[quote=mija_mm,2010 12 21, 15:05]
sveikos koleges, ech noreciau pasiguost, ir pasamprotaut kaip esant atseit krizei yra arogantisku gamintoju

man buvo labai panasi situacija... paruosiau autocadu klasikinius rastus, kad pagamintu lipnia plevele stiklui (isgauti graviuros vaizda), issiunciau el. pastu. Rastas lenktu formu, o autocadas turi bajeri, kad naujai atidarytas failas rodo kampuotas o ne organiskas linijas. Ir kad to nebutu reikia paspausti tik 'regenerate' mygtuka. Tie aisku to nezinojo. Ir mano klientus informavo, kad labai 'savotiskas' tas uzsakymas ir man nepagailejo antikomplimentu. Tai vaziavau i vieta aiskintis kame kampas.... Ir vis tik dar pasiseke, kad neprigamino tu lauzytu rastu... tokie nesusipratimai tai man kainuotu...
Papildyta:
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 12 22, 21:00)
As vis dar ieskausi darbo. Siuntineju CV, savo darbus. Tylu. Nebezinau ko darbdaviams reikia ir ko iesko. Na bandau nenusimti ir neprarasti vilties. Dar ne visus budus isbandziau. Gal po svenciu aktyvesne bus darbo rinka.
As irgi ieskau... nors paskutiniais metais dirbau kaip laisvai samdoma. Deja siuo metu viskas gerokai stringa. Klientu maziau, bet ne tik tai... didele darbo dali pradejo sudaryti pinigu issimusinejimas uz padarytus darbus.

kaip man tai nepatinka... o laikas darbo paieskoms tikrai ne koks... bet tai negi lauksi pavasario nieko neveikdamas.. o ir siaip galvoju, bent jau interjero dizainerio kas dabar gali ieskoti. Juk dabar tikrai ne laikas plesti imones, tai jei iesko tai del to, kad kazkas neapsikente toje vietoje ir isejo arba atleido kelis ir nori priimti i ta vieta viena, kuris visus darbus dirbtu...
kaip bebutu... sekmes darbo paieskose