Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 22, 20:35)
Taip, apie vielutę, kuri jungia breketus.. Kaip tai nereikia? Iš vidinės pusės, kuri prie dantukų, juk būtinai reikia..  smile.gif  Aš irgi valau pačius breketukus, aplink juos ir po ta vielute, nu žodžiu, visur valau..  biggrin.gif 
O siūlo būtinai reikėtų..  mirksiukas.gif  Kaip ir skysčio..  smile.gif  Juk siūlas išvalo tarpdančius, kur šepetukas neprieina, o skystis užbaigia visą darbą..  smile.gif  Panaikina bakterijas ne tik nuo dantukų, bet ir visos burnos erdvėje..  4u.gif

Nu nezinau kam dar ta vielute valyt lotuliukas.gif Pasakykit man kas nors dar ar valot ten is vidaus ja? blink.gif
Jo jo ta dainele simta kart esu girdejus ir vistiek neklausau lotuliukas.gif Kaip nepasiseke mano dantim,visai ju nemyliu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as irgi visur valau ax.gif
Atsakyti
Labas, as irgi prie prastu valytoju (geda), bet pas mane vistiek geltoni dantys, nepadeda jokios higienos, cia nuo vaistu vaiksysteje naudotu sad.gif
Ziurekit ka radau http://www.vicklinika.lt/lt/faq?id=973 rasyta siais metais. Tai negi taip pigu? cia pas D.L. klinikoje. tai kodel man uz sesis keramikinius ir visus kitus metalinius buvo moketi 1800 ??????? susinervinau biski. o dar pas mane gi penktukai israuti, protiniu ner. tai jei i virsu desiuos safyrus, o kad ir keramika, tai kiek as mokesiu? doh.gif
gera zinia ta, kad man neskauda po vakar paverzimo, tik nemalonu del pritrintos lupos, bet cia pati kalta, kad atlaisvinau tada tas vielas.
Klausete del fotografiju, tai as nefotografavau dar pokyciu, vis neprisiruosiu, galiu nebent parodyti prastas labai, sumazintas fotografijas darytas pries sudedant breketus. bet cia tai tikrai nedesiu, nebent jei duosite slapta albuma.
Atsakyti
sveikos,gražuolės 4u.gif buvau šiandien pas savo ortodontę,taigi kuo greičiau išrausiu tą viršutinį šeštą dantuką,tuo greičiau dės breketus thumbup.gif taigi kitos savaitės pradžioje planuoju išrauti,tai balandžio 29d. arba gegužės 4d. jau turėtų dėti tuos geležinius dalykus ant galinių dantų,o kitą dieną jau tuomet klijuotų breketus ax.gif noriu,kad 8priekinius dėtų safyrinius,nors siūlė 6,bet kai šypsaus matosi man tie 4 dantys,tai nenoriu kompleksuot dėl to,taigi kaina turėtų būti vien breketų 2200lt ;}
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 04 22, 21:00)
Nu nezinau kam dar ta vielute valyt  lotuliukas.gif  Pasakykit man kas nors dar ar valot ten is vidaus ja? blink.gif 
Jo jo ta dainele simta kart esu girdejus ir vistiek neklausau lotuliukas.gif  Kaip nepasiseke mano dantim,visai ju nemyliu schmoll.gif  lotuliukas.gif

taigi ta vielute ir issivalo kai valai tarp breketu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 22, 14:37)
sveikos:)

na zinokit puolu i nevilti neskauda man virsaus po to pakeitimo vielutes. verysad.gif tai nieko ir nebevyks? cry.gif

o pas tave damon, jei neklystu, as kaip supratau su jais maziau skauda, man irgi paskutinius turbut 4-5 men visai neskauda, bet juda dantukai po truputi. nors labai letai, bet vidurio linija arteja link sutapimo.

QUOTE(natale @ 2010 04 22, 16:57)
Sveikos paneles, as jau po vizito.
pakeite lanka apacioje, virsuj nekeite, nes sako kad virsus jau geras  bigsmile.gif dar priviniojo fiksuojanciu grandineliu
vat vaizdelis
kitas vizitas bus birzelio men ir jau des herbsta
swoon.gif
mano sakandis dabar

o  turetu but

user posted image

vajai koks grozis bus kai sutvarkys tau ta sakandi, profilis bus irgi holivudinis smile.gif nebijok to herbsto, po truputi apsiprasi. kiek tau ji reikes nesioti 6 men? prabegs tas laikas greitai.

apacioj kokiu keistu elastiku tau pridejo blink.gif dabar pilna burna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 22, 21:35)
taigi ta vielute ir issivalo kai valai tarp breketu tongue.gif

Hmm..vistiek nesuprantu lotuliukas.gif As valau tik pacius breketus,tai manau ta vielute irgi bent truputi pasisveicia rolleyes.gif O juvelyriskai valyt tai as nei noro nei jegu neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Na aš kaip suprantu tai ne pačią vielutę ji valo, o PO vielute, ta prasme aplink patį breketą, tą danties vietą, kurią uždengia vielutė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 23, 11:34)
Na aš kaip suprantu tai ne pačią vielutę ji valo, o PO vielute, ta prasme aplink patį breketą, tą danties vietą, kurią uždengia vielutė  rolleyes.gif

Jep, jep.. Aš irgi taip manau.. 4u.gif
Papildyta:
natale, pamiršau pagirti tavo dantukus.. Nu tikrai labai jau gražūs.. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ajaja- taip damoniukai pas mane taip pat..smile.gif
tai gali but tada kad maziau skauda arba isvis neskauda.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 23, 11:37)

natale, pamiršau pagirti tavo dantukus.. Nu tikrai labai jau gražūs..  wub.gif  4u.gif

aciu user posted image
Atsakyti
skauda virsu bigsmile.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif friends.gif yahoo.gif yu.gif ok.gif good.gif assa.gif
Atsakyti