QUOTE(rygaryguzela @ 2009 05 08, 17:38)
is seb banko pervedinejau pinigus i swedbanka, ir netycia parasiau ne ta adresato varda ir pavarde, bet saskaitos numeris buvo geras. praejo jau para, o tas zmogus teigia negaunas pinigu. kaip suzinoti, ar jam pinigai tikrai nueijo, ir jei ne, kada nueis ?? padekit
nius gi paskambink i savo banko informacijos numeriu ir issiklausinek

man taip buvo, tai bankas grazino imoka , parase , kad neatitinka pavadinimas
QUOTE(121akela @ 2009 05 08, 22:45)
man taip buvo, tai bankas grazino imoka , parase , kad neatitinka pavadinimas

nesinervuok, pinigeliai neprapuls, man taip buvo, pervedinejau is savo saskaitos swede i seba, ir kazkokia visai nesuprantu is kur ispaisiau saskaita, pinigus nuo banko nurase, bet po paros atgal grizo, atseit nera tokio adresato 
gerai kad buvo tik 20 Lt, tai labai ir nesukau sau galvos
bet visvien maloniai nuteike, kai pinigeliai atgal grizo .

gerai kad buvo tik 20 Lt, tai labai ir nesukau sau galvos

bet visvien maloniai nuteike, kai pinigeliai atgal grizo .

Sveiki,gal kas nors buvot susidure su panasia situacija
Noriu nusipirkti bilietus ryanair.com tam reikalinga debetine kortele.sakykit,ar galeciau pikrti siame puslapyje,pasiemusi is banko kortele skirta pirkti internete?

gal kas nors esat eme kreditine kortele is vilniaus banko?domina pliusai minusai
buciau l.dekinga jei kas atsakytumet

QUOTE(jūra... @ 2009 05 08, 23:07)
taip jie ikris atgal ,man irgi taip buvo tai po 4 dienu tik pervede atgal
QUOTE(Monika* @ 2009 05 28, 16:41)
Turiu klausima, kodel man ant SEb banko, kai noriu moketi mokescius taip daznai meta: spauskite "baigti darba" ir registruokites per nauja. Kazkas tokio. Gal 11kart bandau pervest ir vel tas pats 

Gali būti, kad per ilgai sesija jūsų užtrunka, todėl saugumo sumetimais jie taip daro (čia visi bankai taip daro).