...šiandien rytas prasidėjo nauji Angelo Mamos žinute.....
nasata, nežinau ką reiškia pagimdyti negyvą kūdikį, nežinau to siaubo negirdėti jo... bet pažįstu tą tuštumą, kai Mūsų vaikai išeina..........
QUOTE(nasata @ 2010 05 04, 00:19)
Bet ar aš turiu teisę vadintis MAMA?
Aš juk nesugebėjau išsaugoti savo dukrytės...juk aš kalta, kad neišsaugojau jos...nesupratau..nepajaučiau kažko, kas turėjo įspėti mane apie nelaimę..gal nesugebėjau išsireikalauti tinkamos priežiūros iš gydytojos? Juk privalėjau kažką padaryt, kad išsaugoti dukrytę..
Likau visiškai viena su protu nesuvokiamu skausmu..
maldose prašau tik vieno, kad nustotų plakusi širdis......
Aš juk nesugebėjau išsaugoti savo dukrytės...juk aš kalta, kad neišsaugojau jos...nesupratau..nepajaučiau kažko, kas turėjo įspėti mane apie nelaimę..gal nesugebėjau išsireikalauti tinkamos priežiūros iš gydytojos? Juk privalėjau kažką padaryt, kad išsaugoti dukrytę..
sveikutes,
Uzbegau aplankyti jusu Angeliuku mamytes, kaip gyvuojat?Matau , kad vis daugiau uzsuka cia mamyciu pasidalinti savo skausmu, liudna, bet gerai, kad bent yra su kuo pasidalinti skausmu, laikykites visos, daug stiprybes jums

Laba ryta
nasata
Jezau, mergytes, kiek musu daug
Kaip sunku... kaip negera ant sirdies...
nasata

Jezau, mergytes, kiek musu daug

labas rytukas
apkabinu nauja angelo mama
nasata,tu tikrai mama,savo angelo mama

apkabinu nauja angelo mama

QUOTE(nasata @ 2010 05 04, 00:19)
Bet ar aš turiu teisę vadintis MAMA?
Labas rytas.
esi pati tikriausia MAMA, patikėk tuom...stipriai apkabinu ir tariu- laikykis, kad ir kaip bus sunku, stokis ir eik - Tavo angelėlis lydės kiekvieną žingsnį. stiprybės...
QUOTE(nasata @ 2010 05 03, 23:37)
....
stipriai apkabinu, liūdžiu ir verkiu...
tu esi pati tikriausia MAMA, ir net negalvok kitaip! Jausmų maišatis dabar tavyje...Ateik čia dažniau, paverkti, paliūdėti, o vėliau gal jau galėsi ir nusišypsoti, kažkuo pasidžiaugti. Tikrai toks laikas ateis...tik dar ne šiandien...dar ne šią savaitę... Stiprybės tau!
Kristulee, sveikinu tavo sūnuką su tortadieniu

O visoms - po

Cia daina rusu kalba.....mane ji labai ramina...
http://www.youtube.c...h?v=I692ad-v-f0
Papildyta:
Klipukas tai man nelabai...bet jai kam idomu paklausikit
http://www.youtube.c...h?v=I692ad-v-f0
Papildyta:
Klipukas tai man nelabai...bet jai kam idomu paklausikit

Dar viena angeliuko mama....
nasata
Ir kodel,kai sulaukiam naujo vaikelio,paskui ji ateina nauja angeliuko mamyte?......

nasata

Ir kodel,kai sulaukiam naujo vaikelio,paskui ji ateina nauja angeliuko mamyte?......

Ačiū Mamytėms už palaikymą
koks tai skausmas, galit tik jūs suprast...o ne tie, kurie man dabar ištisai kartoja, kad turiu būt stipri, kad esu stipri...kad jie supranta mano skausmą...
NESU AŠ STIPRI..ir nenoriu būt stipri....
Kai žuvo mano pusseserės dukrytė, kurią ir aš padėdavau augint, prižiūrėt, ..laidojau lyg savo vaiką, maniau, ka tikrai supratau, kokį skausmą kenčia jos mamytė...bet dabar galiu pasakyt, kad tik maniau, jog suprantu...
dabar, aš jos paklausiau tik vieno dalyko: kaip tu neišprotėjai? 14 metų augint ir taip prarast...
o "tetos' man dar sako, kad man geriau, aš savo dukrytės nespėjau pamilt...na joms toks kūdikėlis ne žmogutis ir nėr čia ko ašarų liet...
ir kodėl visi tarsi jaučia pareigą man pasakyt, kad bus dar tų vaikų........
o man toli gražu jau ne 25...ir gal tai buvo paskutinis šansas...
mane visi šitam gyvenime palieka...dukrytės tėtis atsisakė mūsų iš karto, kai tik sužinojo, kad laukiuos...o dabar ir dukrytė...
ir kodėl Dievas leidžia pagimdyti tokioms, kurios po to išmeta į konteinerius savo mažučius? Bet tikriausiai neturiu teisės uždavinėt tokių klausimų...

koks tai skausmas, galit tik jūs suprast...o ne tie, kurie man dabar ištisai kartoja, kad turiu būt stipri, kad esu stipri...kad jie supranta mano skausmą...
NESU AŠ STIPRI..ir nenoriu būt stipri....
Kai žuvo mano pusseserės dukrytė, kurią ir aš padėdavau augint, prižiūrėt, ..laidojau lyg savo vaiką, maniau, ka tikrai supratau, kokį skausmą kenčia jos mamytė...bet dabar galiu pasakyt, kad tik maniau, jog suprantu...
dabar, aš jos paklausiau tik vieno dalyko: kaip tu neišprotėjai? 14 metų augint ir taip prarast...
o "tetos' man dar sako, kad man geriau, aš savo dukrytės nespėjau pamilt...na joms toks kūdikėlis ne žmogutis ir nėr čia ko ašarų liet...
mane visi šitam gyvenime palieka...dukrytės tėtis atsisakė mūsų iš karto, kai tik sužinojo, kad laukiuos...o dabar ir dukrytė...
ir kodėl Dievas leidžia pagimdyti tokioms, kurios po to išmeta į konteinerius savo mažučius? Bet tikriausiai neturiu teisės uždavinėt tokių klausimų...

QUOTE(nasata @ 2010 05 04, 11:16)
ir kodėl Dievas leidžia pagimdyti tokioms, kurios po to išmeta į konteinerius savo mažučius?...

QUOTE(nasata @ 2010 05 04, 12:16)

Labai liudna ir sunku, ir nera tu zodziu kurie paguos...
O aplinkiniai tesiog nori kazkaip paguost, ir kita karta nesusimasto kad paguodos zodziai gali labiau iskaudint nei padet...
nasatamergyte pirmom dienom sunkiai susigaudyti savo mintyte,sukiai galvoti,sunkiai kazka suprasti....kad ir surasysi ant lapo savo milijonus klausimu.....kiek vienam klausimui turesi milijonus atsakymu ir nezinosi kuris teisingas....todel tai beprasmiska.....
Supratau viena dalika...kad jai nori kad viskas butu gerai, turi moketi susitaikiti su viskuom... laikui begant suvoki kad kitaip neimanoma...
Kaip sakoma laimingas yra tas kuris nekursto planus,nes jis niekada nenusivils...tokia yra tiesa
Per paskutynes dienas sutikau ne viena drauge,pazistamu...
biski nusiraminau...nes neisgirstu klausimu: kas nutiko?....kazkaip lengviau pasidare...baime sutikti kazka nebera tokia stipri, kokia buvo is pradziu
tai jau puse zingsnio i prieki...

Kaip sakoma laimingas yra tas kuris nekursto planus,nes jis niekada nenusivils...tokia yra tiesa

Per paskutynes dienas sutikau ne viena drauge,pazistamu...