Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(justyte** @ 2010 04 21, 20:31)
labas. nesuprantu  kam butinai turet baltus dantis kad detis safyrinius??

tai visi sako unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 04 21, 20:35)
labas, man atrodo tu siandien pas D.L. buvai,ane?

aha aprasiau jau, siandien nesirekavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 21, 20:41)
tai visi sako unsure.gif
Papildyta:

aha aprasiau jau, siandien nesirekavom biggrin.gif

hi hi hi,as del to ir paklausiau kaip ten jusu bendravimas vyko bigsmile.gif kada dabar vizitas ir ka sekanti karta darys, ka sake del breketu virsuje, iklabejei kad vasarai neklijotu dar?
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 04 21, 20:40)
na nėra mano dantys labai balti,,bet nemanau,kad norint dėtis safyrinius breketus reikia ,kad dantys būtų idealiai balti,juk safyriniai breketai-skaidrūs,permatomi,tai jie neturėtų labai skirtis,man atrodo,kad keramikiniai breketai daugiau matos ant ne idealiai baltų dantų,nes jie patys yra baltos spalvos g.gif  sumaliau čia labai biggrin.gif

ir as taip manau, bet kodel visur randu parasyta, kad jei dantys gelsvi, tai tik keramika doh.gif reiskia ir as safyrinsiuos, jei tik D.L. vel nerekaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 04 21, 20:43)
hi hi hi,as del to ir paklausiau kaip ten jusu bendravimas vyko  bigsmile.gif  kada dabar vizitas ir ka sekanti karta darys, ka sake del breketu virsuje, iklabejei kad vasarai neklijotu dar?

net nespejau issizioti ir paleido, operatyviai labai smile.gif nieko nesake absoliuciai, tik sake, kad iltys pajudeje ir skaudes, bet kol kas neskauda ir tikiu, kad neskaudes, man padeda saviitaiga smile.gif as galvoju, kad ji pati man su virsum neskubes, nes vistiek ta mano apacia labai beforme, isdarkyta, tai gal dar ir dirbsime su ja, kitas vizitas birzelio 9 d., tai dar nieko nedes, tai manau, kad ir liepos pabaigoje dar nedesim tik rudeni kaip as ir norejau, nes is tiesu su apacia as jau labai susigyvenau, juk jos praktiskai nesimato, bet zinau, kad su virsumi nesusigyvensiu, zinau gi save, labnai nenoriu kad matytusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 21, 20:47)
labnai nenoriu kad matytusi verysad.gif

irnesakyk.gif priprasi mirksiukas.gif amelie irgi ilgai vargo, o dabar sako viskas ok ax.gif priprato ir susigyveno
as virsuje keramika turiu nors dabar tai man dzin kas butu ar metals ar safyrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 21, 20:39)
vargse, sekmes tau kad judetu greiciau, o nakti tu turbut nevalingai sukandi labiau, as irgi taip darau, gal megink pasikaisioti vatu, as taip darau, tai nepritrina ir gal maziau susikanda

O kur tas vatas kaisai? tarp dantuku? blush2.gif Nes tikrai gali būt kad aš juos stipriai sukandu , esu linkus griežti dantim..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 21, 20:59)
O kur tas vatas kaisai? tarp dantuku?  blush2.gif Nes tikrai gali būt kad aš juos stipriai sukandu , esu linkus griežti dantim..

as kai dbr bunu su elastikais, tai pastebejau, kad labai stipriai sukandu dantis kai miegu, pati tai pastebeiu pries uzmiegant, atpalaiduoju zandikauli, bet poto vel stipriai sukandu..
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 21, 21:01)
as kai dbr bunu su elastikais, tai pastebejau, kad labai stipriai sukandu dantis kai miegu, pati tai pastebeiu pries uzmiegant, atpalaiduoju zandikauli, bet poto vel stipriai sukandu..

aš tai net kartais jaučiu kad taip įtempus būnu žandikauli nakti.. Biški ta kapa apsaugine gal padeda naktim, bet man kažkoks nesmagumas su ja, MB vis pasišaipo, taip ir isivarai žmogus kompleksa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 21, 21:07)
aš tai net kartais jaučiu kad taip įtempus būnu žandikauli nakti.. Biški ta kapa apsaugine gal padeda naktim, bet man kažkoks nesmagumas su ja, MB vis pasišaipo, taip ir isivarai žmogus kompleksa  biggrin.gif  biggrin.gif

as kai pradejau elastikus nesiot MB is manes saipesi, kad dbr kaip su antsnukiu biggrin.gif kad negaliu daug issiziot biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 21, 07:51)
Sveikutes 4u.gif buvau vizite,pakeite tik gumytes apacioje ,uzrase geguzes 5,jei viskas gerai,kai tada ateisiu,paskirs vizita nuemimo kita karta thumbup.gif

nuostabios naujienos smile.gif turbut skraidai kaip ant sparnu smile.gif arteja arteja tavo holivudas smile.gif fainai tau 4u.gif
o tu jau patenkinta savp sypsena??

QUOTE(katyte* @ 2010 04 21, 08:23)

einu mokytis, šiandien katedrinis magistrinio gynimas  doh.gif

o ka tu mokiniesi katyte??

QUOTE(*4ever @ 2010 04 21, 16:46)
sveikos  4u.gif  na jau ryt turėčiau sužinoti tikslią datą,kada man dės breketukus ir galėsiu tapti pilnaverte jūsų klubo nare ax.gif
šiandien buvau rauti 6 viršutinių abiejų dantų,išrovė tik vieną,bet labai sunkiai,galvojau,kad nebeištversiu jau,dabar kraujuoja,skauda,kitą rovimą paskyrė tik gegužės 10,nes daktaras išvažiuoja,tai tikriausiai eisu kur nors kitur raut,nes kuo greičiau jau noriu susidėti breketus smile.gif  nors šiaip tas daktaras kuris šiandien rovė,tai žiauriai fainas,o be to dar jaunas ir gražus lotuliukas.gif

reikejo nualpti, kad toks fainas daktaras pasitaike, o jis tave butu isgelbejes ir jaustusi kaip tikras didvyris... na per filmus gi romantika nuo tokiu nesusipratimu ir prasideda smile.gif
kai jau zinosi pranesk ir mums data. o tau pirma tures ir kita sestuka israuti, ar des breketus, neatsizvelgiant i tai?

QUOTE(Congeniality @ 2010 04 21, 18:47)

net nespejau issizioti ir paleido, operatyviai labai smile.gif nieko nesake absoliuciai, tik sake, kad iltys pajudeje ir skaudes, bet kol kas neskauda ir tikiu, kad neskaudes, man padeda saviitaiga smile.gif as galvoju, kad ji pati man su virsum neskubes, nes vistiek ta mano apacia labai beforme, isdarkyta, tai gal dar ir dirbsime su ja, kitas vizitas birzelio 9 d., tai dar nieko nedes, tai manau, kad ir liepos pabaigoje dar nedesim tik rudeni kaip as ir norejau, nes is tiesu su apacia as jau labai susigyvenau, juk jos praktiskai nesimato, bet zinau, kad su virsumi nesusigyvensiu, zinau gi save, labnai nenoriu kad matytusi verysad.gif

smagu, kad situacija pagerejo 4u.gif idek nuotraukeliu, parodyk mums savo dantukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 22, 01:01)
nuostabios naujienos smile.gif turbut skraidai kaip ant sparnu smile.gif arteja arteja tavo holivudas smile.gif fainai tau  4u.gif
o tu jau patenkinta savp sypsena??

seip tai jau jo,patenkinta 4u.gif taip,esu lb laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 19, 09:58)
Ten Tepe,bet jis toks minkstas ir su skirtingo ilgio plaukeliais,tai labai labai fainas ir minkstas,taip atrodo visur graziai isvalo,esu labai patenkinta 4u.gif
http://www.dentist.n...-toothbrush.jpg

Nusipirkau ir as toki tongue.gif Nezinau.., svelnesnio gyvenime neturejau 4u.gif Super, man labai patinka, sakiau dar nusipirksiu pakol akcija biggrin.gif ir dar pabandyt tarpdanciu sepetukus tuos paemiau.. tai ilenda tarp paciu dantu - pabruzinu, kai kur kraujuoja.. gal negerai..

Atsakyti
Kraujuoja, nes nesveikos dantenos. Reikia valyt su tarpdančių siūlu visada, ir kuo daugiau/dažniau valysi, tuo mažiau kraujuos. Aš anksčiau su tarpdančių siūlu nevaliau (dar prieš breketus), tai kai daktaras prisilietė prie dantenų, iškart ėmė kraujuot. Liepė valyt su tarpdančių siūlu. Iš pradžių valant kraujavo (daktaras liepė nebijot kraujo). Na ir paskui pamažu nustojo kraujuot, tik reik visada valyt dantukus su tarpdančių siūlu
Atsakyti