Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 26, 09:42)
o del zurnalu tai as nusiveziau bet prakimarinau visas dienas po operacijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atsikeldavau tik i WC ir pavalgyt lotuliukas.gif

o aš knygą vežiausi-vos 10 puslapių paskaičiau. Visų pirma palatoj vis vyras su manim buvo. wub.gif O šiaip nepatogu buvo, sėdint pavargdavau, gulint skaityt irgi nepatogu, nes net abi pagalvės žemos buvo
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 26, 10:41)
na po operacijos pati ginė neliepė pasirodyt, bet ligoninės išraše operavęs gydytojas įrašė, "rekomenduota ambulatoriškai kreiptis į ginekologą; tausojantis rėžimas" tai pasirodžiau jai po 2mėn po LP. Atėjo laikas kartoti onkocit., bet kaip jau rašiau ji nedarė to tyrimo, nenorėjo "drumsti ten ramybės" liepė pirmiau sugyti

as tai planuoju po savaites po operacijos eiti pas gydytoja, nes reikes ligonines biuleteni pratesti.. blush2.gif o be to reikalinga bus tolesne jos prieziura... t.y. reiks stebeti kaip suveike operacija, ar vyksta O, kada ka gerti kokius vaistukus, ar negerti.. ax.gif ir is viso ka toliau daryti.. rolleyes.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 26, 10:42)
tikrai dziaugiuosi nuosirdziai uz tave thumbup.gif  thumbup.gif saunuole...o del zurnalu tai as nusiveziau bet prakimarinau visas dienas po operacijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atsikeldavau tik i WC ir pavalgyt lotuliukas.gif

as tai planuoju pries operacija dar juos skaityti.. lotuliukas.gif nes juk is vakaro paguldys, tai neturesiu ka veikt.. bigsmile.gif o po operacijos planuoju greitai atsigauti... lotuliukas.gif optimiste.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 26, 09:44)
o aš knygą vežiausi-vos 10 puslapių paskaičiau. Visų pirma palatoj vis vyras su manim buvo.  wub.gif  O šiaip nepatogu buvo, sėdint pavargdavau, gulint skaityt irgi nepatogu, nes net abi pagalvės žemos buvo

jei kas klinikose operuosis tai ten dabar griezta tvarka padaryta lankymas tik nuo 11-13 ir 16-19 paskui duris uzrakina...net juokinga man buvo kai matai duris su grandine ir spyna lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes ten labai tipo daug vagysciu atsirado tai dabar grieztai ten...tai vyrelis tik retkarciais budavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 26, 10:44)
o aš knygą vežiausi-vos 10 puslapių paskaičiau. Visų pirma palatoj vis vyras su manim buvo.  wub.gif  O šiaip nepatogu buvo, sėdint pavargdavau, gulint skaityt irgi nepatogu, nes net abi pagalvės žemos buvo

ir mes planuojam, kad MB bus su manim, bet ar tikrai galima jam ten taip visa laika bus sedet??? idomu neisvarys jo.. g.gif nes jis pasiryzes ir is vakaro su manim sedeti kol jau miegoti bus laikas ir is pat ryto visa operacijos diena prasaugoti mane... kazin ar jam leis tiek trintis po ligonine.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 26, 09:47)
o po operacijos planuoju greitai atsigauti...  lotuliukas.gif optimiste..  lotuliukas.gif

as irgi planavau lotuliukas.gif mane pagulde 4dieni tai 5dieni dare operacija tai galvojau kita 4dieni eiti i darba bet bilioteni israse ilgesniam laikui tai gerai kad taip padare nes 4dieni tikrai buciau neturejus jegu vilktis i darba o db jau atsigavau ir ryt jau i darba varau blink.gif nors man siule ilgiau bilioteni bet sakiau aciu darbdavys mane is darbo paskui ismes ir taip nepatenkintas buvo blush2.gif na tai ka nusiteik diena pries tokius slykscius vaistukus gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir mineralinio jau is anksto gali maziausiai 2ltr nusivezt nusipirkus....prireiks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2010 04 26, 09:49)
ir mes planuojam, kad MB bus su manim, bet ar tikrai galima jam ten taip visa laika bus sedet??? idomu neisvarys jo..  g.gif nes jis pasiryzes ir is vakaro su manim sedeti kol jau miegoti bus laikas ir is pat ryto visa operacijos diena prasaugoti mane... kazin ar jam leis tiek trintis po ligonine..  g.gif

o klinikose?siaip jei KMUK tai jau rasiau lankymo valandas...bet jei pries operacija ir jos metu ir po jos tai nemanau kad kas ji is ten varytu....nesamone....jei KMUK tai vakare tik isvarys 19val..kaip sakiau.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 26, 10:55)
as irgi planavau lotuliukas.gif mane pagulde 4dieni tai 5dieni dare operacija tai galvojau kita 4dieni eiti i darba bet bilioteni israse ilgesniam laikui tai gerai kad taip padare nes 4dieni tikrai buciau neturejus jegu vilktis i darba o db jau atsigavau ir ryt jau i darba varau blink.gif nors man siule ilgiau bilioteni bet sakiau aciu darbdavys mane is darbo paskui ismes ir taip nepatenkintas buvo blush2.gif na tai ka nusiteik diena pries tokius slykscius vaistukus gert lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir mineralinio jau is anksto gali maziausiai 2ltr nusivezt nusipirkus....prireiks lotuliukas.gif
Papildyta:

o klinikose?siaip jei KMUK tai jau rasiau lankymo valandas...bet jei pries operacija ir jos metu ir po jos tai nemanau kad kas ji is ten varytu....nesamone....jei KMUK tai vakare tik isvarys 19val..kaip sakiau.

as biletenio imsiu kiek duos lotuliukas.gif noreciau maziausiai 2 savites, nors prasysiu jauciu 3 jei duos... blush2.gif dirbu valdiskoj istaigoj, taigi is darbo nieks nemes... ax.gif o as normaliai pailsesiu, atsigausiu... aisku pinigeliu siek tiek prarasim, nu bet ka padarysi, uztai darbdaviai sutaupys.. lotuliukas.gif

as is viso Panevezyje operuosiuos.. blush2.gif jau susuiradau blata, t.y. druages drauge dirba sesele, tam skyriuj, tai tikiuosi MB niekas neisvarys.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 26, 10:01)
as biletenio imsiu kiek duos  lotuliukas.gif noreciau maziausiai 2 savites, nors prasysiu jauciu 3 jei duos...  blush2.gif  dirbu valdiskoj istaigoj, taigi is darbo nieks nemes...  ax.gif o as normaliai pailsesiu, atsigausiu... aisku pinigeliu siek tiek prarasim, nu bet ka padarysi, uztai darbdaviai sutaupys..  lotuliukas.gif

as is viso Panevezyje operuosiuos..  blush2.gif jau susuiradau blata, t.y. druages drauge dirba sesele, tam skyriuj, tai tikiuosi MB niekas neisvarys..  ax.gif

na tai aisku kad naudokis proga toks oras tai reikia pailseti!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !man tai duotu ir daugiau bet man stogas ciuozia nuo sedejimo namie jau paskui...negaliu ilgai tupet namie...
Atsakyti
Laba diena,
Kiskiau,bet jei turesi palatos drauge,ar nepagalvojai,kad gal ji nores poilsio ir po operacijos ne visada buna lengva atsikelti ir pan.,o jei TB ten pastoviai bus,jai gali sukelti nepatogumu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 04 26, 10:15)
Laba diena,
Kiskiau,bet jei turesi palatos drauge,ar nepagalvojai,kad gal ji nores poilsio ir po operacijos ne visada buna lengva atsikelti ir pan.,o jei TB ten pastoviai bus,jai gali sukelti nepatogumu?  ax.gif

na as kai gulejau tai buvo 2 kaimynes be manes tai kai budavo mano vyras tai mes kalbedavom pasnibzdom ir niekas nesiskusdavo...o beto kitai jei beda budavo tai nesikuklindavo pasakyt kad tas lankytojas iseitu trumpam...as tai nematau nieko cia tokio...tik sveikintina kad brangus zmogus taip rupinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 26, 11:06)
na tai aisku kad naudokis proga toks oras tai reikia pailseti!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !man tai duotu ir daugiau bet man stogas ciuozia nuo sedejimo namie jau paskui...negaliu ilgai tupet namie...

as namie nesiruosiu sedet.. man ir MB bus 2 savaites atostogu tuo paciu metu... blush2.gif tai dviese jau ka nors sugalvosim, aplankysim tevelius,senelius, pailset kur isleksim.. blush2.gif

QUOTE(Busiukas @ 2010 04 26, 11:15)
Kiskiau,bet jei turesi palatos drauge,ar nepagalvojai,kad gal ji nores poilsio ir po operacijos ne visada buna lengva atsikelti ir pan.,o jei TB ten pastoviai bus,jai gali sukelti nepatogumu?  ax.gif

zinoma pagalvojau... mirksiukas.gif bet jei as blogai jausiuosi tai man reikes pagalbos ir palaikymo.. aisku jei gerai jausiuosi jo niekas nelaikys salia, tures jis ir namuose ka veikt.. mirksiukas.gif

ir tikrai jei ir ne viena gulesiu, perpesiu, kad jei kas drasiia sakytu, kad MB iseitu is palatos trumpam.. thumbup.gif aciu lauraz5 uz puikia minti,.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 26 balandžio 2010 - 09:20
QUOTE(kiskius @ 2010 04 26, 10:19)

zinoma pagalvojau...  mirksiukas.gif bet jei as blogai jausiuosi tai man reikes pagalbos ir palaikymo.. aisku jei gerai jausiuosi jo niekas nelaikys salia, tures jis ir namuose ka veikt..  mirksiukas.gif

as tai dziaugiuosi kad mano vyras buvo tada kai man reikejo kai blogai jauciausi nes buvo man problemu su narkoze...liepe gert o laselines nestate tai mano organizmas neprieme tu skysciu o buvauisgerus mazdaug 2ltr ir viska lauk..... blush2.gif jei ne vyras tai buciau visa slapia ir lova pilna o as bejege nebuciau ka galejus padaryt...
Atsakyti
Sveikutės bye1.gif
QUOTE(kiskius @ 2010 04 26, 09:15)
mane operuos 11 CD, ir darys kiausidziu drilinga del PKS, tai irgi tikiuosi, kad is karto mmm ateis ir galesim taip pat is karto uzsiimti kurybiniu darbu..

Darė drilingą, patepliojo operacijos dieną ir dar 2 dienas, paskui mm atidundėjo po 29 dienų. Taip, kad tikrai nėra taisyklė, jog po drilingo ateis mm po kelių dienų schmoll.gif

Spaudžiu kumščius už besioperuojančias merginukes thumbup.gif
Atsakyti