Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

Tai gi čia tie veidrodėliai tik palengvinimas mums, žaliems klevukams laugh.gif Kokiam Akropoly nepulsi veidrodėlių reguliuotis prieš parkuojantis, taip kad tik tuo geriau, jei be jų pagalbos viskas pavyksta drinks_cheers.gif

Gosh, mūsų astros lygiai tokios pačios drinks_cheers.gif

Aš šiandien paskutinį važiavimą atvažiavau unsure.gif Teorija beliko ir didelė dilema, ką su papildomais važiavimais daryti... mastau.gif
Atsakyti
dabar iskilo man toks klausimas gal biski ir kvailas,o regitroj kai aikstelej laikysiu egzamina reikia sviesas isijungti ir dirza uzsisegti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Na aš jau po egzamino, išlaikau iš pirmo karto thumbup.gif egzaminuotojas buvo nuostabus, nuramino mane, paaiškino. dabar laukiu kol galėsiu atsiimti vairuotojo pažymėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 27, 16:28)
Tai gi čia tie veidrodėliai tik palengvinimas mums, žaliems klevukams laugh.gif Kokiam Akropoly nepulsi veidrodėlių reguliuotis prieš parkuojantis, taip kad tik tuo geriau, jei be jų pagalbos viskas pavyksta drinks_cheers.gif

Gosh, mūsų astros lygiai tokios pačios drinks_cheers.gif

Aš šiandien paskutinį važiavimą atvažiavau unsure.gif Teorija beliko ir didelė dilema, ką su papildomais važiavimais daryti... mastau.gif

as tai sakiau imsiu papildomu jei pirma karta neislaikysiu,tikiuosi to neprireiks aisku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 28, 11:36)
Na aš jau po egzamino, išlaikau iš pirmo karto thumbup.gif  egzaminuotojas buvo  nuostabus, nuramino mane, paaiškino. dabar laukiu kol galėsiu atsiimti vairuotojo pažymėjimą 4u.gif

saunuole dideliausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

koks pratimas papuole aikstelej? smile.gif

ir ar uzdave kokiu klausimu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshkiukas: 28 gegužės 2010 - 10:39
papuoplė įstrižas prisiparkavimas smile.gif turėjo lapą, kuriame buvo jau atspausdinti trys klausimai: kaip patikrinsiu aušinimo skysčio lygį, apie darbinį stabdį, bei garso signalą reikėjo papasakot . NU bet žinokit egzaminuotojas žiauriai geras papuolė, nors prie žaizdos dėk thumbup.gif aš jau galvojau neišlaikysiu aikštelėje, nes prisiparkavau grinai šalia linijos, bet leido toliau važiuot 4u.gif beje laikiau su golfu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 28, 11:43)
papuoplė įstrižas prisiparkavimas smile.gif  turėjo lapą, kuriame buvo jau atspausdinti trys klausimai: kaip patikrinsiu aušinimo skysčio lygį, apie darbinį stabdį, bei garso signalą reikėjo papasakot . NU bet žinokit egzaminuotojas žiauriai geras papuolė, nors prie žaizdos dėk thumbup.gif  aš jau galvojau neišlaikysiu aikštelėje, nes prisiparkavau grinai šalia linijos, bet leido toliau važiuot 4u.gif  beje laikiau su golfu mirksiukas.gif

aisku smile.gif pasiseke,dar karta sveikinu smile.gif
Atsakyti
papuoplė įstrižas prisiparkavimas smile.gif  turėjo lapą, kuriame buvo jau atspausdinti trys klausimai: kaip patikrinsiu aušinimo skysčio lygį, apie darbinį stabdį, bei garso signalą reikėjo papasakot . NU bet žinokit egzaminuotojas žiauriai geras papuolė, nors prie žaizdos dėk thumbup.gif  aš jau galvojau neišlaikysiu aikštelėje, nes prisiparkavau grinai šalia linijos, bet leido toliau važiuot 4u.gif  beje laikiau su golfu mirksiukas.gif

gal gali pakomentuoti apie tuos atsakymus ? blush2.gif
Ryt egzaminas vairavimo, tai būsena kominė kaip bijau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2010 05 28, 09:59)
gal gali pakomentuoti apie tuos atsakymus ?  blush2.gif 
Ryt egzaminas vairavimo, tai būsena kominė kaip bijau... verysad.gif

parašiau į až tau:)
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 28, 12:06)
parašiau į až tau:)

prasasyk ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 28, 11:36)
Na aš jau po egzamino, išlaikau iš pirmo karto thumbup.gif  egzaminuotojas buvo  nuostabus, nuramino mane, paaiškino. dabar laukiu kol galėsiu atsiimti vairuotojo pažymėjimą 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu. Jei gali, parašyk ir man a.ž. apie tuos klausimus smile.gif
O beje, ar tikrai tik golfai dabar Regitroj (kažkas minėjo čia ar kitoj temoj, kad pakeitė visas mašinas)?
Atsakyti
ryte stovejo du opeliai ir keli golfai, bet cia kaune taip smile.gif
Atsakyti

jetau, jau tie klausimai man kaip baisu, atrodo nieko as jam nepaaiskinciau, kaip dziaugiuosi kad manes nieko neklausinejo..... blush2.gif
Atsakyti