Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

Viliuteee, kokiu rašteliu apnertas mėlynasis grožis blush2.gif ax.gif

QUOTE(*Jura* @ 2010 04 29, 12:49)
Parodysiu ir savo darbelius  blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2010 04 28, 22:02]
Mano kleckutei dar tik 11 men. Bet ka nors sugalvosiu. Aciu uz schema 4u.gif
[/quote]
tiesiog nerkit iš plonesnių siūlų ir bus gerai
[/quote]
As ir taip galvoju thumbup.gif
Atsakyti
stai ir mano bolero liko tik is plauti
Viliuteee,dekoju uz aprasyma 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gražu wub.gif Bet kaip greit blink.gif thumbup.gif Man dar viena rankovė liko ir apnert ax.gif Žiūriu labai jau populiarus šis megztukas/ bolero. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 30 balandžio 2010 - 21:23
džiaugiuosi,kad mano megztukas taip visas užkrėtė.
sauxx puikiai gavosi

o mano bolerukas jau su priedais iškeliavo toli toli smile.gif
user posted image
Atsakyti
numezgiau suknele bet ji man kazkaip nesiziuri, gal patarsit kaip apdaila padaryti, gal reiketu dirziuko ir kokias gelytes padaryti g.gif laukiu patarimu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 05 01, 11:13)
numezgiau suknele bet ji man kazkaip nesiziuri, gal patarsit kaip apdaila padaryti, gal reiketu dirziuko ir kokias gelytes padaryti g.gif laukiu patarimu.

Labai graži suknytė wub.gif Aš galvoju, gal užtektų sagas pakeisti ryškiom rožinėm ar baltom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 05 01, 11:35)
Labai graži suknytė wub.gif Aš galvoju, gal užtektų sagas pakeisti ryškiom rožinėm ar baltom g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

ga lkokiu didesniu saguciu reiktu g.gif arba geles, kuri pagyvintu virsu g.gif
Atsakyti

aš manau kad nereikia perkrauti ir tikrai pakaktų sagučių baltų ar rožinių o daugiau manau kad nieko nereikai nes rengsis ant maikutės o ji irgi savo pridės dar gal ir pedleknės bus, jos vaikiškos dažniausiai būna spalvotos.
Atsakyti
Graži suknytė thumbup.gif Pritariu nuomonei, kad kažką reikėtų sumastyti su sagutėm. Būna pirkti tokių kaip gėlytės, obuoliukai... Jos tikrai pagyvintų ir to tikrai užtektų thumbup.gif
Atsakyti

galima kaip nors su mažu nedideliu rašteliu apnerti kitos spalvos siūlu kraštelius, ir keletą smulkių gėlyčių nunertų prisiūti mirksiukas.gif
pvz kaip čia ( nežinau kieno čia darbai, tiesiog pas save kompe radau )

user posted image user posted image
Atsakyti