Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(rieduliukas @ 2010 12 23, 10:26)
aktyviausia darbo rinka prieš kalėdas smile.gif

aktyvi rinka pries kaledas tik jau isidarbinusiems, o ieskanties provalas...
Atsakyti
[quote=mija_mm,2010 12 21, 15:05]
sveikos koleges, ech noreciau pasiguost, ir pasamprotaut kaip esant atseit krizei yra arogantisku gamintoju

doh.gif man buvo labai panasi situacija... paruosiau autocadu klasikinius rastus, kad pagamintu lipnia plevele stiklui (isgauti graviuros vaizda), issiunciau el. pastu. Rastas lenktu formu, o autocadas turi bajeri, kad naujai atidarytas failas rodo kampuotas o ne organiskas linijas. Ir kad to nebutu reikia paspausti tik 'regenerate' mygtuka. Tie aisku to nezinojo. Ir mano klientus informavo, kad labai 'savotiskas' tas uzsakymas ir man nepagailejo antikomplimentu. Tai vaziavau i vieta aiskintis kame kampas.... Ir vis tik dar pasiseke, kad neprigamino tu lauzytu rastu... tokie nesusipratimai tai man kainuotu...
Papildyta:
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 12 22, 21:00)
As vis dar ieskausi darbo. Siuntineju CV, savo darbus. Tylu. Nebezinau ko darbdaviams reikia ir ko iesko. Na bandau nenusimti ir neprarasti vilties. Dar ne visus budus isbandziau. Gal po svenciu aktyvesne bus darbo rinka.

As irgi ieskau... nors paskutiniais metais dirbau kaip laisvai samdoma. Deja siuo metu viskas gerokai stringa. Klientu maziau, bet ne tik tai... didele darbo dali pradejo sudaryti pinigu issimusinejimas uz padarytus darbus. doh.gif kaip man tai nepatinka... o laikas darbo paieskoms tikrai ne koks... bet tai negi lauksi pavasario nieko neveikdamas.. o ir siaip galvoju, bent jau interjero dizainerio kas dabar gali ieskoti. Juk dabar tikrai ne laikas plesti imones, tai jei iesko tai del to, kad kazkas neapsikente toje vietoje ir isejo arba atleido kelis ir nori priimti i ta vieta viena, kuris visus darbus dirbtu...

kaip bebutu... sekmes darbo paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ji @ 2011 01 18, 20:20)
kaip bebutu... sekmes darbo paieskose  mirksiukas.gif

Štilis baisus. Nežinau, kaip bus. Gal per mažai pas mane patirties net nežinau. Dar galvojau apie web dizaina. Bet šioje srityje esu tik megejiškai dirbus. Šiek tiek flash'a išmanau. Bandau suktis kaip galiu.
Dabar kur dabar dirbu darbe visai praradus motyvacija dirbti. Nieko neišeina uždirbti. Galvoju, kad susitarsiu išeit iš darbo ir į darbo birža registruosiuos, o paskui kaip Dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2011 01 18, 21:06)
Nieko neišeina uždirbti. Galvoju, kad susitarsiu išeit iš darbo ir į darbo birža registruosiuos, o paskui kaip Dievas duos.

kai jau visai daėdė, taip ir padariau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atejau biski pasiskusti... Spalio menesi siunciau cv i FOTOPRO, paskui skambino ir kviete i pokalbi. Bet kad as jau dirbau kitur. Ir kaip kvailele, nenuejau, nors visada svajojau ten dirbti. Gal zinot kokia ten situacija kas nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 13:11)
Sveikos  4u.gif Atejau biski pasiskusti... Spalio menesi siunciau cv i FOTOPRO, paskui skambino ir kviete i pokalbi. Bet kad as jau dirbau kitur. Ir kaip kvailele, nenuejau, nors visada svajojau ten dirbti. Gal zinot kokia ten situacija kas nors  unsure.gif

nu tikrai, jug galejai nueiti, juk neipareigoja nuejimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mere: 20 sausio 2011 - 13:54
Mere, tasyk nejau is pagarbos darbdaviui, nors ir atlyginimas FOTOPRO buvo dukart didesnis. O dabar belieka tiketis, kad dar syki tokia galimybe pasikartos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 15:32)
Mere, tasyk nejau is pagarbos darbdaviui, nors ir atlyginimas FOTOPRO buvo dukart didesnis. O dabar belieka tiketis, kad dar syki tokia galimybe pasikartos...  doh.gif

nu jo, o gal pabandykit jiems parasyti bigsmile.gif juk nieko neprarasit, o gal dar vis iesko darbuotojo ax.gif
Atsakyti
Visa beda, kad nezinau kam rasyti. Po svenciu parasiau paklausima administratorei, ar nebeiesko darbuotoju, bet neatsake. Mastau ar nesiusti cv pakartotinai, ziu gal uzsikabins lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
maciau pries jog viena kolege parase kad daugiau laiko uzima isimusinejimas pinigu nei darymas darbu, tai va norejau paklausti visu kolegiu kaip gi apsisaugot nuo nesaziningu uzsakovu, nes is tikruju tokiu pasitaiko ir nemazai, ir atrodo dar kai zmogu pazysti darai neiimi jokiu avansu po to reik primininet kad sumoketu doh.gif
as tai apskritai kai geros sirdies buan kam padarau ir nemokamai si ta bet ziuriu, kad jau ir taip atrodo pagelbeji tai dar ir ant galvos sugeba uzlipti ir buna net reikalauja kaip reikliu reikliausi klientai po simta syk pabandyt sita ana, dabar nusprendziau labdaros nebeteikt
Atsakyti
Mano buvusi darbdave sakydavo,kad kitaip neapsisaugosi, tik sutarti rasytis... Bet juk nerasysi sutarties del vizitiniu maketuko ar dar kokios smulkmes... o pinigai visgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chrysocolla: 21 sausio 2011 - 13:59
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 15:32)
Mere, tasyk nejau is pagarbos darbdaviui, nors ir atlyginimas FOTOPRO buvo dukart didesnis. O dabar belieka tiketis, kad dar syki tokia galimybe pasikartos...  doh.gif

Na manau, jog praleidai tikrai proga...aisku gali megint siust CV, bet kiek zinau gera vieta laisva ilgai nebuna mirksiukas.gif cia tau kad neliudetum 4u.gif 4u.gif
Atsakyti