QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 04 11, 18:39)
vat ,žinote mane irgi pykits ima....kad aš pvz sodo keliu naudojuos gal kokius 4 mėn per metus. ( nes gyvenam tik vasarą).....o va gyvenantys ištisus metus? kiek pravažiuoja...ir kai bando įrodinėt ,kad kelią taisyt visiems už bendrą kainą?...tada tikrai liūdna .....
Niekada nesupratau ir, ko gero, nesuprasiu tokio požiūrio: maždaug "kas manęs asmeniškai neliečia - ne mano reikalas"..
Na imkim pavyzdį: jūsų sodo namelis yra pačioje sodų bendrijos pradžioje (jūsų žodžiais tariant, jūs bendruoju keliuku pravažiuojate trumpiausią jo dalį iš visų sodininkų). Kitas sodininkas gyvena pačiame sodų bendrijos gale (pravažiuoja visą keliuką). Tai kokia jūsų nuomonė? Ar keliukui taisyti jūs su kaimynu turite skirti vienodą sumą ar jūs, pvz. 20 % sumos, gi kaimynas 80 %(mat jis, norėdamas pasiekti savo namuką, pravažiuoja didesnę keliuko dalį)?..
Kol bus toks požiūris tai sodininkai ir nuolat soduose gyvenantys, niekada neras bendros kalbos, o tik burbės ir kaltins vieni kitus. Mano akimis žiūrint, tai didžiausias minusas renkantis sklypą namui soduose.