Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa, ir dalinasi patirtim

QUOTE(jordan @ 2010 06 03, 09:53)
nu zinokit atsakymas is firmos doleta mane pritrenke negyvai  blink.gif nusiunciau kaip ir daugeliui firmui uzklausima,kad paskaiciuotu langu samata,o atsakyma gavau,,kad su anonimais nedirba  g.gif tai cia gaunas,kad reikejo savo nuotrauka su asmens kodu nusiusti ir gyvenimo aprasymu  doh.gif ir kai dar karteli parasiau,jog visu firmu tiesiog neimanoma apvaziuot ir gal galetu bent plius minus paskaiciuot,gi pati suprantu,kad galutine kaina lemia medienos rusis,spalva ir pan. tai gavau dar geresni atsakyma:
'Mes brangiausi .Pigiausiai plėvele Senukuose,kad skersvėjis nepustu."
ne,nu zinokit ar as durna ar as cia kazko nebesuprantu,nei as jiems rasiau kad ieskau pigiau nei ka  g.gif ar jiems cia ne uzsakymas,dar ant galo pridure:
"sekmes perkant ora!"

blink.gif oho koks atsakymas, turbut ju krize nepaveike.. persiusk sefam "mandagius" laiskus ..
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 14:57)
O ta dičkė mašina- tai kiek? 25 tonos ar mažiau? Ir kaip tavo pamatistai dirba, ar kokybiškai? Jei gerai, perimčiau iš tavęs juos birželio gale  ax.gif  blush2.gif
Dabar MOKI- VEŽI blokeliams Arko M nuolaidos- 38% pigiau. Ir WEBER blokeliai pigiau.

man atrodo 12 kubu 250lt mb sake nerealiai didele masina blink.gif
o pamatistai dirba gerai nes mus rekomendavo mb pazystamas darbu jie turi sociai,bet galiu mb paklaust tl nr pasikambinsi ir pasiklausi.gali nulekti pas mane i sklypa pasiziuresi kaip dirba,dabar lyginasi matuojasi,kita sav. grez grezinius.dirba tikrai gerai 4u.gif

gal domejaisi kokia su nuolaida ARKO kaina?????
baltfarmoj sake 249 o siliblokas 230 siai dienai
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 14:57)
Dabar MOKI- VEŽI blokeliams Arko M nuolaidos- 38% pigiau. Ir WEBER blokeliai pigiau.

vat įdomu kokia kaina su ta nuolaida... nes aš užklausiau jų kai kurių medžiagų ir blokelių tame tarpe. gavau kainą 242Lt/m3 (su PVM).
Pasiskambinau dėl tos nuolaidos 38%. Pasirodo "nuolaida" susideda iš 10%nuolaidos nuo kainos, sutaupomos armavimo armatūros, ir monolitinio žiedo biggrin.gif sumoj 242Lt/m3 lotuliukas.gif
O jei rimčiau ar šiuo metu kaina čia normali?
Papildyta:
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 03, 15:12)
baltfarmoj sake 249 o siliblokas 230 siai dienai

O čia jau su PVM?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 03, 15:14)
vat įdomu kokia kaina su ta nuolaida... nes aš užklausiau jų kai kurių medžiagų ir blokelių tame tarpe. gavau kainą 242Lt/m3 (su PVM).
Pasiskambinau dėl tos nuolaidos 38%. Pasirodo "nuolaida" susideda iš 10%nuolaidos nuo kainos, sutaupomos armavimo armatūros, ir monolitinio žiedo biggrin.gif sumoj  242Lt/m3 lotuliukas.gif
O jei rimčiau ar šiuo metu kaina čia normali?
Papildyta:

O čia jau su PVM?

jo
Atsakyti
Dar palauksiu ką senukai pasiūlys...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 03, 15:17)
Dar palauksiu ką senukai pasiūlys...

o is kur kokiu pasiulymu turi?apie kokius blokelius galvojat?pasidalink mirksiukas.gif kainom jei nenori viesai tai i a.z.
atsiusiu i a.z. pamatistu tlf
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 03, 13:57)
Duosiu tavo atsakymą MB paskaityti. Bet jaučiu, kad nesutiks  schmoll.gif
Tuoj išsiųsiu. Panos, paskui parašykit, ar tikrai gerai dirbo, jei naudositės to vaikinuko paslaugomis.  4u.gif

Tai aisku cia kiekvienam savo technika as manau... Juk neipirsi, bet mintimis galima pasidalinti smile.gif

o mes pirkom dicke masina (apie 12 kubu) po 200 atrodo, bet toks slapias smeliukas.. ne zvyras smile.gif

O mum Senukai pasiule blokeliu po 199lt/m3 cia akyto betono blokeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 03 birželio 2010 - 14:54
Domiuosi ArkoM18 arba sisliblokas18. Kol kas daugiau nieko negavau.
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 03, 15:12)
man atrodo 12 kubu 250lt mb sake nerealiai didele masina  blink.gif
o pamatistai dirba gerai nes mus rekomendavo mb pazystamas darbu jie turi sociai,bet galiu mb paklaust tl nr pasikambinsi ir pasiklausi.gali nulekti pas mane i sklypa pasiziuresi kaip dirba,dabar lyginasi matuojasi,kita sav. grez grezinius.dirba tikrai gerai  4u.gif

Tai lauksiu telefoniuko į AŽ smile.gif

Naršiau po intiką, užmačiau akcijas ir parašiau.
Gal kam reikia savivarčio su kaušu paslaugų. Veža žvyrą, smėlį ir t.t. Kainos svyruoja nuo 200 iki 250 lt. Susirinkau kontaktus, nes reikėjo.
Atsakyti
nu zinokit sis atsakymas is kauno filialo direktoriaus,bet MV susisieke su vilniumi,tai jie sake jau senai turi problemu su siuo direktoriu,bet jis i viena ranka musa su vienu is akcininku,tai matyt todel ir toks naglas.Bet va,ka tik grizom is architektu,tai jie irgi mums juos rekomendavo ir buvo labai nustebe tokiu bendravimu,tai pasuko kazkam ten is valdzios pasake musu situacija,tai jau sulaukem kitu zmoniu is doletos skambucio,beja jie jau labai malonus.
bet isivaizduokit ka parase ka tik tas idiotas kauno filialo direktorius MV i mob:tai ka provokacija nepavyko,taip ir likai su plevele doh.gif bet jau dabar suprantu,kad matyt zmogus su negalia blink.gif ir is kur tiek naglumo g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti