie jas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikute, mano merginom buvo tas pats sauskelniu dermatitas...nu vargau su savo pirmaja nerealiai...plikinejom kiek buvo imanoma...bet toks mazas vos 3-4 menesiu lelius labai daznai sisioja...tai nespejau keisti vistiklu...pagerejimo jokio nebuvo..t.epalioukai jokie nepadedavo sad.gif nu ziauru...taip isvargau kokius 2 menesiu...pagerejimo okio...tada spjoviau ir uzdejau pamperius...pasirodo, kad taip net geriau, nes kai leliukas sisioja - odele sudirgsta nuo slapimo sad.gif taip ir nepraeidavo raudonumas, nors uzpakaliuka plaudavau labai daznai...o po to viena daktare patare panaudoti gydymui jodo tepaliuka (tik su juo reikia atsargiai, kad nebutu leliukas alergiskas jodui) tas tepaliukas - betadine vadinasi (labais stipriai nuo jo pagerejo)...tai su juo tepiau labai plonu sluoksniu it tik tol kol uzsigydziau didzija dauguma zaizdeliu...kai jau pagerejimas buvo zenklus - perejom prie clotrimazolum tepaliuko... thumbup.gif o kai visai issigydel - profilaktikai tinka sudokrymo tepaliukas po kiekvieno prausimosi....
tai su antru klecku, vos pastebejau sia problema - emem naudoti sudocryma...na ir kai stipriau paraudonuoja ar paberia su clotrimazolum istepu..vieno karto uztenka, kad pernakti pageretu smile.gif thumbup.gif
va taip mes isgujom ir daugiau nebesusirgom ax.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus.... smile.gif smile.gif
mums jau zymiai zymiai geriau... smile.gif ties slaunimis raudonis visiskai isnyko
clap.gif , o ant putytes liko dvi siauros raudonos linijos, kurios gyna pamazu, bet i gera puse.... o dariau taip: uztepiau labai plonai betanteh viena karta- tai nueme spuogiukus, o dabar labai plonai uztepu aliejuko Babyoil... BET NEPRAEINA ODOS SAUSUMAS, KAI NUDZIUNA , PO PLOVIMO, KUR BUVO RAUDONA - SUSITRAUKUSI ODELE... gal tas aliejukas pades, o gal koki spec. krema nuo sausos odeles naudoti ? g.gif
Atsakyti