Laba diena merginos!!!! Pagaliau ir man pavyko pasiekti JUS bent jau internete. Sunku buvo be JUSU iskesti tiek laiko, juk gyvenimas tai ejo sava vaga, o as nieko nezinojau kas vyksta pas jus. Cia kaip senai bobutei viskas rupi

Namie turiu 2 kompus-abu "isejo" neplanuotu be termino "atostogu". Darbe ivairus perversmai, tai negaledavom landziot internete, vienu metu visai buvom be jo. Dabar kaip ir viskas jau sutvarkyta, tai bent darbe uzbegti turesiu galimybe. Smagu Jums, kad Brangiausi Zmones jau po reisu ir namo grizo, o man dar gera menesi laukti

Skaiciau, kad rasot jog uogos darzuose, laukuose, agurkai ir visokios kitos gerybes. Dabar juk ir grybu begalo daug, bent mano kraste, pa jus nezinau. Tik gaila, kad neturiu kada islekti. Nes nei vasara, nei siuo metu neturejau atostogu ir nezinau kada gausiu

.Pas mus pats darbymetis vasara buna, atostogu negausi nebent liga ar kazkas neplanuoto, bet rimto.
Filipa, jau gal grizai i namus, kaip sekesi LT? Ar labai pasikeite? Sveikinu ir dziaugiuosi, kad jau mokslai praejo!!!
Tanler, slapta pavydedavau tau, kad soda turi ir kitos merginos prie namu turit galimybe kapstytis kieme. Apturejau ir as sia laime. Sodyba draugai issigijo ir vyksta didieji rekonstrukcijos darbai. Tai sesatdieniai ir sekmadieniai buvo pasvesti zemes ukiui. Baisu i rankas ziureti, pamirsau kaip ilgi, savi namgai atrodo! Dabar rusy lentynos nuo ivairiu gerybiu luzta, viriau, konservavau ir visaip kitaip kaupiau atsargas ziemai
Dziaugiuosi uz visas ir su visom!!!! Laikykites, nesirkit!!! Iki greito, dabar jau taip ilgai manau nedingsiu.I