Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(chepka @ 2010 04 12, 20:07)
visada svajojau apie mergyte,bet po tiek metu bele tik sveikas lelius butu,

Aš pradžioj ir horoskopą svajojau paderint, kad pavasariop gimtų, biški paaugtų tada per vasarą vežimą tik lauke stumdyčiau wub.gif
svajuko dramblionės doh.gif dabar bele plikas, basas, be dantų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 12 balandžio 2010 - 19:25
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 12, 20:24)
dabar bele plikas, basas, be dantų

ir visai nesvarbu ar vidury ziemos, ar vidurvasari gimtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 12, 21:21)
ir visai nesvarbu ar vidury ziemos, ar vidurvasari gimtu  thumbup.gif

vat būtent, ar liūtas ar avinas blush2.gif
Atsakyti
norėjau pažiūrėti laparoskopijų parašiuką, bet ten, kur Linutas padarė nuorodą, tik jos linksmasis bandymas pastoti lotuliukas.gif ar čia man vienai taip atidaro, ar kažko nemoku pažiūrėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E L E N A: 12 balandžio 2010 - 21:56
QUOTE(E L E N A @ 2010 04 12, 22:56)
norėjau pažiūrėti laparoskopijų parašiuką, bet ten, kur Linutas padarė nuorodą, tik jos linksmasis bandymas  pastoti lotuliukas.gif  ar čia man vienai taip atidaro, ar kažko nemoku pažiūrėt? g.gif

ne tau vienai. Ji gal neprisegė parašiuko, nors jie ten abu kartu viename buvo.
PRIMENU VILNIETĖM:
kas, kur, kada, pas ką, kelintą kartą, ką rado pristatote man per až, bet kol kas atrodo Kaunietes "taisė". g.gif
Atsakyti
labas rytas,
atsiprasau, turbut netucia parasiukas liko perkeltas mano juodrasciuose, todel as sau ramiausiai ji matau, nepagalvojus, jad jus nematot. Atsiprasau 4u.gif
Tuoj viska istaisysiu blush2.gif
O dabar karsciausios naujienos apie mane, sulaukiau mmm - guldo mane 18d., tai operuos 19 diena - niekur jau neissisuksiu doh.gif Bus kaip tik sviezios naujienos is Ice tea. Beje, siandien jos didzioji diena - SEKMES jai!!!!
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 13, 08:38)
O dabar karsciausios naujienos apie mane, sulaukiau mmm - guldo mane 18d., tai operuos 19 diena - niekur jau neissisuksiu

Wau kokios geros žinios thumbup.gif
Aišku TB nusivylė hihihi.gif telefono greitai nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
Telefonu jau apsirupino is anksto lotuliukas.gif Dar pries kelias dienas jau ji manke rankose lotuliukas.gif
Ir dar vakar vakare atnese testa, galvojo, gal si ryta pasidarysiu biggrin.gif O va grizes is po nakties apsikabino lovoje, - tik ciupt, kad as su keltaitemis - labai nusimine suprates (nes siaip paprastai miegu nuoga blush2.gif )
Sarasiuka padariau matoma thumbup.gif

Dabar pergyvenu, kad siuntimas israsytas kovo 16 d. Reikes eit perrasyt doh.gif Na ir kaip man darbe pasakyti: zinot, pirmadieni, antradieni, o gal ir visa savaite manes nelaukit doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
laikau kumstukus uz visas besioperuojancias ir laukiu savo eiles
QUOTE(Linutas @ 2010 04 13, 10:13)
Na ir kaip man darbe pasakyti: zinot, pirmadieni, antradieni, o gal ir visa savaite manes nelaukit  doh.gif  doh.gif

ir as suku galva ka darbe sakyti, siaip nera problemu apsiimti bileteni, bet ka tiems vyrams aiskinti del ko man tas biletenis, o jie tikrai klaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 13, 08:29)
Sveikutes  4u.gif
laikau kumstukus uz visas besioperuojancias ir laukiu savo eiles

ir as suku galva ka darbe sakyti, siaip nera problemu apsiimti bileteni, bet ka tiems vyrams aiskinti del ko man tas biletenis, o jie tikrai klaus...  doh.gif

nezinau, geriau vyrams aiksinti, ar boboms ir dar medikems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 13, 10:31)
nezinau, geriau vyrams aiksinti, ar boboms ir dar medikems  doh.gif

niu jo... blush2.gif as galvoju, kad gal is vis nieko neaiskinti paskambinsiu operacijos diena ir pasakysiu, kad susuirgau ir kad man biletenis ir viskas, o jei klaus kas atsitiko sakysiu ai nieko rimto... ax.gif net nzn kaip reiks isisukt, nes pas mus darbe visi be proto smalsus... doh.gif o as meluot nemoku.. unsure.gif MB sako sakyk moteriskos ligos, nu bet ka as zinau vyrams taip sakyti man biski geda.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 13, 08:38)
O dabar karsciausios naujienos apie mane, sulaukiau mmm - guldo mane 18d., tai operuos 19 diena - niekur jau neissisuksiu  doh.gif  Bus kaip tik sviezios naujienos is Ice tea. Beje, siandien jos didzioji diena - SEKMES jai!!!!

18 d ar 18 cd? g.gif 18 d tai jau naujas ciklas prasidės ar ne? unsure.gif

Sėkmės Ice Tea thumbup.gif

QUOTE(kiskius @ 2010 04 13, 10:37)
niu jo...  blush2.gif as galvoju, kad gal is vis nieko neaiskinti paskambinsiu operacijos diena ir pasakysiu, kad susuirgau ir kad man biletenis ir viskas, o jei klaus kas atsitiko sakysiu ai nieko rimto...  ax.gif net nzn kaip reiks isisukt, nes pas mus darbe visi be proto smalsus...  doh.gif o as meluot nemoku..  unsure.gif MB sako sakyk moteriskos ligos, nu bet ka as zinau vyrams taip sakyti man biski geda..  blush2.gif

Manau kad vyras gerą patarimą duoda - iš karto nebeklausinės nieko manau hihihi.gif
Atsakyti