Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

user posted image

user posted image

Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...

user posted image

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (Vykstant į ligoninę)
1.Chalatas
2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai (geriau nei pizama)
6. Tapkes
7. Knyga- zurnalas
8. Ranksluostukas
9. Siltos kojines

Pasiruosimas pries:
1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visu aksesuaru saugus pasidėjimas namie

Laparoskopijų sąrašas

Nuotraukėles susipažinimui siusti laparoskopija@gmail.com - atsiuntusios savo nuotraukas atsakymu gausite prisijungimo slaptažodį prisijungti pasižiūrėti kitų nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 12, 09:18)

aciuks.gif už naujus namučius

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 12, 09:54)
merginos sakykit jums taip nebuvo kad po lapor eitu gleives tokios nes isskyromis pavadinti neina net kai tokiais kiekiais eina,skaidrios tokios bespalves,,bet gausiai taip

Man kelias dienas po operacijos praėjus 10~14 dienų ėjo tokios bespalvės, tąsios, grynai kiaušinio tipo baltymo gleivės. Po jų kaip ir įvyko O 4u.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 12, 09:54)
tai sakiau kad liepe gydytoja,nors istikro tj nieko nesake ax.gif
merginos sakykit jums taip nebuvo kad po lapor eitu gleives tokios
ir kada siulusiseme jums?galvoju palauksiu kai bus lygiai savaite po operacijos nes ta bamba dar jauciu g.gif

*aš tai ir tik "gydytoja sakė" kai kada sugudrauju-bet manasis paklūsta blush2.gif
**man 7-tą dieną po LP pradėjo eggwhite eiti vėl ėmiau matuoti BT tai kaip ir O tada įvyko, be to OT irgi teigiamas buvo, nors gydytojas sakė kad tiesiog galėjo būti hormonų antplūdis kaip reakcija į operaciją, abu buvom apakę kad ovyuliacija dar įvyko, nes ciklas kapitaliai nurašytas buvo
***9-tą dieną po operacijos.

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 12, 09:58)
Man kelias dienas po operacijos praėjus 10~14 dienų ėjo tokios bespalvės, tąsios, grynai kiaušinio tipo baltymo gleivės. Po jų kaip ir įvyko O  4u.gif

vat ir man panašiai g.gif Gaila, kad mudviems pabandyt pastot neleido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 12, 10:04)
vat ir man panašiai  g.gif  Gaila, kad mudviems pabandyt pastot neleido 

man leido, bet 9 dienos po operacijos pabandėm... Pakui man toks jausmas buvo, kad skausmingus karštus virbalus pilve kaišiotų blink.gif tada padarėm pertrauką... ir jau kai aš pasiryžau versti MB hihihi.gif jau po O buvo, tai man gavos ciklas nurašytas. Bet gal bus šis sėkmingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 12, 09:12)
man leido, bet 9 dienos po operacijos pabandėm... Pakui man toks jausmas buvo, kad skausmingus karštus virbalus pilve kaišiotų  blink.gif tada padarėm pertrauką... ir jau kai aš pasiryžau versti MB hihihi.gif jau po O buvo, tai man gavos ciklas nurašytas. Bet gal bus šis sėkmingas  blush2.gif

tai kazin gal pas mane ir O vyksta ar dar vyks g.gif o as galvojaukad kaišintakiai valosi bet manau realu kad taip yra, o tai dabar laukiam tavo NT ir II wub.gif
Atsakyti
Linkejimai is kgn:) tuoj prasides linksmumai. Guliu su faina mergicka
- viena kita pajuokinam.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 12, 12:18)
Linkejimai is kgn:) tuoj prasides linksmumai. Guliu su faina mergicka
- viena kita pajuokinam.

Ooooo - tiesiogine transliacija bigsmile.gif assa.gif
Nugi tai labai faina - pasakokis kas ir kaip, jei ka, kaip gyd. geros nuotaikos? As tai galvoju jis turbut ta mano lapeli, kur sake prisiklijaves jau ismete - galvoja neskambina ta merga - tai ir nereik doh.gif O as vis dar be mmm. Ryt poryt jau turetu pareiti doh.gif
Atsakyti
Labas mergytės!!! Linutas, ačiū už namučius 4u.gif

QUOTE(Mylimoy @ 2010 04 10, 19:08)
Sveikos mergytės,
aš naujokėlė pas jus būsiu.

Sveika prisijungus 4u.gif ! Linkiu, kad kuo greičiau pamatytum II mirksiukas.gif
Aš irgi sakau, kad laparoskopija tai nieko baisaus, tiesiog ši operacija išveda iš nežinios ir kai kurioms dar ir padeda greičiau patapti nestuke.gif

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 11, 12:43)
thumbup.gif  manes vyras neprisileidzia sako negaliu kai zinau kad tu susiuta lotuliukas.gif  kvaliukas neiaiskinu kad man neskauda,tai šį men nebus net mazos vilties,taip norisi man ji isprievartauti nesupranta kad kai pravale viska tai pats tas butu,bet... sake jis ne kuilys kad palauks kol sugysiu pilnai :

mano vyras irgi buvo kategoriškas tuo klausimu ir sakė, kad sugyčiau, nors aš kiek tryniausi, kiek glausčiausi blush2.gif , jis buvo stiprus ir kentėjo beveik 2 sav. po operacijos

QUOTE(Linutas @ 2010 04 11, 16:33)
Na, ka atejo eile Adrutei ir Ice Tea. Rytoj jos gulasi i ligonines, pakaikom palaikom jas! 

Mergytės, laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikom kumštukus už visas besioperuojančias group.gif
QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 18:21)
merginos, tingiu ieškot po šią temą kalbų apie tai, bet turiu klausimą
o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? ar savu laiku, kaip ir turi būti, ar kaip nors jos sugrybavo?
aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka  bet jau darosi įdomu, nes jokių mmm požymių nematau... 

man irgi įdomiai - po operacijos antrą dieną prasidėjo toks lyg ir kraujavimas negausus ir 5 dienas taip kraujavau. Paskambinau ginei, tai sakė, kad gali būti ir mmm čia, tai aš užskaičiau kaip mmm, nes 14 dieną nuo mm pradžios sulaukiau požymių tokių kaip O būtų vykusi. Žiūrėsim kaip čia bus toliau, tikiuosi, kad daugiau mmm nesulauksiu ax.gif
O tau Tino, kelinta čia ciklo (pooperacinė) diena gaunasi? gal rimtai jau greit NT gadint reiks g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu LINUTAS uz naujus namucius aciuks.gif
Visoms linkejimai nuo ADRUTES. Ja ryt 9 val operuoja mirksiukas.gif
Na, o man vakar pagaliau po ilgu menesiu parode ov testukas II ir sonelis uzejo skaudeti. Negaliu apsakyti koks geras jausmas pagaliau ja jausti blush2.gif Kaip manot ar jei vakar smileysex.gif ar ne per velu,nes pries tai tik ketvirtadieni. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chepka: 12 balandžio 2010 - 18:56
QUOTE(chepka @ 2010 04 12, 19:56)
Na, o man vakar pagaliau po ilgu menesiu parode ov testukas II ir sonelis uzejo skaudeti. Negaliu apsakyti koks geras jausmas pagaliau ja jausti blush2.gif  Kaip manot ar jei vakar  smileysex.gif ar ne per velu,nes pries tai tik ketvirtadieni. ax.gif

žinau koks tai geras jausmas wub.gif man po metų pradėjo rodyt wub.gif O ND vakarykščiai tai kaip tik ant berniuko bigsmile.gif Dar ir šiandien galit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 12, 20:00)
žinau koks tai geras jausmas  wub.gif  man po metų pradėjo rodyt  wub.gif  O ND vakarykščiai tai kaip tik ant berniuko  bigsmile.gif Dar ir šiandien galit  mirksiukas.gif

visada svajojau apie mergyte,bet po tiek metu bele tik sveikas lelius butu,nebesvarbu kas ax.gif tai reiks dar ir siandien vyra uzlauzt.
O as ryt varau apgamu salint,bijau turbut taip pat kaip ir lap bijojau blush2.gif todel mergytes, kurioms ryt didzioji diena palaikysiu jums ir as kompanija drebedama
Atsakyti