Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Kavytė @ 2010 04 29, 17:22)
Sveika  smile.gif  aha, mes čia jau dauguma apsipirkom per tą akciją  thumbup.gif
man gegužės 5 bus metukai  ax.gif

As kaip visada paskutinemis dienomis suzinau, bet gerai spejau.
Man geguzes 27 (jei atmintis neapgauna) metai.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 04 29, 20:17)
As kaip visada paskutinemis dienomis suzinau, bet gerai spejau.
Man geguzes 27 (jei atmintis neapgauna) metai.

o kada pasibaigia?
Atsakyti
Idesiu dar nuotraukyciu.

Cia po virsus fotkintas is apacios uzdejimo,labai negrazus vaizdas,aplink breketus pilna kliju,dantys atrodo tokie nesvarus doh.gif Bet turiu tik tokia foto..

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

O cia fotkinta vakar,po 3 men ir 17 dienu ,vaizdelis daug geresnis wub.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:38)

kaip nerealiai smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif grazuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 29, 20:39)
kaip nerealiai smile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  grazuuu thumbup.gif

Tikrai? blush2.gif Aciu 4u.gif Na,is virsaus kazkaip geriau atrodo nei is priekio fotkinta. Bet is priekio irgi matet,vakar buvau ikelus smile.gif

O kaip keista,po paverzimo visai neskauda,tik keli dantukai apacioj jautresni vienoj pusej. Bet ir neliudziu labai,kad neskauda,nes jau zinau,kad bet kada gali pradet skaudet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:43)
Tikrai?  blush2.gif  Aciu  4u.gif  Na,is virsaus kazkaip geriau atrodo nei is priekio fotkinta. Bet is priekio irgi matet,vakar buvau ikelus smile.gif
O kaip keista,po paverzimo visai neskauda,tik keli dantukai apacioj jautresni vienoj pusej. Bet ir neliudziu labai,kad neskauda,nes jau zinau,kad bet kada gali pradet skaudet smile.gif

as nemaciau sad.gif
Atsakyti
Juste,taigi va blush2.gif

http://img687.images...1/img0499th.jpg

32 psl yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:51)

ups.. pamirsau kad maciau smile.gif ir is cia vaizdas geras wub.gif wub.gif ziopla..
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 29, 20:51)
ups.. pamirsau kad maciau smile.gif ir is cia vaizdas geras  wub.gif  wub.gif  ziopla..

Bet man tos rozines gumytes labai labai wub.gif Nebenoriu nei sidabriniu,nei auksiniu,tik roziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 29, 10:14)
vau kokiu technologiju prisigalvoja.. as net nemacius, kad tokiu yra  g.gif  tau cia reikedavo ji kazkiek valandu per para nesioti ar kaip?? o tas aparaciukas pavadinima koki nors turi??

Tas aparatas vadinasi HEADGEAR. Dazniausiai naudojamas paauglysteje.
Cia galit pasiskaityt issamiau, jei idomu mirksiukas.gif

http://en.wikipedia....dontic_headgear
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:55)
Bet man tos rozines gumytes labai labai  wub.gif  Nebenoriu nei sidabriniu,nei auksiniu,tik roziniu biggrin.gif

as beveik visa laika ir prabuvau su rozinem biggrin.gif manes jau net neklausia kokia spalva det, sako: kaip visad? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:55)
Bet man tos rozines gumytes labai labai  wub.gif  Nebenoriu nei sidabriniu,nei auksiniu,tik roziniu biggrin.gif

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti