Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(voodou @ 2010 06 30, 16:26)
Siandien islaikiau regitroje teorija 90% buvo pora tikrai sunkiu klausimeliu,
labai padejo ketbilietai.lt  4u.gif

Gal pameni kokie? sunkūs tie?
Atsakyti
Labas vakaras , nelabai turiu kuom dar pasigirti , bet va siandien jau islaikiau mokykloje du teorijos kontrolinius , liko dar trys , laiko istikruju pritruko , nebespejau blush2.gif
voodou , sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 30, 16:39)
Gal pameni kokie? sunkūs tie?

zinokite taip bijojau kad sunkus klausimai bus, bet kai pamaciau net neptikejau kad tokie lengvi biggrin.gif nors gal man pasiseke nzn bet tikrai nesunkoki buvo kelios sankyros, kur galima stoveti, kur draudziama apsisukti na daug sutapo su ketbilietu klausymais na ir keli tokie visai is oro buvo pvz 1. koki kelia nuvaziuoja per 1s o variantu neatsimenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voodou: 01 liepos 2010 - 12:46
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 30, 20:13)
Labas vakaras , nelabai turiu kuom dar pasigirti , bet va siandien jau islaikiau mokykloje du teorijos kontrolinius , liko dar trys , laiko istikruju pritruko , nebespejau  blush2.gif
voodou , sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kodel trys? ta prasme liko? argi teorijai neuztenka 3-ju kartu? ar man cia galvoj susimaise nuo info gausos vakar diena doh.gif (buvo 1 teorijos pamoka blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 07 01, 15:22)
kodel trys? ta prasme liko? argi teorijai neuztenka 3-ju kartu? ar man cia galvoj susimaise nuo info gausos vakar diena  doh.gif (buvo 1 teorijos pamoka  blush2.gif )

nu yra pas mus mokykloj 5 teorijos kontroliniai kuriuos privalome issilaikyti norint laikyti teorijos egzamina mokykloje , nu cia kaip patikrinimas gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 07 01, 16:42)
nu yra pas mus mokykloj 5 teorijos kontroliniai kuriuos privalome issilaikyti norint laikyti teorijos egzamina mokykloje , nu cia kaip patikrinimas gaunasi  ax.gif

pas mus nereikejo jokiu kontroliniu smile.gif pasibaigus kursams, kai norejau issilaikiau mokyklini, galima buvo ne maziau 90%, kad uzskaiytytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 01 liepos 2010 - 16:04
QUOTE(cvetocik @ 2010 07 01, 17:02)
pas mus nereikejo jokiu kontroliniu smile.gif pasibaigus kursams, kai norejau issilaikiau mokyklini, galima buvo ne maziau 90%, kad uzskaiytytu

pas mus irgi 90,bet 3 kartus is eiles doh.gif vos issilaikiau doh.gif
Atsakyti
pas mus yra kontroliniai , juos islaikai kai surenki maziausiai 83 procentus , tada sprendi B bilieta ji turi islaikyti 90 procentu , na o paskui jau laikai mokiklini teorijos egza ir turi surinkti 96 procentus , ji gali laikyti tik du kart dienoj 4u.gif
bet va neblogai vakar pasprendziau pasitikrinau ir zinau kur dar reikia stipriai pasimokinti 4u.gif
Atsakyti
aš tai šiandien mokykloj laikaiu teorijos įskaitą,liko dar egzaminas,tai iš vieno testo surinkau 100,o iš kito 96 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(voodou @ 2010 07 01, 13:44)
zinokite taip bijojau kad sunkus klausimai bus, bet kai pamaciau net neptikejau kad tokie lengvi biggrin.gif nors gal man pasiseke nzn bet tikrai nesunkoki buvo kelios sankyros, kur galima stoveti, kur draudziama apsisukti na daug sutapo su ketbilietu klausymais na ir keli tokie visai is oro buvo pvz 1. koki kelia nuvaziuoja per 1s o variantu neatsimenu  ax.gif

1/3 greičio,išreikšto metrais ax.gif
Atsakyti
Ar dar liko merginu besimokinanciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 07 15, 23:33)
Ar dar liko merginu besimokinanciu?  g.gif

aš dar mokinuosi,bet mums dar tik pamokėlės,antradienį kontrolinis iš kelio ženklų,sankryžų ir ženklinimų smile.gif
Atsakyti
Labas,as pradejau mokytis praeita savaite 4u.gif
Atsakyti