Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(Gosh @ 2010 05 31, 11:54)
Va radau į tuos regitrinius klausimus atsakymus čia.

apie situos dauguma sake,maladec thumbup.gif aciu,nereiks paciai vel is naujo ieskot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 31 gegužės 2010 - 17:02
O ar buvo kam nors, kad tektų praleisti kelis važiavimus? Na va susitari su instruktorium ir bam.. zakon podlasti atsitinka tą dieną kai yra važiavimas unsure.gif Man jau nebesmagu ir bendrauti su instruktoriumi tuoj bus, nes va jau kelis sykius atšaukiau pamokas, o pamokos vistiek nusiskaitė kaip važiuota buvo, nes jei būčiau prieš kelias dienas perspėjusi, tai jokių problemų, bet sveikata prieš kelias dienas juk neįspėja, kad tavo skrandis (mano jautri vieta jis) tau "padėką" pasakys tuoj sad.gif
Tokia optimistė buvau su tais važiavimais, nusiteikusi po n laiko to imtis, o žiūriu, kad tuoj ir noras dings važinėti jei dar tas skrandis š... sumalinės man sad.gif Dabar beliko tik du važiavimai, o vienas iš jų juk tas mokyklinis važiavimo egzas, tai kur tu čia jį išlaikysi kai praktikos trūksta... net nebežinau ką daryti sad.gif O dar laikas lekia, o aš su savo silpna vieta taip užtempiu viską... per kiek laiko reikia baigti mokyklose tuos važinėjimus?
Atsakyti
Sveikutės,
aš eisiu laikytis teises nuo birželio 18 d.,oi,kaip bijau 4u.gif
Maniškis mane šiek tiek pamokino važiuot,bet eina jis sau doh.gif ,rėkiam vienas ant kito ir viskas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 06 01, 15:09)
O ar buvo kam nors, kad tektų praleisti kelis važiavimus? Na va susitari su instruktorium ir bam.. zakon podlasti atsitinka tą dieną kai yra važiavimas  unsure.gif  Man jau nebesmagu ir bendrauti su instruktoriumi tuoj bus, nes va jau kelis sykius atšaukiau pamokas, o pamokos vistiek nusiskaitė kaip važiuota buvo, nes jei būčiau prieš kelias dienas perspėjusi, tai jokių problemų, bet sveikata prieš kelias dienas juk neįspėja, kad tavo skrandis (mano jautri vieta jis) tau "padėką" pasakys tuoj sad.gif
Tokia optimistė buvau su tais važiavimais, nusiteikusi po n laiko to imtis, o žiūriu, kad tuoj ir noras dings važinėti jei dar tas skrandis š... sumalinės man sad.gif Dabar beliko tik du važiavimai, o vienas iš jų juk tas mokyklinis važiavimo egzas, tai kur tu čia jį išlaikysi kai praktikos trūksta... net nebežinau ką daryti sad.gif O dar laikas lekia, o aš su savo silpna vieta taip užtempiu viską... per kiek laiko reikia baigti mokyklose tuos važinėjimus?

Puikiai jus suprantu, nes ta pacia beda turiu tik gal ne taip stipriai, nes vis delto sugebejau dantis sukandus ir tikedamasi, kad skrandis atlaikys, nueit i visus vaziavimus, tik, deja, kai sveikata buvo bloga, tai ir vairuoti labai nekaip sekes ir turejau imti labai daug papildomu pamoku...siandien dar plius ir egzamino neislaikiau per sita beda, nes baisiai bloga buvo... O per kiek laiko mokykloje uzbaisit vaziavimus tai nera jokio skirtumo, bent kiek as zinau, tai jokiu apribojimu nera. Na nebent esat issilaikius teorija, tai tada praktika reikia per metus issilaikyt, kitaip reiks is naujo laikyt teorija...
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 06 01, 17:44)
Sveikutės,
aš eisiu laikytis teises nuo birželio 18 d.,oi,kaip bijau 4u.gif
Maniškis mane šiek tiek pamokino važiuot,bet eina jis sau doh.gif ,rėkiam vienas ant kito ir viskas... doh.gif  doh.gif

nesijaudink 4u.gif 4u.gif as buvau sedejus uz vairo kokius 2 kartus ir tai keleta min,nieko rimto,iki praktikos likus porai dienai,truputi parode dede ir tai mazdaug,o ir  irnesakyk.gif rolleyes.gif g.gif pradejus praktika thumbup.gif jei nesuprasi,klausk instruk nors ir desimt kartu smile.gif as kol teorija mokiaus,tai ir jaudinaus kaip kas,o db tik atsipalaiduoju uz vairo galima sakyt hihihi.gif hihihi.gif bet jei vis bijosit,jausit nepatoguma,neeis suprast,reiskias dar ne laikas gal g.gif kai man buo kokiu 16-17metu,man sake,rode,bet tuo metu nelabai noro buvo ir siaip nesiseke,panasiai..tai manau dar ne laikas buvo,tiesiog nepasiruosus,o dabar thumbup.gif aisku ir dabar visko pasitaiko,bet siaip liuks biggrin.gif Ir dar,jei tavo vaikinas karsto budo,tai kazi ar labai kas iseis..mano tetis pan g.gif tai delto dar maziau tada sekes verysad.gif
Papildyta:
jei reiks pagalbos,kreipkis mes tau visos mielai pagelbesim 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 01 birželio 2010 - 16:59
Šiaip aš tokia labiau karštakošė esu,maniškis toks ramekas,bet nervina tie jo visi: "tai šviesas įsijunk,tai greičiau važiuok,nes mašina dūsta,tai žiūrėk,kur važiuoji...,nu žodžiu doh.gif "
aš tai labai noriu važiuoti,bet vis kažkaip įsibaiminu nežinia ko rolleyes.gif ,kai pirmąsyk atsisėdau prie vairo,tai man kelio neužteko,baimę kėlė net pėstieji,nors važiavau tokiu kaimo keliu,o jau kitos mašinos,tai išvis kažkokia katastrofa,nors tam kely ten būdavo vos viena kita... ax.gif
Tikuosi,viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 06 01, 19:20)
Šiaip aš tokia labiau karštakošė esu,maniškis toks ramekas,bet nervina tie jo visi: "tai šviesas įsijunk,tai greičiau važiuok,nes mašina dūsta,tai žiūrėk,kur važiuoji...,nu žodžiu  doh.gif  "
aš tai labai noriu važiuoti,bet vis kažkaip įsibaiminu nežinia ko rolleyes.gif ,kai pirmąsyk atsisėdau prie vairo,tai man kelio neužteko,baimę kėlė net pėstieji,nors važiavau tokiu kaimo keliu,o jau kitos mašinos,tai išvis kažkokia katastrofa,nors tam kely ten būdavo vos viena kita... ax.gif
Tikuosi,viskas bus gerai thumbup.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungiu prie pradedančiųjų mokytis vairuotis. Šiandien buvo tik pirmoji teorijos paskaita. Teorijos dėstytojas nesužavėjo, bet planuoju mokytis daugiau savarankiškai.
Vairavimo bijau, nes jau turiu karčios patirties. Bandysiu.

Sekmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyyp @ 2010 06 01, 23:06)
Sveikos,
Prisijungiu prie pradedančiųjų mokytis vairuotis. Šiandien buvo tik pirmoji teorijos paskaita. Teorijos dėstytojas nesužavėjo, bet planuoju mokytis daugiau savarankiškai.
Vairavimo bijau, nes jau turiu karčios patirties. Bandysiu.

Sekmės visoms 4u.gif

Ir tau sėkmės mirksiukas.gif
O dėstytojas teorijos tai dar kaip teorijos, galima mokytis ir savarankiškai daugiau, čia jau nuo paties pastangų labiau priklauso smile.gif O va dėl praktikos instruktoriaus jau vertėtų kumščius laikyt, nes čia daug mokymo kokybę tikrai lemia mirksiukas.gif Todėl labai labai linkiu puikaus instruktoriaus bigsmile.gif

Aš vakar mokyklinį išsilaikiau su dviem klaidelėm, už poros dienų Regitroj ir tada tik praktikos egzaminas liks blink.gif Mergos, mirsiu swoon.gif
Atsakyti
Labas,
man teorijos kursai jau ipusejo, destytojas thumbup.gif
tikiuos ir instruktoriu gera paskirs, ne koki nervininka doh.gif:
Atsakyti
Labukas , noriu prie jusu prisijungti , noriu issilaikyti teises , jau po truputi mokinuosi vairuoti aisktelese , siandein jau pasirinksim su drauge mokykla , kur mokinsimes teorija ir vairavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 29, 21:49)
Man baisu net pagalvot, juolab, kad ir instruktorius ne auksinis buvo kaip ne kaip, aš nesuprantu, kaip žmogui taip sunku leist man pačiai spaudyt padalus doh.gif Sustoju įkalniuky sankryžoj, o pradedant važiuot gi reikia atleidinėt nuo stabdžio. Ir nė velnio nežinau, ar neužgesčiau, mat mano instruktorius visad pats dubliuoja kartu tuos pedalų paspaudimus blink.gif Tiksliau, dubliavo, nes važiavimai jau baigti, o aš jaučiuos kaip ant adatų, nes nežinau, ar mokėčiau tokiu atveju pajudėt iš vietos, nu šakės, ania? lotuliukas.gif Nejuokinga unsure.gif

Tai kad įkalnėj sustojus ne nuo stabdžio reikia pradėt atleidinėt, nes stabdį atleidus riedės mašina atgal smile.gif Sankabą atleidi tiek, kad pasikeistų variklio garsas ir tada stabdį atleidus mašina pati riedės atgal.

QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 31, 18:02)
apie situos dauguma sake,maladec thumbup.gif aciu,nereiks paciai vel is naujo ieskot blush2.gif

Man tai instruktorius davė lapus su tais klausimais ir atsakymais.

QUOTE(Gosh @ 2010 06 01, 15:09)
O ar buvo kam nors, kad tektų praleisti kelis važiavimus? Na va susitari su instruktorium ir bam.. zakon podlasti atsitinka tą dieną kai yra važiavimas  unsure.gif  Man jau nebesmagu ir bendrauti su instruktoriumi tuoj bus, nes va jau kelis sykius atšaukiau pamokas, o pamokos vistiek nusiskaitė kaip važiuota buvo, nes jei būčiau prieš kelias dienas perspėjusi, tai jokių problemų, bet sveikata prieš kelias dienas juk neįspėja, kad tavo skrandis (mano jautri vieta jis) tau "padėką" pasakys tuoj sad.gif

O čia tai pirmą kartą girdžiu blink.gif Pačiai teko atšaukti dvi pamokas, nes dukrytė susirgo, tačiau jos taip ir liko rezerve, nors atšaukiau tą pačią dieną iš ryto, kai turėjau važiuot po pietų... Pasiteiraučiau mokykloj, kas čia per bajeriai, nes pinigai tai sumokėti ir nesvarbu, kada jūs atšaukiat, liga yra liga. Ar ne taip supratau kažką? huh.gif
Atsakyti