Įkraunama...
Įkraunama...

********Jūreivių žmonos************

sveikos as irgi turiu vyruka jureivuka:) butu smagu susipazinti ir pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 09, 04:34)
sveikos as irgi turiu vyruka jureivuka:) butu smagu susipazinti ir pabendrauti.

Labutis prisijungus prie šio forumo! 4u.gif Na štai pajudėjo mūsų forumas ax.gif
Atsakyti
Negrįžo dar negrįžo. biggrin.gif Ir dar tolokai kol grįš. biggrin.gif Tik šventėm, nežinau ar kalėdom jau bus namie ar tik naujiems. unsure.gif Kažkaip reikia prikelti vėl tą forumą. 4u.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane grįžo wub.gif tik dešimčiai dienų, bet vis šis tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, moteraitės,

Netikėtai jus atradau, džiaugiuos smile.gif Mano draugas taip pat kaip ir jūreivis, kaip tik šiuo metu yra išplaukęs, jau apie pusantro mėnesio, grįš kovą smile.gif
Gerai, kad esu tokia ne viena smile.gif Dar turiu draugę realybėj, kurios vaikinas taip pat laivavedybą baigęs, plaukia į jūrą, tai susitinkam, pasikalbam, pasidalijam patirtim, kaip sekasi išbūti vienoms smile.gif
O kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Sveikutė, smagu, jog ir tu jungiesi į mūsų kompaniją. smile.gif Oj tai ilgam sakyčiau. Na o aš gyvenu jau sugrįžtuvių nuotaikom, gruodžio pradžioje ar vidurį pagaliau sugrįš mano jūreivis. smile.gif Jau laukiu tai laukiu. smile.gif Pirmas mėnuuo gal sunkesnis, paskui pripranti, ir susitaikai. smile.gif
Atsakyti
Nemažai tikrai, sunku, bet šiuo metu išeities nėra, nes turi surinkti cenzą atitinkamą, kad galėtų laikytis savo specialybės egzaminus gegužę smile.gif
Svarbiausia, kad grįš per Kalėdas, būsime drauge.
Džiugu tau, kad grįžta vyrelis jau greit, o po kurio laiko?
Atsakyti
Tai jis kaip suprantu praktiką atlieką? smile.gif Jei viskas gerai ir paskutinis reisas bus į Europą, tai gerai gruodžio pirmą savaitę, bet jei reiks Afriką siekt, tai gruodžio trečią savaitę. smile.gif
Atsakyti

tai aš irgi prie jūsų prisidėsiu, tik ar čia bėra gyvų?smile.gif smagu būtų pabendrauti

Atsakyti
Sveikutė, smagu kad prisijungi prie mūsų. smile.gif Dar šiek tiek yra. smile.gif Aš vis pasijungiu pasižiūrėt, kas naujo šiam fronte, bet jau senokai nebuvo nieko girdėt. smile.gif
Atsakyti
Mazai tokiu mergeliu laukeju tera, liudnas forumas. Kokiam laiko tarpui jusu vyrai isplaukia? ar turit galimybe bendrauti internetu? smile.gif
Atsakyti
Labai liūdnas laikas, 5 mėnesiam, šiaip aš jam rašau nemokamai žinutes, bet jam viskas kainuoja. Ir va prieš pora dienelių išleidau, tai dabar taip liūdna. O kaip tavo vyriškis? Kuriam laikotarpiui? smile.gif
Atsakyti