QUOTE(Renata_Bo @ 2011 04 29, 21:38)
Visu pirma taip -uzdraus. Keturaciams yra numatytos trasos ir siaip i miska su jais vaziuoti negalima.
kuo remiantis teigiate, kad misko takais keturraciais vazineti negalima? ir man is Kauno siulote dabar i trakus vaziuoti, kad su seimyna keturraciais zvirkeliu galeciau pralekti?
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 04 29, 21:53)
Durnas suo ir kitaip nepavadinsi diena tyli, nei cipt dazniausiai net miega. O nakti kaip nenormalus pradeda loti ir ne ant zmoniu o ant zukiu, sernu.
o kodel suo? kodel ne seimininkai? kazkodel jeigu tevai vaiko neleidzia i mokykla ir sulaukes metu jis vis dar nemoka rasyti, tai sako - kur ziuri jo tevai?
o va kai prie grandines priristas suo daro vieninteli dalyka kuri gali daryti - loti, jau sakom nu koks durnas...
nu ir pas mus kaimynu sunys paloja, ai ir pofig man. nei as demesi kreipiu. kaku svetimu prie vartu savo nerandu, ant pievutes prie gatves irgi. sakyciau mieste gerokai slyksciau viskas. bet mano sazine rami - as apsiginklavus maiziukais

va kiek liudniau buna kai nei mieste nei cia nera konteineriu jokiu.... ana savaite dainavos parke buvom, po krumuku susiroganizavom reikala, nu susirinkau, ir ka daba? ejau puse parko kol priejom sustojima prie kurio buvo siuksliu deze. zinot lengva valdziai reikalauti - susirinkit, nu susirinkau, o ka toliau daryti???
tarp kitko gerokai slyksciau buvo takeliu pro krumus einant pamatyti kruveles salia kuriu serveteles metesi... faktas kad cia jau nebe sunu reikalas...