LKD paskelbė pranešimą spaudai, aiškų ir logišką, tuos 'kenkėjiškus' puktus laikinai sustabdė:
http://www.kinologij...=...9&Itemid=35
O visoks palaikymas, virtualus ir ne, LKD narių ir ne narių, jiems manau tikrai pravers
http://www.kinologij...=...9&Itemid=35
O visoks palaikymas, virtualus ir ne, LKD narių ir ne narių, jiems manau tikrai pravers
QUOTE(manjana @ 2010 04 12, 12:59)
Mano supratimu tai reiktų pirmiausia parašyti LKD palaikantį atvirą laišką, surinkti po juo kuo daugiau veisėjų parašų (o gal įmanoma ne tik veisėjų, bet ir kitų LKD klubų narių?) ir nusiųsti jį LKD, kad galėtų juo laisvai naudotis. Tai būtų visų pirma moralinė parama LKD, o gal šioks toks papildomas argumentas teismuose? Nes virtualios peticijos, gerbėjai Facebooke ar burbėjimai Supermamose tai kažkaip man nerimtai atrodo...
Taip taip, aš apie atvirą laišką ir kalbėjau, ale kaip tuos parašus surinkt - patogiausia per forumus, kaip manai?
Nu parašykit kas nors, būkit žmonės
P.S. ar aš nedaskaičiau ar kaip ten yra dėl pirkimo - pardavimo sutarčių tame nutarime?
Ei, zmones, nepriskirkite man sveitmu nuopelnu - teksto LT kalba as nerasiau, peticijos nekuriau! As tik pasiuliau pasidalinti EN kalba surasytu tekstu, jei bus kuriamas vienas didelis, paibendrinantis tekstas.
Viesam pasirasymui butent peticijos labiausiai ir tinka. Tikg al siulyciau kokia uzsienio naudoti, berods jos turi daugiau funkciju.
Viesam pasirasymui butent peticijos labiausiai ir tinka. Tikg al siulyciau kokia uzsienio naudoti, berods jos turi daugiau funkciju.
QUOTE(tati @ 2010 04 12, 16:05)
Ei, zmones, nepriskirkite man sveitmu nuopelnu - teksto LT kalba as nerasiau, peticijos nekuriau! As tik pasiuliau pasidalinti EN kalba surasytu tekstu, jei bus kuriamas vienas didelis, paibendrinantis tekstas.
tik negi vel tuos zmones, kurie jau pasirase, prasysim is naujo kita pasirasinet?
QUOTE(wolfin @ 2010 04 12, 15:40)
tik negi vel tuos zmones, kurie jau pasirase, prasysim is naujo kita pasirasinet?
Taigi nesunku pasirašyti nors 10 kartų
Del uzsienio spaudos - manau daug kas pazistate puikia fotografe S. Valujeva, kuri berods yra ir britu zurnalo The Dog ar panasiai spec korespondente. Deja, as asmeniskai jos nepazistu, bet cia manau tikrai tokiu yra. Pasikalbekite!
QUOTE(Izoldute @ 2010 04 12, 16:35)
Aš tai kažkaip pesimistiškai nusiteikusi..
Kika - privatus verslas, kas gali nurodyti kuo prekiauti kuo ne.. Jeigu laikomasi įstatymų, mokami mokesčiai. Kika gaunasi valstybei naudingesnė, nei LKD
Kika - privatus verslas, kas gali nurodyti kuo prekiauti kuo ne.. Jeigu laikomasi įstatymų, mokami mokesčiai. Kika gaunasi valstybei naudingesnė, nei LKD
Na taip, mūsuose populiaru dar nuo tarybinių laikų geriau nuleist galvą ir rankas ir sakyt "oiii, mes tik paprasti žmogeeeeliaiii, ką mes prieš JUOS, galinguosius galime...." Šiaip valstybė tai ir mes, taip kad... Kikai, be to, niekas nenurodinėja, lai prekiauja kad ir baltaisiais tigrais. Bet Kika irgi neturi teisės nurodinėti visuomeninei organizacijai, kokią vidaus tvarką savo nariams ji turi nustatyti. Nariai, kuriems ta tvarka nepatinka, gali jungtis prie alternatyvių organizacijų.
Jei va, sėsim, ir, sakykim, tati, manjana ir aš sukursim "Trijų Merginų Klubą", ar galės mums valdžios įstaigos nurodyt priimt, tarkim, ir ketvirtą merginą?
QUOTE(žostautė @ 2010 04 12, 16:27)
Jei va, sėsim, ir, sakykim, tati, manjana ir aš sukursim "Trijų Merginų Klubą", ar galės mums valdžios įstaigos nurodyt priimt, tarkim, ir ketvirtą merginą?
Arba vyrus 
Nu jei koks vyras norės stoti į jūsų klubą ir jo nepriimsit, tai bus diskriminacija dėl lyties. O gal net netolerancija... Oi, mūsų valdžios įstaigos prisigalvoti gali visko
Sorry už
QUOTE(Rida_R @ 2010 04 12, 17:42)
Nu jei koks vyras norės stoti į jūsų klubą ir jo nepriimsit, tai bus diskriminacija dėl lyties. O gal net netolerancija... Oi, mūsų valdžios įstaigos prisigalvoti gali visko
Sorry už
Sorry už
Gerai, mes jį priimsim, bet tada jis turės nešioti sijoną, nes tokios klubo vidinės taisyklės
Sorry už
Ale kai taip pavyzdžius nagrinėji tai išvis labai akivaizdus nesąmoningumas su visa situacija aiškėja