siuo gyvenimo tarpsniu - miegas miegas miegas

QUOTE(Tigris @ 2012 01 02, 19:07)
uzuojauta:D

QUOTE(pasisiutus @ 2011 09 10, 00:06)
hmm. Jei įprastom salygom (pirma saunanti seka į galvą) perdaug nemastant tai:
1. seksas
2. maistas
3 miegas.
Bet pamasčius giliau, pasidaro sunkiau susidelioti "prioritetus"
. Juk nevalgęs ilgai neišgyvensi, seksu sotus nebūsi, o nemiegojus keletą parų (turiu omeny visiškai) - gali ir stogas nuvažiuoti
Tai tokiu atveju, net nežinau kaip sudėlioti prioritetus (na gerai - seksas kaip ir nueina į trečią vietą). O vat kas svarbiau - maistas ar miegas
Nors pamasčius.. nevalgęs tikrai numirtum, o nemiegojęs tik išpotėt gali, bet gi gyvas
. tai manau tokiu požiūriu:
1. maistas
2. miegas
3 seksas
nors gal pasikartojau ir jau kas nors rašė būtent tą turėdamas omeny, nes visos temos neskaičiau
1. seksas
2. maistas
3 miegas.
Bet pamasčius giliau, pasidaro sunkiau susidelioti "prioritetus"

1. maistas
2. miegas
3 seksas
nors gal pasikartojau ir jau kas nors rašė būtent tą turėdamas omeny, nes visos temos neskaičiau

Sutinku. Jei vienam vakarui tai pirmas pagal eiliškumą, jei gyvenime apskritai, tai antras

1.Maistas
2.Miegas
3.Seksas
O jei sakykim dažnumo poreikių grafikas butų, tai pas mane butu taip:
1.Maistas
2.Miegas
3.Maistas
4.Miegas
5.Maistas
6.Miegas
7.Maistas
8.Miegas
9.Maistas
10.Seksas
2.Miegas
3.Seksas
O jei sakykim dažnumo poreikių grafikas butų, tai pas mane butu taip:
1.Maistas
2.Miegas
3.Maistas
4.Miegas
5.Maistas
6.Miegas
7.Maistas
8.Miegas
9.Maistas
10.Seksas
QUOTE(eupforia @ 2010 04 15, 18:16)
Is pirmo zvilgsnio kaip ir vienodo svarbumo fiziologiniai poreikiai, ar ne? Bet vistik idomu.... pasitelkim vaizduote - vienu metu turite galimybe pasimyleti, pavalgyti ir gerai issimiegoti. Ka rintumetes pirmiausia? Pabreziu - esat vienodai istroske sekso ir valgio. Be to pavarge. Ka darytumete pirmiausia? Sakykim tokia mini apklausa su lengva ironija... toms(tiems), kurios supranta ironija...
Aisku galimi ir rimti pamastymai ir pasvarstymai. Laukiu nuomoniu. 

Dar tualeta pamirsot i reitingavima itraukti-tai irgi vienas is svarbiausiu fiziologiniu poreikiu

Sėdžiu, skaitau ir nesuprantu - kam ši tema? Tada paskaitai pirmą postą - nu tema kaip ir dėl bajerio, "tipo" apklausa, nu gerai, vardan sociologijos, bet kam ji reikalinga, ką Jūs iš to pešite? Koks skirtumas tas eiliškumas. Na čia iš "tos serijos" kas supras tas moteris
, pokalbis dėl pokalbio.

QUOTE(Nu_irkas @ 2012 01 10, 04:55)
Sėdžiu, skaitau ir nesuprantu - kam ši tema? Tada paskaitai pirmą postą - nu tema kaip ir dėl bajerio, "tipo" apklausa, nu gerai, vardan sociologijos, bet kam ji reikalinga, ką Jūs iš to pešite? Koks skirtumas tas eiliškumas. Na čia iš "tos serijos" kas supras tas moteris
, pokalbis dėl pokalbio.

Man atrodo, kad čia 90% tokių temų

Bet va, vis tiek ir aš įlendu paskaityti kuo žmonės gyvena.