QUOTE(Diva:) @ 2010 04 22, 10:38)
Aham, nuo to pacio
Mano ateities pirkiniu sarase tas NeoBio paakiams virsutineje dalyje
O siaip as tik uz savos gamybos, taciau nedrisciau darytis pati tokiai jautriai ir ypatingos prieziuros reikalaujanciai vietai - cia jau reikia patirties, labai gerai ismanyti proporcijas ir t.t. Nenukrypti nuo recepturos i pievas, kad nepasidaryti atvirkstinio rezultato... Smagu, kai merginos pacios pasidaro- as uz! Bet pati nedrisciau
Prasysiu gal kada Kunigundos ar Saturos ar Ugviles ar siaip kurios, kad man kazka sumeistrautu
- isisvajojau

Mano ateities pirkiniu sarase tas NeoBio paakiams virsutineje dalyje

O siaip as tik uz savos gamybos, taciau nedrisciau darytis pati tokiai jautriai ir ypatingos prieziuros reikalaujanciai vietai - cia jau reikia patirties, labai gerai ismanyti proporcijas ir t.t. Nenukrypti nuo recepturos i pievas, kad nepasidaryti atvirkstinio rezultato... Smagu, kai merginos pacios pasidaro- as uz! Bet pati nedrisciau

Prasysiu gal kada Kunigundos ar Saturos ar Ugviles ar siaip kurios, kad man kazka sumeistrautu

O aš pati mamai dariau savaitgalį, nors tikrai nesu ekspertė šioj srity- labai bijojau, kad bus kas nepasisekę ir mama išpeiks, nes biškį skeptiškai ji į mano gaminimus žiūri... O vakar paskambino pati ir pasakė, kad laaaabai džiaugiasi tiek paakių, tiek veido kremuku, sakė, kad visos smulkios raukšlės išsilygino