Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 22, 10:38)
Aham, nuo to pacio  biggrin.gif
Mano ateities pirkiniu sarase tas NeoBio paakiams virsutineje dalyje biggrin.gif
O siaip as tik uz savos gamybos, taciau nedrisciau darytis pati tokiai jautriai ir ypatingos prieziuros reikalaujanciai  vietai - cia jau reikia patirties, labai gerai ismanyti proporcijas ir t.t. Nenukrypti nuo recepturos i pievas, kad nepasidaryti atvirkstinio rezultato...  Smagu, kai merginos pacios pasidaro- as uz! Bet pati nedrisciau schmoll.gif 
Prasysiu gal kada Kunigundos ar Saturos ar Ugviles ar siaip kurios, kad man kazka sumeistrautu  biggrin.gif - isisvajojau  rolleyes.gif  smile.gif

O aš pati mamai dariau savaitgalį, nors tikrai nesu ekspertė šioj srity- labai bijojau, kad bus kas nepasisekę ir mama išpeiks, nes biškį skeptiškai ji į mano gaminimus žiūri... O vakar paskambino pati ir pasakė, kad laaaabai džiaugiasi tiek paakių, tiek veido kremuku, sakė, kad visos smulkios raukšlės išsilygino biggrin.gif (abejoju, kad per kelias dienas tai įmanoma, bet vis tiek smagu biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 10:41)
tuoj ugnį nuo savęs nukreipsiu  biggrin.gif Prašyk Ugvilės, jei ji sutiks, neliks problemos su kokio gelio laikymu šaltai, kol jis tave pasieks  mirksiukas.gif

Ot kokia ! mad.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 04 22, 10:44)
O aš pati mamai dariau savaitgalį, nors tikrai nesu ekspertė šioj srity- labai bijojau, kad bus kas nepasisekę ir mama išpeiks, nes biškį skeptiškai ji į mano gaminimus žiūri... O vakar paskambino pati ir pasakė, kad laaaabai džiaugiasi tiek paakių, tiek veido kremuku, sakė, kad visos smulkios raukšlės išsilygino biggrin.gif (abejoju, kad per kelias dienas tai įmanoma, bet vis tiek smagu biggrin.gif)

thumbup.gif as tai uz visom keturiom!! Saunu!
Atsakyti
as mielai padaryciau, tik kol kas mano zinios menkos, moku tik ka nors susimakaluot, o su visokiais vaiskais dar nieko nedarius, bandysiu pirma karta kai vel ateis gaminimo banga ir laiko daugiau turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 21, 22:34)
Kad kai tave mačiau, tai prie baltaodžių nepriskirčiau...  rolleyes.gif Ar blogai pamačiau?  ax.gif

biggrin.gif Mano oda keicia spalva, istikruju anksciau budavau tikrai baltaode, dabar nebezinau kas su oda darosi, gal nuo ankstesniu vaiksciojimu i soliariuma oda patamsejo g.gif
Bet vasara vistiek degu raudonai.. verysad.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 10:22)
GinMinte, bent man visos natūralios apsaugos nuo saulės, gal tik išskyrus kokius Weledos kremus (iš panų atsiliepimų), tokios sausokos pasidaro tepant. Todėl losjono vieno kaip kremo ir kaip apsaugos kartu aš neįsivaizduoju... Pirmiausiai padrėkinu odą su įprasta priemone, o ant viršaus tepu losjoną smile.gif

O ka daryti, jei as vasara jokiu kremu veidui nenaudoju, man uztenka hidrolato ax.gif
Praeitais metais Weledos turejau apsauga nuo saules, bet jinai buvo tikrai rieboka, sunkiai tepesi, oda budavo balta nuo jo, galvoju gal su Laveros kremu taip nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 22, 10:23)
Bet vasara vistiek degu raudonai..  verysad.gif

O ka daryti, jei as vasara jokiu kremu veidui nenaudoju, man uztenka hidrolato  ax.gif
Praeitais metais Weledos turejau apsauga nuo saules, bet jinai buvo tikrai rieboka, sunkiai tepesi, oda budavo balta nuo jo, galvoju gal su Laveros kremu taip nera  g.gif

ir aš raudonuoju, nors tu ką doh.gif drinks_cheers.gif

tai ir nesuk galvos, kad nenaudoji, vadinasi, vien apsaugos užteks ir kaip tik pliusas, kad ji pati pasausėja (o ne veidas nuo jos), tai nesuriebins. Aš tepu ją kaip kremą - iš pradžių paskirstau ant delnų, paskui plonu sluoksniu ant veido ir gerai. Aišku, jei storai tepti, tai gali likti drūžės baltos, bet kad nelieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 10:22)
tai kad nieko nereikia papildomai pirkti. Pati turiu Monicos Aloe Ferox miltelių dar iš pirmo užsivežimo, tai man irgi sunkiai tirpsta, dar juos perkošiu per marlę sulankstytą. Bet prisiskaičiau internete, koks super duper tas Ferox, auga tik kažkur Afrikoje, o jau savybės jo, tai... Daktaras nuo visų bėdų tongue.gif Tai tiropinu iš akies įdėjusi, kiek tirpsta, nuosėdas nukošiu ir tirštinu. Super

mano akimis, skirtumas tik greityje - guaro guma sutirština akimirksniu, o su ksantanu reikia ilgiau žaisti. Bet abiem atvejais atsiras gumulėlių, jei nebus klausoma Monicos nurodymo išbarstyti tirštiklį pamažu, kaip kokius miltus. Jei bus neatsakingai suberta jų visas kiekis, tai tikrai pasigamins gumulas - čia jie abu turi lygiai tokių pat savybių  drinks_cheers.gif

Kuris čia iš Monicos turimų Aloe miltukų silpnesnės ar stipresnės koncentracijos? rolleyes.gif

Va va ir jau sugrįžo atmintis, dabar jau ir užrašuose radau, kad vis gi buvau pasižymėjusi tą Guaro gumą laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 balandžio 2010 - 10:31
QUOTE(ernesin @ 2010 04 22, 10:31)
Kuris čia iš Monicos turimų Aloe miltukų silpnesnės ar stipresnės koncentracijos? rolleyes.gif

kad anų Ferox nebėra pardavime g.gif Dabar yra Aloe Barbadensis, va šitie tai tiksliai yra koncentruoti ir paprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 11:36)
kad anų Ferox nebėra pardavime  g.gif Dabar yra Aloe Barbadensis, va šitie tai tiksliai yra koncentruoti ir paprasti  4u.gif

Aiškuma 4u.gif
Atsakyti
net jei būtų, tai Barbadensis malonesni gamybai, kaip supratau - gerai tirpsta, nereikia košti. Ir KN būtent Barbadensis, koncentruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 22, 11:39)
net jei būtų, tai Barbadensis malonesni gamybai, kaip supratau - gerai tirpsta, nereikia košti. Ir KN būtent Barbadensis, koncentruoti smile.gif

Aha, man jie puikiai ištirpo. Ir ką gi ką gi - išbandžiau savo aloe gelį su gluosnio/alksnio (biggrin.gif) bei rožių milteliais. Pasaka oda... Nuo miltukų nusidažė pats gelis, tai ekokonservanto neįžiūriu. Namie nenuspalvintuose geliuose pažiūrėsiu smile.gif
O koks galiojimo laikas priemonių su ekokonservantu? Laikysiu šaldytuve, tik ne su mentele pakabinau šiandien, o su pirštais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 22 balandžio 2010 - 10:42
QUOTE(agnuta @ 2010 04 22, 09:00)
wilike, tu ta alijosiaus kauke darai po plovimo ir nebenuskalauji? ar kaip? 4u.gif

prie plovima tepu, nors ten ir plauti nebuna ka, jauciu galima ir po plovimo.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 22, 10:41)
Laikysiu šaldytuve, tik ne su mentele pakabinau šiandien, o su pirštais  doh.gif

ir aš su pirštais, ir MB su pirštais kabina cool.gif Pas mane irgi matosi aliejaus mikrolašeliai, bet dėl vanilės eliksyro tikriausiai smile.gif
Atsakyti