Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

man kita savaite baisiai uzimta ir kursai teorijos, ir pravaziavimai jau prasides pirmadieni doh.gif

as tai savarankiskai nesirinkciau mokytis teorijos, gal cia labiau priklausytu koks destytojas pakliuna, mums per kursus ir sankryzas pabraizo, kokios gali buti situacijos ir panasiai, viskas daug aiskiau, nei paciai namie nagrynet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 06 05, 15:54)
Ačiū visoms paaiškinusioms drinks_cheers.gif Dabar jau ir aš mąstau, kad jei reiktų dar kartą viską iš naujo pereit, tai teoriją savarankiškai mokinčiaus smile.gif

vesta:6, padėčiau, jei galėčiau, bet aš Vilniaus Regitros akyse nemačius mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
Dar nemoku elgtis šiame forume. Todėl atsiprašau jei ką ne taip padarysiu.
Man taip pat aktuali vairavimo mokslų tema. Gal čia yra žmogučių iš Alytaus ? Gal jie galėtų rekomenduoti vairavimo instruktorių pas kurį galima mokytis papildomai ? Nes žinau kad man tų pamokų kurios pagal sutartį tikrai neužteks. Bet neapsisprendžiu, ar savo mokykloje geriau nusipirkti papildomas pamokas ar ieškotis kitose ? Jei gaučiau konkretaus instruktoriaus rekomendacijas, tada ir nuspręsčiau. Kainos beveik nesiskiria tarp mokyklų.
Dėkoju atsakiusiems. smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Nusimato man kita savaite sunki doh.gif ryt pravaziavimas, treciadieni irg penktadieni irgi. o siastadieni tas baisiausias kosmaras- egzaminas regitroje. nu dabar kai pagalvoju jau kinkos dreba o kas bus ta egzamino diena blush2.gif na gal per savaite issijaudinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 06, 11:57)
labas rytas 4u.gif
Nusimato man kita savaite sunki doh.gif  ryt pravaziavimas, treciadieni irg penktadieni irgi. o siastadieni tas baisiausias kosmaras- egzaminas regitroje. nu dabar kai pagalvoju jau kinkos dreba o kas bus ta egzamino diena blush2.gif  na gal per savaite issijaudinsiu  lotuliukas.gif

tau gerai,kad dar pravažiavimų turi.O aš tai nebe, penktadienį laikau Regitroj mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 06 04, 18:47)
Sveikos,gal čia yra merginų,kurios lanko "Draiverio" mokyklą?turiu  šiokių tokių klausimų ax.gif

lankau , kokiu klausymu kyla? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 06 05, 14:05)

Kai nuvažineji nuo estakados tai kai pilnai nuvažiuoji tai gali kirst ta linija,nes prieš kiemeli tau reikia paimt kairiau kad galetum tiesiai ivažiuot i kiemeli. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As ryt einu i antra paskaita , uzsiregistravau i Mobilus zmones , jau nuo ketvirtadienio bus vairavimas , labai bijau estakados , tik is antro kartpo pavyksta ivaziuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 06, 22:25)
As ryt einu i antra paskaita , uzsiregistravau i Mobilus zmones , jau nuo ketvirtadienio bus vairavimas , labai bijau estakados , tik is antro kartpo pavyksta ivaziuoti  blush2.gif

O ką man kalbėt, jei vairavimų nebeliko, o į estakadą irgi tik kažkur 70 proc. kartų įvažiuoju laugh.gif Bet man instruktorius sakė, kad ten Regitroj juokas ta estakada, palyginus su ARV aikštele irnesakyk.gif
Viskas bus gerai - juk dar viskas prieš akis bigsmile.gif Tam juk ir eini į mokyklą, kad išmoktum, neturi būti profė jau prieš tai tongue.gif
Atsakyti
tai taip , bet labai nenoreciau , kad reiktu papildomu vairavimu blush2.gif
Atsakyti
mokiausi savaitgali su tecio masina aikstelej,ji didele nejauciau gabaritu doh.gif bet pratimus pavykdavo padaryt,ryt ir antradieni dar vaziuoju su instruktorium,o jau ketvirtadieni sturmuosiu regitra smile.gif siaubeli kaip bijau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
klausykite iskilo klausimas negi vilniuje visos pratimu aiksteles uzdaros? nera nei vienos atviros kad galetu bet kas atvaziuoti pasimokyti manevruoti? g.gif
Atsakyti