Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vike @ 2004 12 29, 00:10)
kažką tu čia sumaišei, grynųjų pinigų paėmimas iš VB bankomatų 1 Lt už operaciją., o naudojant vb interneto taikomi įkainiai: vietinis pinigų pervedimas litais, jei gavėjo sąskaita yra Vilniaus banke  0,80 Lt; paprastas vietinis pinigų pervedimas litais, jei gavėjo sąskaita yra kitame Lietuvoje registruotame banke  1 Lt

Kortelės pakeitimas pasikeitus pavardei dėl santuokos- nemokamai tiek VB tiek hansa.

Nu nieko as cia nesumaisiau. Tiesiog pas mane taip yra. Pirmais metais taip buvo tokie ikainiai, bet po 1 metu liko nemokamos operacijos ir 0,80 cnt. jei pervedinejii kita saskaita kitame banke pinigus. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, nenuskaičiuoja, jei kortelė yra darbinė ir į ja pervedinėjami pagrindinės darbovietės pinigėliai.O ištekėjus banke jie jokių duonemų nekeičia mad.gif viskas lieka po senovei.Pas mane pavyzdžiui visose sutartyse, kurias spausdina bankas ir pavardė mergautinė ir adresas mamos, kuriuo jau 10 metų negyvenu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2004 12 29, 11:38)
Tikra tiesa, nenuskaičiuoja, jei kortelė yra darbinė ir į ja pervedinėjami pagrindinės darbovietės pinigėliai.O ištekėjus banke jie jokių duonemų nekeičia mad.gif viskas lieka po senovei.Pas mane pavyzdžiui visose sutartyse, kurias spausdina bankas ir pavardė mergautinė ir adresas mamos, kuriuo jau 10 metų negyvenu mad.gif

Mano kortele irgi darbine, taciau istekejusi nuejau pas vadybininka kuris aptarnauja musu istaiga ir parasiau prasyma kad pakeistu pavarde, atsisveite naujo paso kopija ir viskas.........
Atsakyti
mano nuomone cipine kortele yra geriausia, nes pametus niekas nieko nenusipirks uz tavo pinigelius, ir atsiskaitoma parduotuveje zymiai greiciau nei visa kortelem. minusas tas, kad reikia eiti i bankomata ir persivedineti i "kortele" kiekviena men pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2004 12 30, 08:43)
mano nuomone cipine kortele yra geriausia, nes pametus niekas nieko nenusipirks uz tavo pinigelius, ir atsiskaitoma parduotuveje zymiai greiciau nei visa kortelem. minusas tas, kad reikia eiti i bankomata ir persivedineti i "kortele" kiekviena men pinigus  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2004 12 29, 10:38)
O ištekėjus banke jie jokių duonemų nekeičia mad.gif viskas lieka po senovei.Pas mane pavyzdžiui visose sutartyse, kurias spausdina bankas ir pavardė mergautinė ir adresas mamos, kuriuo jau 10 metų negyvenu mad.gif

Jei nori, kad keistu, reikia nueiti i banka su nauju asmens dokumentu bei santuokos liudijimo kopija ir parasyti prasyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2004 12 28, 10:03)
Per darba nemokamai? Pirma karta girdziu. As per darba turiu Hansa kortle, tai kiekviena menesi po 1 lita atskaiciuoja, visiem kitiem kainuoja 20 lt i metus.

Tai gal ataskaitas tau siuncia pastu g.gif? Todel ir nuskaito po 1 Lt/men wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2004 12 28, 13:33)
...  Eksperimento delei mano vyras keliskart mokejo kasoje mano kortele (mano pavarde baigiasi -iene), nekart neuzstrigo..

Paprastai, kai pametama kortele, iskart skambini bankui ir ja uzblokuoja wink.gif Todel siokia tokia apsauga vis del to yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 30, 12:31)
Tai gal ataskaitas tau siuncia pastu g.gif? Todel ir nuskaito po 1 Lt/men wink.gif

Ne, ataskaitu pastu nesiuncia. As tai matau per hansa.net ataskaita.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2004 12 30, 12:05)
Jei nori, kad keistu, reikia nueiti i banka su nauju asmens dokumentu bei santuokos liudijimo kopija ir parasyti prasyma  smile.gif

Taip thumbup.gif Tada pakeicia yess.gif O jei nieko neprasysi kad taip padarytu, tai nieko ir nepakeis dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 30, 12:35)
Paprastai, kai pametama kortele, iskart skambini bankui ir ja uzblokuoja wink.gif Todel siokia tokia apsauga vis del to yra rolleyes.gif

deja, ne iš kart sad.gif jie pasilieka sau kažkiek laiko, tad jei vagys spes nusiimti, jie neatsako sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2004 12 30, 12:42)
Ne, ataskaitu pastu nesiuncia. As tai matau per hansa.net ataskaita.

Siuncia siuncia smile.gif
Man taip buvo- hanza.net matau, kad nuskaito po lita uz kazkokias ataskaitas blink.gif Kai buvau banke, emiau aiskintis kas cia vyksta. Sako, taigi ataskaitas siunciam, jei norit, galite parasyti prasyma, kad nesiustu. As stovejau pikta, nes negaudavau jokiu ataskaitu. O darbuotoja paziurejo kompe ir pasieme atgal ta lapa, kur as prasyma jau buvau pradejusi rasyti- pasirodo, visos tos ataskaitos grizdavo i banka kaip nepasiekusios adresato ir jie nuo einamojo ar buvusio menesio nutrauke siuntima smile.gif Dabar jau gera pusmeti nieko nebenuskaito tongue.gif
Atsakyti