Amen...
QUOTE(Asseni @ 2010 04 18, 13:03)
Migle 79
Kaip grazu, super. As irgi pastebejau sita torta, vis laukiu momento, kada bus galima padaryt. Bet tu ji ivykdei 120 proc. super, Jau toks grazuolis

rutyte11, torto ideja grazi, reikia siek tiek dar padirbet su islyginimu, ir labai gadina visa vaizda uzrasas ir apacioje juosta, reikejo sujungima paslepti po ta balta "medziagele"





rutyte11, torto ideja grazi, reikia siek tiek dar padirbet su islyginimu, ir labai gadina visa vaizda uzrasas ir apacioje juosta, reikejo sujungima paslepti po ta balta "medziagele"
O gal galima būtų sužinot, kur pastebėjai

QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 18, 16:49)
O ....vėl kokių tortų pridėjo
..... na niekaip negaliu prisikelti , tik į čia ir anot Olestos vėl apsikloju 


Bet Cipciukas, kaip išgražėjęs


nu Jo cia si savaite auksine tokiu tobulybiu prilipdet kur tokiu muzu prigaudet ir technika jau visu meistriska
tiesiok daugybe graziu tortu prisiziurejau aciu jums
ir as cia viena bandimuka idesiu pasirodyt

ir as cia viena bandimuka idesiu pasirodyt


QUOTE(tute28 @ 2010 04 18, 14:54)
O gal galima būtų sužinot, kur pastebėjai
Gal ten paeiliuj viskas parodyta? Nes Miglės avinuką tai net neiškosiu žodžių apibūdint.. vistiek nerasiu.

Rusu forume, viena rusaite yra padarius du tokius tortus, avineli ir avinele. pazigsniui nera
QUOTE(Kaštanka @ 2010 04 18, 10:08)
aciu tau Daividija uz nuostabu torta!
visi sveciai gryre ir klausinejo pas ka uzsakinejau ...pareklamavau tave

visi sveciai gryre ir klausinejo pas ka uzsakinejau ...pareklamavau tave


Smagu,kad patiko

QUOTE(Vaidosee @ 2010 04 18, 10:22)
Migle,jau nestebini savo savo tortais,o tiesiog keli susizavejima,zado netekima ir visas kitas busenas,kurios vercia is koto,nuostabus kruopstumas,gerai,kad praejo pora puslapiu,po tavo meno kurinio,kitaip savo net nedeciau
Dabar,imetu saviski,darytas savo seimai palepinti
,viduje juodo misko biskvitai,pertepimas jogurtinis su konservuotais vaisiais.Torta dariau,tik del to,kad norejau isbandyti marcipanine dengimo mase,kuria parveze is Vokietijos,bet man sunkiai sekesi ja lygiai padengti krastus,butu idealus varijantas daryti staltiese

Dabar,imetu saviski,darytas savo seimai palepinti


Labai idomus papuosimas,paprastai ta marcipanine mase yra dengiama po dar kokia nors mase,kad tortas lygesnis atrodytu.Ir dengiama ne visa is karto,o sonai ir virsus atskirai,nors galima ir taip apdengti,bet ji linkus i plysimus,labai tinkama figureliu lipdymui

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 04 18, 11:27)

EgluteN,tavo tortas labai skaniai atrodo,zinau,kad ir yra skanus

Angel1203,grazi masinyte.
rutyte11,tavo irgi grazus gavosi,sujungima juosteles galejai paslept po ta staltiese


O tuos avinukus as irgi jau seniai pas rusaites pastebejau,tik nezinau kokiai progai kept,gal saslyku sezonui

QUOTE(daividija @ 2010 04 18, 15:38)
O tuos avinukus as irgi jau seniai pas rusaites pastebejau,tik nezinau kokiai progai kept,gal saslyku sezonui 

Oj, negaliu, prisijuokiau iki asaru


QUOTE(Angel1203 @ 2010 04 18, 17:12)
nu Jo cia si savaite auksine tokiu tobulybiu prilipdet kur tokiu muzu prigaudet ir technika jau visu meistriska
tiesiok daugybe graziu tortu prisiziurejau aciu jums
ir as cia viena bandimuka idesiu pasirodyt


ir as cia viena bandimuka idesiu pasirodyt


Labai jau šikarnas bandymukas gavosi

Gal kuri žinot, kaip yra cukruojami vaisiai???

Aš jau visų nevardinsiu, jau išvardintos ir išgirtos, prisidedu prie visų pagyrų
*Asseni, dar norėjau paklausti, o kaip tą bangą ir iš ko padarėt, kur už nugaros undinėlei? Labai įspūdingai atrodo.
**Rodau visiems ir paaiškinu, kad čia tortas ir viskas valgoma, nieks netiki
Ech, aš tikriausiai taip niekad nesugebėsiu...
O kaip tokį prapjauti?

QUOTE(Asseni @ 2010 04 17, 10:32)
*Asseni, dar norėjau paklausti, o kaip tą bangą ir iš ko padarėt, kur už nugaros undinėlei? Labai įspūdingai atrodo.
**Rodau visiems ir paaiškinu, kad čia tortas ir viskas valgoma, nieks netiki

O kaip tokį prapjauti?

Merginos, jūs visos šaunuolės
.
Jau tortų gražumas. Nuo Cipciuko, Miglės ir Asseni tortų išvis esu apšalus
.



Jau tortų gražumas. Nuo Cipciuko, Miglės ir Asseni tortų išvis esu apšalus



QUOTE(Elentari @ 2010 04 18, 17:35)
Aš jau visų nevardinsiu, jau išvardintos ir išgirtos, prisidedu prie visų pagyrų
*Asseni, dar norėjau paklausti, o kaip tą bangą ir iš ko padarėt, kur už nugaros undinėlei? Labai įspūdingai atrodo.

*Asseni, dar norėjau paklausti, o kaip tą bangą ir iš ko padarėt, kur už nugaros undinėlei? Labai įspūdingai atrodo.
Jei Asseni neužpyks , ikišiu trigrašį


pirasa ....

stiklas ....dėkui .... pavasaris gi už lango

Papildyta:
rugiagele , ateik ir tau vietos užteks ....pasivartysim abi nuo šono ant šono

QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 18, 20:09)
Jei Asseni neužpyks , ikišiu trigrašį
... virtas cukrus ( kaip bezui ) , iki 10 laipsnio ( kol nepagavo rudumo , o jama nėbė ra nė lašo ipilto vandens ) .... bent aš taip darau
..


O tai kokie kiti 9laipsniai???


