as tai savarankiskai nesirinkciau mokytis teorijos, gal cia labiau priklausytu koks destytojas pakliuna, mums per kursus ir sankryzas pabraizo, kokios gali buti situacijos ir panasiai, viskas daug aiskiau, nei paciai namie nagrynet
man kita savaite baisiai uzimta ir kursai teorijos, ir pravaziavimai jau prasides pirmadieni
as tai savarankiskai nesirinkciau mokytis teorijos, gal cia labiau priklausytu koks destytojas pakliuna, mums per kursus ir sankryzas pabraizo, kokios gali buti situacijos ir panasiai, viskas daug aiskiau, nei paciai namie nagrynet
QUOTE(Saulėta. @ 2010 06 05, 15:54)
Ačiū visoms paaiškinusioms
Dabar jau ir aš mąstau, kad jei reiktų dar kartą viską iš naujo pereit, tai teoriją savarankiškai mokinčiaus
vesta:6, padėčiau, jei galėčiau, bet aš Vilniaus Regitros akyse nemačius
vesta:6, padėčiau, jei galėčiau, bet aš Vilniaus Regitros akyse nemačius
Laba diena.
Dar nemoku elgtis šiame forume. Todėl atsiprašau jei ką ne taip padarysiu.
Man taip pat aktuali vairavimo mokslų tema. Gal čia yra žmogučių iš Alytaus ? Gal jie galėtų rekomenduoti vairavimo instruktorių pas kurį galima mokytis papildomai ? Nes žinau kad man tų pamokų kurios pagal sutartį tikrai neužteks. Bet neapsisprendžiu, ar savo mokykloje geriau nusipirkti papildomas pamokas ar ieškotis kitose ? Jei gaučiau konkretaus instruktoriaus rekomendacijas, tada ir nuspręsčiau. Kainos beveik nesiskiria tarp mokyklų.
Dėkoju atsakiusiems.
Dar nemoku elgtis šiame forume. Todėl atsiprašau jei ką ne taip padarysiu.
Man taip pat aktuali vairavimo mokslų tema. Gal čia yra žmogučių iš Alytaus ? Gal jie galėtų rekomenduoti vairavimo instruktorių pas kurį galima mokytis papildomai ? Nes žinau kad man tų pamokų kurios pagal sutartį tikrai neužteks. Bet neapsisprendžiu, ar savo mokykloje geriau nusipirkti papildomas pamokas ar ieškotis kitose ? Jei gaučiau konkretaus instruktoriaus rekomendacijas, tada ir nuspręsčiau. Kainos beveik nesiskiria tarp mokyklų.
Dėkoju atsakiusiems.
labas rytas
Nusimato man kita savaite sunki
ryt pravaziavimas, treciadieni irg penktadieni irgi. o siastadieni tas baisiausias kosmaras- egzaminas regitroje. nu dabar kai pagalvoju jau kinkos dreba o kas bus ta egzamino diena
na gal per savaite issijaudinsiu
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 06, 11:57)
labas rytas
ryt pravaziavimas, treciadieni irg penktadieni irgi. o siastadieni tas baisiausias kosmaras- egzaminas regitroje. nu dabar kai pagalvoju jau kinkos dreba o kas bus ta egzamino diena
na gal per savaite issijaudinsiu 
tau gerai,kad dar pravažiavimų turi.O aš tai nebe, penktadienį laikau Regitroj
QUOTE(*4ever @ 2010 06 04, 18:47)
Sveikos,gal čia yra merginų,kurios lanko "Draiverio" mokyklą?turiu šiokių tokių klausimų 
lankau , kokiu klausymu kyla?
QUOTE(vesta:6 @ 2010 06 05, 14:05)
Kai nuvažineji nuo estakados tai kai pilnai nuvažiuoji tai gali kirst ta linija,nes prieš kiemeli tau reikia paimt kairiau kad galetum tiesiai ivažiuot i kiemeli.
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 06, 22:25)
As ryt einu i antra paskaita , uzsiregistravau i Mobilus zmones , jau nuo ketvirtadienio bus vairavimas , labai bijau estakados , tik is antro kartpo pavyksta ivaziuoti 
O ką man kalbėt, jei vairavimų nebeliko, o į estakadą irgi tik kažkur 70 proc. kartų įvažiuoju
Viskas bus gerai - juk dar viskas prieš akis
mokiausi savaitgali su tecio masina aikstelej,ji didele nejauciau gabaritu
bet pratimus pavykdavo padaryt,ryt ir antradieni dar vaziuoju su instruktorium,o jau ketvirtadieni sturmuosiu regitra
siaubeli kaip bijau
klausykite iskilo klausimas negi vilniuje visos pratimu aiksteles uzdaros? nera nei vienos atviros kad galetu bet kas atvaziuoti pasimokyti manevruoti?