Įkraunama...
Įkraunama...

Begemotas, kuris bijojo skiepų

4u.gif ilga,bet puiki istorija thumbup.gif
Atsakyti
Kada jau visa tai buvo ... g.gif 10 metų prabėgo blink.gif bigsmile.gif
Tai buvo tais laikais, kai Pampers ir Bambolino buvo prabangos prekės, o ir jas perkant sesutės gąsdino visais įmanomais pragaro prakeiksmais (pvz.: kad vaikui rahitas nuo jų išsivystys blink.gif )
Dabar aš pati sėdžiu ir laukiu to laiko (kuris irgi jau nebe už kalnų, jei ir toliau laikas tokiu tempu bėgs), kai teks (galbūt) sūpuoti savo atžalos atžalas 4u.gif

Anūkai už mus atkeršys! biggrin.gif
Atsakyti
Kažkodėl akys sudrėko... Gal Brightness ar Contrast kompo ekrane sureguliuoti - aš visi ne jautri blush2.gif

Ech ... kada mano pupuliukai bus tokie dičkiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yo-yo: 15 gruodžio 2005 - 14:09
QUOTE(Yo-yo @ 2005 12 15, 14:07)
Kažkodėl akys sudrėko... Gal Brightness ar Contrast kompo ekrane sureguliuoti - aš visi ne jautri blush2.gif

Ech ... kada mano pupuliukai bus tokie dičkiai...

Pažadu, bus 4u.gif Laikas bėga nenumaldomai greitai. Atrodo dar sūpuoji visišką mažą kamuoliuką, kuris negali net žingsnio žengti be tavęs. Bijai laikyti rankose, nes jis trapus kaip porcelanas. Akys žvelgiančios į mažą pupuli su visaapimančia meile wub.gif ... ir po kiek apsidairai - savarankiškas žmogus, beeinantis savo gyvenimo keliu. O pati lieki tik kelio gidas, kuris tegali patarti ką ir kaip daryti. 4u.gif
Atsakyti
Ir pasijuokiau, ir pamasciau... As tai skausmo ir, kad kazkas ne taip atsitiks labiau bijojau, negu adatos, todel viska dariau ka man liepe ir leidausi ibedziama biggrin.gif Tik kai 3 paras tos adatos vis neistrauke, kol nepasiprasiau, tai buvo nekas... slykstoki dalykai, bet del leliu verta pasikankinti. Sekmes laukiant anuku tongue.gif o gal dar viena, kad laukti nereiktu? bigsmile.gif
Atsakyti
parasyta super, juokiausi nerealiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
perskaicius neimanoma nesisypsot.sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labai gera istorija. Juokiausi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šauni istorija thumbup.gif O finalas dar saunesnis.
As taip pat paniskai bijau adatu,svirkstu ar kaip dar juos pavadinti.Jau gimdykloje seseles ir gydytojas grasinau, kad nedrystu manes badyt doh.gif taciau taip nutiko, kad durio neteko apturet,veliau sesele sake, kad viena karta is kart po gimdymo bakstelejo,bet as matyt jau is tos laimes nieko nepajutau,nes laikiau spurgiuka ant ranku 4u.gif
Atsakyti
labai sauni istorija thumbup.gif , aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Atsakyti
Gražiai papasakota thumbup.gif
O ligoninėse reiktų tvarką keist ir priimamąjam gimdyvių neklausinėti kvailų klausimų.Manau,visa reikalinga informacija surašyta yra nėščiosios lape.O koks skirtumas ten joms koks mano išsilavinimas,kiek man metų,kiek vyrui,kur jis dirba ir t.t. Negi viso to negalima paklaust vėliau?! g.gif
Atsakyti
Už geležinę kantrybę thumbup.gif
Perskaičius istoriją abejingų turbūt nebelieka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti