Pasirinkimas ir buvo toks pradinis del kainos. Mano atveju pridejo dar ir tai, kad sodai randasi labai arti miesto butent tos dalies, kuriame vyksta mno gyvenimas. Jei buciau rinkusi sklypa, tai reiketu toli vazineti. O be to dar buvo vienas niuansas - pacioje pradzioje, kai tik pradejo kurtis gyvenamuju namu kvartalai, as paskaitinejau ju istatus. Nublusti galima - suns lauke negali laikyti, vaismedziu sodinti negali, tvora irgi negalima. Kiek girdejau, tai jie paskui keistesi, bet man patiko butent vietos variantas.
Del 6 aru, tai atrodo, kad mazai, ziurint kiek susiplanuoji ikisti i juos. Pradzioje as irgi turejau sesi, kai man sakydavo, kad mazai, tai as lyginu su daugiabuciais. nu ten net iseiti neturi kur, apie masinos statyma tai negali buti ir kalbos. Ten vyksta ne karas keliuose, bet kiemuose. Labai dziaugiausi ir tais 6 arais, ypac kai prasideda talkos, ar krosnies kurenimas, Tai pasklinda malonus kvapai, bent jau man.
Bet man pasiseke, nusipirkau dar gretima sklypa, nes jis buvo krastinis. Tai dabar ir erdves pakankamai, ir kaimynu sumazejo.