Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užkrėst suaugusius Kalėdų stebuklu?

xem, na saunos idejos smile.gif kai kurias jau buvau primirsus... labiausiai tai noreciau ivykdyti 16 ir 17 punktelius... nes tiesa pasakius labai pasiilgau sniego ax.gif ne pro sali dar butu ir 3...
Atsakyti
Kad užsikrėst Kalėdine dvasia reikia pradėt ruoštis..puošt namus kurt kažką svajot...neateis šventė ir nepadarys mūsų laimingų ir linksmų...Man didžiausia laimė daryt kitus laimingais...mano dukrytei antros Klaėdos bet šiemet jau labiau reaguoja nes pernai buvo naujagymis...Tai kuriu šventę vaikui ir mūsų šeimai...jau pyragą iškepiau kalėdinį ir padėjau brandintis...
Visoms linkiu Linksmų švenčių ir kasmet vis įdomesnių idėjų joms atšvęsti... mirksiukas.gif
Atsakyti
kai kuriuos darbelius ir as jua atlikau, bet dar nemazai liko....tad pirmyn.... smile.gif newyear.gif
Atsakyti
Nusprendžiau atnaujinti šią temą ax.gif
Aš jeu nebeišmanau, kaip mamą ir jos seserį užvesti, kad joms tos Kalėdos būtu tikrai graži šventė... verysad.gif
Per Kalėdas, kai tik reik pradėt ruoštis, abi vaikšto pasipūtusios, nervingos, nelaimingos kažkokios, piktos.. Kai paklausiu "Kas yra? Kodėl tokios liūdnos? Juk tokia graži šventė" Jos man atketa, kad nieko čia gražaus nemato, kad tai tik pinigų švaistymas, daug rūpesčių, visą dieną maistą gamint, tvarkytis visur ir t.t ir pan. schmoll.gif Žodžiu, vien minusai. O kai jos vaikšto piktos, tai ir kitiem nuotaiką gadina...
Gal kas nors ką nors galėtu patart, kaip Joms tas Kalėdas padaryt tikrai švente, o ne eiline rūpesčių diena? g.gif
Atsakyti
tai jei jom pagrindine blogos nuotaikos priezastis rupesciai, ruosa tai galima pameginti nuimti nuo ju, bet teks paciai uzsikrauti tada.
pernai su mb susikvietem visus savo artimiausius gimines pas save kucioms, kad nereiktu patiems vazineti kaip be galvos per sventes tai buvo visai fun tik as asmeniskai nusivariau nuo koju.
Atsakyti
Kad mes realiai sukamės po namus, tvarkomes, gaminam maistą, puošiam namus 5-6 moterys.. bet vistik jų niekaip neina pakreipti ta linkme, kad "Kalėdos - tai labai nuostabi šventė"
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 13:48)
Kad mes realiai sukamės po namus, tvarkomes, gaminam maistą, puošiam namus 5-6 moterys.. bet vistik jų niekaip neina pakreipti ta linkme, kad "Kalėdos - tai labai nuostabi šventė"

Man taippat panaši situacija doh.gif mano mama išviso, visada tik galvoja, kaip visiems įtikti su dovanelėm, kad nieko neįžeist.. schmoll.gif visada irzli, kad daug pinigėlių iššvaisto, kad reikia gaminti ir t.t. na žodžiu tik nervai. doh.gif o aš tai visada užsiemu namų ir aplinkos puošyba, dovanom, sveikinimais, na tokiais kūrybiniais darbais wub.gif taippat gaminu maistą, bet tik ką nors įdomaus, o ne įparsto. heart.gif gaila mano šeima nelabai vertina šią šventę .. aš viena tik tokia "maniake" lotuliukas.gif 000059.gif
Atsakyti
Pas mane šeimoj "manikai" tai tik aš, pusseserė ir brolio draugė biggrin.gif tai vat dažniausiai tryse ir planuojam viską thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 17:43)
Pas mane šeimoj "manikai" tai tik aš, pusseserė ir brolio draugė  biggrin.gif  tai vat dažniausiai tryse ir planuojam viską  thumbup.gif

Smagu 4u.gif o kai aš viena tik, taip nelabai smagu.. na dar draugas mano wub.gif
Atsakyti
na, su draugu vis smagiau ;}} o juk visada gali ir čia pasišnekėti ;> na o jei jau niekas nebepadės, galiausiai kreipkis į mane ;D
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 17:56)
na, su draugu vis smagiau ;}} o juk visada gali ir čia pasišnekėti ;> na o jei jau niekas nebepadės, galiausiai kreipkis į mane ;D

sutariam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik reikės kontaktais apsikeist mirksiukas.gif
Atsakyti