Kada jau visa tai buvo ...
10 metų prabėgo
Tai buvo tais laikais, kai Pampers ir Bambolino buvo prabangos prekės, o ir jas perkant sesutės gąsdino visais įmanomais pragaro prakeiksmais (pvz.: kad vaikui rahitas nuo jų išsivystys
)
Dabar aš pati sėdžiu ir laukiu to laiko (kuris irgi jau nebe už kalnų, jei ir toliau laikas tokiu tempu bėgs), kai teks (galbūt) sūpuoti savo atžalos atžalas
Anūkai už mus atkeršys!
Tai buvo tais laikais, kai Pampers ir Bambolino buvo prabangos prekės, o ir jas perkant sesutės gąsdino visais įmanomais pragaro prakeiksmais (pvz.: kad vaikui rahitas nuo jų išsivystys
Dabar aš pati sėdžiu ir laukiu to laiko (kuris irgi jau nebe už kalnų, jei ir toliau laikas tokiu tempu bėgs), kai teks (galbūt) sūpuoti savo atžalos atžalas
Anūkai už mus atkeršys!
Kažkodėl akys sudrėko... Gal Brightness ar Contrast kompo ekrane sureguliuoti - aš visi ne jautri 
Ech ... kada mano pupuliukai bus tokie dičkiai...
QUOTE(Yo-yo @ 2005 12 15, 14:07)
Kažkodėl akys sudrėko... Gal Brightness ar Contrast kompo ekrane sureguliuoti - aš visi ne jautri 
Pažadu, bus
Ir pasijuokiau, ir pamasciau... As tai skausmo ir, kad kazkas ne taip atsitiks labiau bijojau, negu adatos, todel viska dariau ka man liepe ir leidausi ibedziama
Tik kai 3 paras tos adatos vis neistrauke, kol nepasiprasiau, tai buvo nekas... slykstoki dalykai, bet del leliu verta pasikankinti. Sekmes laukiant anuku
o gal dar viena, kad laukti nereiktu?
parasyta super, juokiausi nerealiai
perskaicius neimanoma nesisypsot.sveikinu
Labai gera istorija. Juokiausi...
Šauni istorija
O finalas dar saunesnis.
As taip pat paniskai bijau adatu,svirkstu ar kaip dar juos pavadinti.Jau gimdykloje seseles ir gydytojas grasinau, kad nedrystu manes badyt
taciau taip nutiko, kad durio neteko apturet,veliau sesele sake, kad viena karta is kart po gimdymo bakstelejo,bet as matyt jau is tos laimes nieko nepajutau,nes laikiau spurgiuka ant ranku
As taip pat paniskai bijau adatu,svirkstu ar kaip dar juos pavadinti.Jau gimdykloje seseles ir gydytojas grasinau, kad nedrystu manes badyt
labai sauni istorija
, aukit diduciai ir sveikuciai
Gražiai papasakota
O ligoninėse reiktų tvarką keist ir priimamąjam gimdyvių neklausinėti kvailų klausimų.Manau,visa reikalinga informacija surašyta yra nėščiosios lape.O koks skirtumas ten joms koks mano išsilavinimas,kiek man metų,kiek vyrui,kur jis dirba ir t.t. Negi viso to negalima paklaust vėliau?!
O ligoninėse reiktų tvarką keist ir priimamąjam gimdyvių neklausinėti kvailų klausimų.Manau,visa reikalinga informacija surašyta yra nėščiosios lape.O koks skirtumas ten joms koks mano išsilavinimas,kiek man metų,kiek vyrui,kur jis dirba ir t.t. Negi viso to negalima paklaust vėliau?!
Už geležinę kantrybę
Perskaičius istoriją abejingų turbūt nebelieka
Perskaičius istoriją abejingų turbūt nebelieka