Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Siandien reikia vaziuoti pasimti atsakyma is pataloginio...bet taip nenoriu o reikia verysad.gif gal bus kas aiskiau...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 11:08)
o gal zinai kaip Anglijoje yra su mazesniais leliukais, kurie gimsta iki 22sav,arba iki 28sav.  nes pas jus berods iki 28sav. laikoma persileidimu?Ar jie laidojami ar isduodami dokumentai???
Pas mus labai ziauri sistema, jokio zmogisko poziurio i mama, todel man ir kilo noras parengt peticija, gal pajudes nors kiek ledai g.gif

mano vyro pussesere pries metus turejo persileidima, kazkur 16,17 sav. as nevaziavau, bet zinau, kad jie laidojo vaikuti. o kaip ten jiems atidave kudikeli as net nezinau. bet manau, kad gal leidzia pasirinkti. ar nori imti, arba jie sako i bendra kapa sulaidos su kitais.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:12)
Siandien reikia vaziuoti pasimti atsakyma is pataloginio...bet taip nenoriu o reikia verysad.gif gal bus kas aiskiau...

Isivaizduoju kaip sunku, buk stipri 4u.gif 4u.gif
QUOTE(zydra30 @ 2010 05 05, 11:13)
mano vyro pussesere pries metus turejo persileidima, kazkur 16,17 sav. as nevaziavau, bet zinau, kad jie laidojo vaikuti. o kaip ten jiems atidave kudikeli as net nezinau. bet manau, kad gal leidzia pasirinkti. ar nori imti, arba jie sako i bendra kapa sulaidos su kitais.

aciu uz info, pas mus tokio laiko vaikucius i atliekas meta, va taip va doh.gif , neduoda nei palaidot, nei bendram kapely laidoja, nes taip patogiau, pigiau, norisi rekti nuo tokio nuzmogejimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:12)

pasiimk. galbut suzinosi kazkokius atsakymus, kodel taip nutiko.
o jei kada vel pastosi, zinosi ka reiktu stebeti.
as turiu visa savo nestumo ir gimdymo istorija, nusipirkau. ir parodziau savo gyd, kad ji vel nepraziopsotu ko. nes yra dalyku, kuriu galima isvengti.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 11:11)
tai is ligonines turi pasiimti ta pacia diena, nelaiko jie ilgiau, taip?

Mums ispuole velykos sekancia diena ir pirmadienis nedarbo tai laike iki antradienio...Antradieni kol mane israse, nuvaziavom i patalogini...ten islaukem eile...paskui i metrikacija ir jau su tuo lapu i kapines, paskui vel grizom i patalogini pasiimti musu lelytes,nuvezem i baznycia ir tada i kapines...bet gerai kad nuvaziavome i kapines sekmadieni ir viska susitarem...mama sestadieni perase man igaliavima tvarkyti kapaviete kitaip nebutu leide...gerai kad viskas taip...nes sekmadieni mama isskrydo i Anglija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 05 gegužės 2010 - 10:24
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:22)
Mums ispuole velykos sekancia diena ir pirmadienis nedarbo tai laike iki antradienio...Antradieni kol mane israse, nuvaziavom i patalogini...ten islaukem eile...paskui i metrikacija ir jau su tuo lapu i kapines, paskui vel grizom i patalogini pasiimti musu lelytes,nuvezem i baznycia ir tada i kapines...bet gerai kad nuvaziavome i kapines sekmadieni ir viska susitarem...mama sestadieni perase man igaliavima tvarkyti kapaviete kitaip nebutu leide...gerai kad viskas taip...nes sekmadieni mama isskrydo i Anglija.

aga, gerai kad taip dar spejot viska susitvarkyti, jau tos sventes kartais buna labai nedekingos doh.gif

o tavo vyras dar eina i jura?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 05 05, 11:01)
su kazkuria mamyte snekejom, kad lietuvoj nebepriklauso motinystes atostogos tokiu atveju sad.gif. nes cia as turejau 9 men apmokamu dekretiniu. ir man ju tikrai reikejo, negalejau net pagalvot grizti i ta pati darba, kur visi tie patys veidai.

man baigesi beliutenis penktadieni...pasakiau kad noriu iseiti is darbo...bet darbdavis pasiule iseiti vaiko prieziuros atostogu mazikes kol jai nesueis treji....o paskui bus matyt... noresi iseisi
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 11:32)

o tavo vyras dar eina i jura?

Ne dabar Norvegijoje dirba, o taviski ka i jura eina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:38)
man baigesi beliutenis penktadieni...pasakiau kad noriu iseiti is darbo...bet darbdavis pasiule iseiti vaiko prieziuros atostogu mazikes kol jai nesueis treji....o paskui bus matyt... noresi iseisi
Papildyta:

labai graziai pasielge thumbup.gif
Ne dabar Norvegijoje dirba, o taviski ka i jura eina? ax.gif

aga eina mirksiukas.gif

tai vis tiek vienos damos karaliaujat namuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 05 gegužės 2010 - 10:58
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 11:55)
aga eina mirksiukas.gif

tai vis tiek vienos damos karaliaujat namuose?

bet tik dviem savaitem isvaziuoja ax.gif tai neilgam

davai junkis cia pas mus

http://www.supermama...?...577341&st=0
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 12:13)
bet tik dviem savaitem isvaziuoja  ax.gif tai neilgam

davai junkis cia pas mus

http://www.supermama...?...577341&st=0

gerai mirksiukas.gif , kazkada buvau uzsukus taip ir uzmaciau kad tavasis eina i jura blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 05 04, 20:56)

Renciau, kaip tu laikais? Kada vėl turėsi eit pas ginę?

labukas 4u.gif ,kaip gaila kad pas mus namuciuose daug liudesesio verysad.gif

as tai visaip buna diena geriau kita seip, visokios mintys aplanko,vis galvoju kam atime dievulis maziute,kad duoda kita su tom paciom bedelem g.gif ,o pas gine as kas sav. vaikstau, birzelio pradziojo vaziuosiu pas kardiologe ir pas genetike kad tik isseitu viska viena diena suderinti verysad.gif ziuresim kas ir kaip labai tikiuos,kad neras pablogejimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 04, 21:58)

jei tik žinočiau, kad Saulytė mano tikrai su Angeliukais, kad jai ten gera...

........jei kas leistų bent krašteliu pamatyt, kaip mūsų vaikai gyvena Ten....... ir aš dažnai pagaunu save mąstant, ar Jai ten gera, ar Jai ten šilta....gal verkia... galskauda.... gal nėr kas nuramina... bet paskui prisimenu EglėsC žodžius - " dangus ne tam, kad mūsų vaikai verktų..." ir nurimstu.. kuriam laikui..

QUOTE(nasata @ 2010 05 05, 10:02)

negyvagimis...kaip žiauriai skamba....

šiurpus žodis................

nasata, koks šviežias dar tavo skausmas....srūvantis..... baisu pačiai atgaminti tas pirmas savaites, mėnesius......
Atsakyti