Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(Brunetė @ 2010 07 24, 11:26)
Labas rytas . atėjau pasigyrti , issilaikiau siandien Regitroj teorijos egzaminą  assa.gif  sokiai.gif  ploja.gif  yu.gif  yahoo.gif  clap.gif

Labai sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 07 24, 15:33)
Labai sveikinu thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
man antradienį pirmoji vairavimo pamoka scare.gif

Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2010 07 24, 11:26)
Labas rytas . atėjau pasigyrti , issilaikiau siandien Regitroj teorijos egzaminą  assa.gif  sokiai.gif  ploja.gif  yu.gif  yahoo.gif  clap.gif

kaip faina,sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. man siandien prasideda kursai.norejau paklausti kiek laiko jie trunka? ir kada vairavimai prasideda? mokyklos informacijoj parasyta kad trunka 6sav,man atrodo kazkaip per ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 25, 09:15)
Sveikutės smile.gif
man antradienį pirmoji vairavimo pamoka scare.gif

Papildyta:

kaip faina,sveikinu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū , šiandien jau užsireginau vairavimo egzaminui , rugpjūčio 5 dienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2010 07 26, 12:36)
Sveikos. man siandien prasideda kursai.norejau paklausti kiek laiko jie trunka? ir kada vairavimai prasideda? mokyklos informacijoj parasyta kad trunka 6sav,man atrodo kazkaip per ilgai g.gif

6 sav gana greitai , buna uzsitesia dar pora savaiciu 4u.gif kaikur vazineti pradeda po keliu teorijos pamoku, kaikur kai ja baigia , dar kaikur kai islaiko teorijos egzamina mokykloje wink.gif cia jau individualiai nuo mokyklos, parasyk kokia lankai gal kas is tos pacios tai pasidalins kaip jiems buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2010 07 26, 12:36)

Mums 60 valandų teorijos ir 20val.važinėjimo,ir jau paaiškino mums kelio ženklus ir sankryžas,ir jau važinėsim,šiandien man pirmoji vairavimo pamokėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 27, 09:04)
Mums 60 valandų teorijos ir 20val.važinėjimo,ir jau paaiškino mums kelio ženklus ir sankryžas,ir jau važinėsim,šiandien man pirmoji vairavimo pamokėlė 4u.gif

Sekmes vairuojant mirksiukas.gif

Man pirmoji vairavimo pamoka rugpjucio 3 diena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Semi @ 2010 07 26, 13:36)

Kokia mokykla lankysit? smile.gif
QUOTE(Brunetė @ 2010 07 26, 18:18)
ačiū , šiandien jau užsireginau vairavimo egzaminui , rugpjūčio 5 dienai  ax.gif

sveikinimai islaikius teorija ir sekmes vairavimo egzamine 4u.gif
Atsakyti
[quote=vaiddda-d,2010 07 27, 08:14]
Dėkui labai mirksiukas.gif ,bet jaudinuosi,tai labai... ax.gif

Atsakyti
Dekui uz info panos 4u.gif Lankyti vakar pradejau Rigvedos mokykla,Kaune pasimatymas kur yra. Gal kas ja baiget? Masinas bus galima rinktis. Mokykloniai testai bus 2,ir tik po 1klaida bus galima padaryt,tai biski bijau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. 4u.gif Nuo šiandien ir aš pradedu lankyti vairavimo kursus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 07 27, 09:14)

Man pirmoji vairavimo pamoka rugpjucio 3 diena  thumbup.gif
Papildyta:
Kokia mokykla lankysit? smile.gif

sveikinimai islaikius teorija ir sekmes vairavimo egzamine 4u.gif

Ačiū , šiandien pas instruktoriu klausiau , kaip jis mano ar islaikyčiau , sako manau kad taip , sako labai daznai buna taip , kad tie kurie labai savim pasitiki neislaiko o tie kur silpniau islaiko , tai as prie tu silpnesniu , tai labai tikiuosi kad man pavyks unsure.gif
Atsakyti