Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali 1 men. kudikiui dygti dantys?

mano mazules dantenos keistos, matosi ant ju tokie balti dalykeliai, kaip dantu uzuomazgos. is pradziu buvo tik apacioj, ten kur bus iltiniai dantys, o siandien pastebejau, kad ir kitur burnytej kazkas panasaus darosi. maze pasidare nerami kazkokia ir seilejasi, ko anksciau nebuvo, net eme springti seilemis sad.gif nebegaliu jos palikti vienos, bijau, kad neuzspringtu, nes vakar buvo kazkas antgamtisko. ji rodos ramiai miegojo, as sedejau prie kompo, ir ne is sio nei is to pajauciau, kad reik paziuret kaip jai sekasi. prieinu, o ji vargse springsta seilemis, ziopcioja ir negali ikvepti, o buvo paguldyta ant soniuko ohmy.gif issigandau nerealiai, griebiau ja ant ranku, kazkaip pakraciau ir ji atsigavo. gydytoja kai buvom poliklinikoj uzvakar ir paklausiau ar tai gali buti dantys, nusijuoke, paziurejo i mane kaip i durna ir net neapziurejo vaikucio burnytes. tada maze dar nespringdavo, o vakar prasidejo problemos. kas tai galetu buti?
Atsakyti
Na siaip biski ankstoka bet teoriskai gali dygti juk yra tokiu vaikuciu kurie ir gimsta su dantuku, bet cia vienetai, o del seliu tai visi seiliojasi. Na, o tavo dukrelei gal greiciau prades dygti dantukai.
Atsakyti
na mano maziukas gime su maziuku dantuku tokiu vos imatomu rolleyes.gif tai jis pilnai islindo iki 2,5 men. o kiti tik 5,5 ar 6 men tai gali buti kad ir pas jus uzuomazgele
Atsakyti
Man atrodo, kad visada ishimciu yra. Jus galbut viena is ju wink.gif
Vieniems dantys dygsta 1men, kitiems ir pusantru metuku sulaukus burna dar tuscia laugh.gif
Atsakyti
Neapibūdinote, kokie tai darinukai burnoje
Iš Jūsų aprašymo , aš įtariu , kad tai gali būti pienligė.Nuo jos gali padidėti ir seilėtekis.
Šiaip seilėtekis nėra susijęs su dantų dygimu, nes visiems kūdikiams apie 3 mėn. suaktyvėja seilių liaukų veikla, ir todėl sustiprėja seilėtekis.O kadangi dantys pradeda dygti ~4-5 mėn – tai ir šie reiškiniai yra siejami. Neapžiūrėjus burnos yra sunku pasakyti, kokia seilėjimosi ir baltų apnašų priežastis.Reikėtų , kad gydytojas gerai apžiūrėtų burnos ertmę.Norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį į springimą- gal būt mergaitė buvo atpylusi ir tada springo.
Neguldykite ypač pavalgiusios, ant nugaros.O jei mergaitė springsta seilėmis, ar atpylinėja ,reikėtų lovytės galą pakelti 30`C kampu ir paguldyti ant šono.
heart.gif
Atsakyti