Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Avinukas nerealus. 4u.gif

Dar labai gražus šitas šokoladinis paskutinis, toks subtilus. smile.gif

O paskutiniojo gėlytės labai thumbup.gif
Atsakyti
Tortai tai pasakiški, čia ne dienom, ne valandom, ne minutėm, o sekundėm yra tobulėjama thumbup.gif kas yra tikrai SUPER g.gif ir jeigu čia taip ir toliau viskas vystysis tokiu greičiu, tai manau nereiks jokių konditerių mokslų, pakaks čia pora mėnesių pasikonsultuot, pasek temą ir viskas, AUKŠTASIS PILOTAŽAS thumbup.gif

O avinėlis, tai nesutelpa man į galvą, kai pamačiau, tai kažkas galvoj tvinksėt pradėjo... umn.gif Tikrai, jis yra kažkas NEREALAUS notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 18 balandžio 2010 - 11:47
reikia 3 kg torto ir kad butu 2 aukstu.. jei apacia 21 cm, tai virsus kokie 16cm ?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 04 18, 12:56)

koks solidus thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2010 04 18, 12:59)
medutis su bananais-..

jau gelytes ir drugeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 04 16, 18:33)
Po jusu grozybiu mano tokie kuklus  kuklus blush2.gif
Rafaelo svajone,sokoladine tvorele,apibarstyta kokosais,geles-mexican paste.
user posted image

aciu tau Daividija uz nuostabu torta!

visi sveciai gryre ir klausinejo pas ka uzsakinejau ...pareklamavau tave wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Migle,jau nestebini savo savo tortais,o tiesiog keli susizavejima,zado netekima ir visas kitas busenas,kurios vercia is koto,nuostabus kruopstumas,gerai,kad praejo pora puslapiu,po tavo meno kurinio,kitaip savo net nedeciau doh.gif
Dabar,imetu saviski,darytas savo seimai palepinti rolleyes.gif ,viduje juodo misko biskvitai,pertepimas jogurtinis su konservuotais vaisiais.Torta dariau,tik del to,kad norejau isbandyti marcipanine dengimo mase,kuria parveze is Vokietijos,bet man sunkiai sekesi ja lygiai padengti krastus,butu idealus varijantas daryti staltiese doh.gif user posted image

Stai galutinis rezultatas,labai daug klaidu,skubos darbas,velnio vertas,tai cia man taip,viena ranka torta puosiau,kita balandelius kepiau doh.gif lotuliukas.gif .Pirma karta isbandziau znyples,tad kai kuriose vietose perspaudziau doh.gif ,o apie tai,kad kreivas ,sleivas net nekalbu,bet vistiek mano ir tik jusu deka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Migle79, na tu ir sugebi nustebinti bigsmile.gif nerealus aviukas wub.gif apakus likau blink.gif Jei kada darysi kažką panašaus, please, pafotkink, kaip tu formuoji tokius torčiukus, na man užduotis neįgyvendinama schmoll.gif Kaip įsivazduoju, pradinis torčiukas buvo pailgas ir paskui pjaustei visus nelygumus ar kaip? et, reikia video, būtinai ax.gif
Atsakyti
Atnesu savo kempiniuka wub.gif (bangos uzpakali palikau spec...),viduje Tailandietiskas bananu ,isore MMG smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 18 balandžio 2010 - 14:35
Migle tavo tortas tikrai is fantastikos srities wub.gif

Ikeliu savo nakties darba, bet jau kaip sunku kai per nakti reikia torta padaryt doh.gif
user posted image
Atsakyti
Migle 79 clap.gif clap.gif clap.gif Kaip grazu, super. As irgi pastebejau sita torta, vis laukiu momento, kada bus galima padaryt. Bet tu ji ivykdei 120 proc. super, Jau toks grazuolis bigsmile.gif bigsmile.gif
rutyte11, torto ideja grazi, reikia siek tiek dar padirbet su islyginimu, ir labai gadina visa vaizda uzrasas ir apacioje juosta, reikejo sujungima paslepti po ta balta "medziagele"

***Meskute***, geras kempinukas. O apie kokias bangas kalbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 18 balandžio 2010 - 14:15
QUOTE(Asseni @ 2010 04 18, 15:03)

***Meskute***, geras kempinukas. O apie kokias bangas kalbi?

Kempiniuko galvos kampuose 4u.gif
Atsakyti
O ....vėl kokių tortų pridėjo user posted image ..... na niekaip negaliu prisikelti , tik į čia ir anot Olestos vėl apsikloju user posted image

Atsakyti