QUOTE(paukštis @ 2005 06 14, 10:41)
Labutis. Savaitgalį apturėsim tokį malonumą. Tai dabar gaudausi visokių minčių antrai dienai. Labai sudomino tavo testamentas (nu ne tavo, piršlio). Gal galėtum atsiųsti man meilu inga.mail@mail.ru būčiau labai dėkinga.

Ir dar noriu pakausti, o ką su piršliene daro ir ar jai irgi reikia persirengti?
Labai norėčiau tau padėti, bet testamentą turiu tik atšviestą.Jo kopija man neišliko

Ir negaliu, tau atsiųsti kad ir kaip norėčiau tau padėti.Nebent rytoj dar paprašyčiau, kad nuskanuotų.Tai tik galėčiau atsiųsti tau penktadienį.Ar tiks?
O svočią degina.Mes su piršliu sėdėjome persirengusios autobusų stotelėje ir laukėme mašinų

Kai kokia pravažiuodavo, stabdydavome.Vyras mano gerai atrodė: su trumpu sijonėliu, peruku ir raudonais stringais.Tai specialiai ir lankstydavosi

Vėliau jis paklausė:Kaip įmanoma su tais stringais vaikščioti???Juk jie spaudžia man?Neįsivaizduoju, kaip toms panelėms yra
Paskui mus surado persirengę muzikantai ir kalbėjo vienas iš jų apie piršlio kaltę, jo melus ir t.t.Tada nutaria pakarti.Jis perskaito testamentą, ji karai, o jaunoji užmeta ant kaklo rankšluostį.Taip ji išvaduoja piršlį ir jo vietoje pakabinama iškamša padaryta.]
Tada veda svočią deginti, kitur - skandinti.Tai jaunasis uždeda svočiai skarelę ir taip išgelbėja.Tada svočia vaišina.Aš vaišinau iškeptomis super mažomis špygomis.Visiems labai patiko.Gerai atrodė, kai nešiojau dubenėlį, pilną špygų, ir svečiai ėmė net po kelias.O piršlys vaišino viskiu.Nedarėmė su pipirais ir kt.