Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kažkokia nemąmonė dėl pinigų pervedimo laikotarpio doh.gif o ji neturi elektroninės bankininkystės? g.gif gi internetu pavedimas atliekamas tą pačia akimirką beveik arba gi galima tiesiog nueit į banką ir padaryt pavedimą iš vienos sąskaitos į kitą. Ne kartyą pati dariau iš vienos sąskaitos pavedimus į kitą, niekad jokių bėdų nebuvo. Čia kažkokia nesamonė.
Atsakyti
Na problema ta, kad ta sąskaita nebegalioja..Jei mano draugė būtų žinojus, kad bus tiek problemų, būtų iš anksto pervedus. Tik va jai konsultantė pasakė, kad viskas čia gerai ir jie patys greit perves, nes naują sąskaitą atsidarė tame pačiame banke doh.gif
Atsakyti
Esu apgauta ir katastrofiškai Dnb Nord banko, dar labiau esu pasislykštėjusi jų darbuotojų aptarnavimu. Istorija: pasidariau kortelę, sumokėjau metinį 100lt mokestį, kad galečiau iki 40000 lt per parą nusiimti be procentų(imu paskolą kitam banke). Paprašiau kad kortelė ateitų kitoje gatvėje, taip pat užsisakiau paslaugą, kad galečiau savo sąskaita tvarkyti internetu. Ateinu atsiimti korteėes ir interneto kodų…man isduoda kortelę ir pasako, kad internete jau esu užblokavusi ir už kitus kodus reikia moketi- aš 20 min aiškinau, kad jie man neišdavė…galų gale po savaitės paskambino, kad įvyko nesusipratimas. KAI ATEJAU(PO DVIEJU MENESIU) man vėl kitas aptarnaujantis asmuo pasakė jog mano interneto sąsakita užblokuota, ir dar kai pasitikslinau kiek galiu išsimti per para-pasake, kad prieš savite padarė taip-4000lt nemokamai kiti su procentai.ŽodŽiu aš pasakiau,kad sumokejau metinį mokestį už tą paslaugą, o po dviejų menesių ta paslauga panaikino, manes ne tik kad neatsiprasė, bet dar ir kreivai žiurejo ir pasakė kad nieko jie čia dėti, nes patys neseniai sužinojo,…..žodziu esu pikta ir nezinau k daryti. ….ir čia jau principai…nes visiškai nėra žmogiškumo…dar labiau-VAGYSTĖ….rašysiu laisk banko vadovui, jei nebus atsakymo, išplatinsiu visam pasauliui apie tokį elgesį, ir jei nors keli atsisakys to banko paslaugų-as busiu laiminga!!!

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Duokit man 100Lt, aš atsisakysiu to banko paslaugų ir jūs galėsit būti laiminga. Su konkrečiu pasiūlymu - į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 09, 07:32)
Duokit man 100Lt, aš atsisakysiu to banko paslaugų ir jūs galėsit būti laiminga. Su konkrečiu pasiūlymu - į AŽ.

tu tai nesveikas. tai ne sitam skyrely o one.lt reik sedet
Atsakyti
Sveiki tik neseniai prireike mokescius moketis internetu. Su snoru viskas lyg ir aisku, bet su Swedbank... Gal galit pasakyt, kai jau uzsimoki pinigus, tai prie imokos yra parasytas tipas, vienur "IM", kitur "MK". Gal zinot, ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 09 22, 10:15)
Na aš visad naudojaus Hansa banku ir jokiu kuriozų man dar nebuvo. Noriu papasakot savo draugės ''nuotykius" su SEB banku..
Ji turėjo Seb Isic kortelę (studentams), kadangi ji galioja tik metus, sugalvojo pasikeist kortelę į paprastą Visa Electron. Pasirodo Isic kortelės turi savo sąskaita, tad jei nori kitos kortelės, reikia kitos sąskaitos! Tad rugpjūčio gale, likus kokiai savaitei iki kortelės galiojimo pabaigos, ji užsisake Visa Elctron Panevėžyje. Ten ji konsultanto paklausė, ar nekils kokių problemų, ar greit pinigėlius iš vienos sąskaitos į kitą perves (ji galėjo perves visus pinigus į kito banko sąskaitą) - jai atsake, kad užtruks kelias tik dienas. Atsiimti kortelę jau turėjo Vilniuje, tad kai nuvyko( jau buvo rugsėjo 4 berods), jai pareiškė, kad turi parašyt prašymą, kad iš senos sąskaitos pervestų į naują ir kad pervedimas truks net iki 2 savaičių! Na ji pagalvojo, kad kokią savaitę gali pagyvent be tų pinigėlių, be to išsiimant tiesiai iš sąskaitos pinigus, būtų nuskaičiavę procentą nuo visos sumos, tad pagalvojo, kad neverta tada. Aišku mano draugė laukė sąžiningai tas 2 savaites, bet kaip pinigų nėra taip nėra. Tad ryžosi paskambint į banką, kur jai labai maloniai pasakė, kad TOKIOS OPERACIJOS GALI TRUKTI IKI MĖNESIO! Tai va ji dabar sėdi be pinigėlių ir nieko padaryt negali, juolaba neaišku, ar po to mėnesio bus pervesti doh.gif  unsure.gif

taip jau sebe yra, kad kiekviena kortelė atskira turi savo sąskaitą, pinigų perkėlimas iš uždarytos kortelės užtrunka iki 4savaičių smile.gif jeigu reikia pinigų skubiai, tuomet reikėjo darbuotoją informuoti ir tai padaryti banke ... na bet iš klaidų mokomės, gerai kad ne iš savų o svetimų.
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 10 08, 20:37)
rašysiu laisk banko vadovui, jei nebus atsakymo, išplatinsiu visam pasauliui apie tokį elgesį, ir jei nors keli atsisakys to banko paslaugų-as busiu laiminga!!! 

schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Rasykit. Rimta firma turi atsakyt. O jei neatsakys-Lietuvos banko valdytojui. As rimtai. Man tai snoro bankas suda sumale. Bet ten tik 20 Lt cool.gif
Atsakyti
sakykit, o kiek nemokamai per menesi galima nuimti nuo korteles hansabanke?
berods 5 000 Lt???
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 10 20, 12:56)
berods 5 000 Lt???

pasiskambinkit i informacija ir pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 10 20, 12:56)
berods 5 000 Lt???

Per diena tiek nuimt gali smile.gif

TURIU KLAUSIMA
Atsitiko beda, reikejo pervesti pinigus nu ir labai skubejau, per nesusipratima nukopijavau ne saskaitos nr o korteles nr, tay kur tie pinigai dabar nukeliaus? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2008 10 26, 09:48)
Per diena tiek nuimt gali smile.gif

TURIU KLAUSIMA
Atsitiko beda, reikejo pervesti pinigus nu ir labai skubejau, per nesusipratima nukopijavau ne saskaitos nr o korteles nr, tay kur tie pinigai dabar nukeliaus? verysad.gif  g.gif

Turetu atgal sugrizti pinigai.
Atsakyti