QUOTE(trr @ 2011 01 14, 12:26)
nu tai o kaip jūs manot, kam gruntas reikalingas..

kaip supratau kartonas juk be jokio grunto buvo..
nu merginos kaip ir minejau juk "zaliuke" as

kaip man "nedaejo" , kad kodel gi pirkau ta paruosta drobe, kad nugruntuota butu, o kad ir popierius gruntuotas butu, tai jau ne mano galvelej turbut buvo

tikiuosi pavyks bent kazkas kai ant tos drobes bandysiu...
Papildyta:
QUOTE(dekor @ 2011 01 14, 12:26)
Fiasko priežastis -popierius))) tiesa buna spec gruntuoto popieriaus tapybai- galite paieškoti prekyboj.
Gruntas ant drobės duoda sukibimą ir sustabdo aliejaus gerimasį į drobę. tada džiunant susiformuoja aliejaus plevelė ant dažų sluoksnio- jei persigeria aliejus, tada dažai matuoja-praranda savo aktyvumą,šviesėja-tas ir ivyko.
Paprastas aliejus skiesti netinkamas-nes nedžiuna. Skiedimuj vis delto geriau bekvapis terpentinas.
o Jums aciu, del to patarimo del aliejaus nenaudojimo.. nes tikrai taupymo sumetimais buciau naudojus ji, ir sugadinus dazus

paieskosiu to terpentino, ypac to bekvapio noreciau... del spalvu tai labai tiksliai pasaket: dazai pasidare visiskai matiniai! siaubas... ir dar... kokiu santykiu skiesti tuos dazus su terpentinu? uztenka to tiesiog teptuko pamirkimo i skiedikli o tada jau maisyt dazus?
Papildyta:
beje, is kur zinot kad mano drobe tikrai nugruntuota??? pirkau thomas'e, nes skaiciau kad ten nebrangu, tai tikrai gan padori kaina

pirkau kazkokia istempa and medinio remo
Papildyta:
ACIU dar karta, nes tikrai isgelbejot mano tapymo pradzia!!!!