Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 23, 00:43)
Matet toki?  smile.gif
user posted image

kaip idomu..

juodojo muilo losjonas  bigsmile.gif kas cia per daiktas.. biggrin.gif

Cia is Akomos gal? As pirkau is ju ta black soap muila. Tai didelio ispudzio nepaliko, kvepia kaip ukiskas, bet cia, zinoma, nieko. Bet jokio ypatingo drekinimo ar bent ko nors teigiamo nepastebejau.
Atsakyti
Palomina, kūno kremas man kažkokią karamelę primena, mielai suvalgyčiau biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 22, 23:42)
Na, aš irgi pasidalinsiu patirtimi apie sintetinius kvapus (smarves, tiksliau).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 22, 23:16)
Cia is Akomos gal? As pirkau is ju ta black soap muila. Tai didelio ispudzio nepaliko, kvepia kaip ukiskas, bet cia, zinoma, nieko. Bet jokio ypatingo drekinimo ar bent ko nors teigiamo nepastebejau.

ne, siaip radau vienam amerikietiskam puslapyje. bet gal ir uk yra.

as irgi esu bandzius juodaji muila, tik seniai... (dabar naudoju geresnius hihihi.gif ) tada man jis visai neblogas pasirode, tik kad labai toks minkomas smile.gif nieko ypatingo labai, bet pasirode svelnus siaip muiliukas.

Ai, ar radai sudeti to sampuno (Dr Organics)?. As esu ju aloe sampuna naudojus ir kondicionieriu. Normalus, bet labai nesuzavejo. kazkas ten sudety lyg buvo.. nepamenu.. gal ALS..

Atsakyti
Niu va, Jūs čia taip greitai bėgat per puslapius, aš ne tik parašyti ką nors, bet ir viską perskaityti nespėju blush2.gif biggrin.gif

Tai dabar gausis kaip ir ne visai į temą, ai nu bet vis tiek... Žadėjau įdėt sewak medžio pagaliuko foto, tik aparatas buvo numiręs, bet jau sutvarkė man jį.
user posted image

user posted image

Dėl mano nepavykusio plaukų balzamo su "blogybėmis", tai ačiū visoms už patarimus, jis jau utilizuotas biggrin.gif Nepavyko priduot, bet radau, kam tiko ir su visais parabenais...

Apie šitą deo

user posted image

sakiau parašysiu mamos įspūdžius, tai reziume, kad neblogas, bet Thai kristalas(akmuo) jai vis tik geresnis ax.gif
Papildyta:
[/quote]
Aham, nuo to pacio biggrin.gif
Mano ateities pirkiniu sarase tas NeoBio paakiams virsutineje dalyje biggrin.gif
O siaip as tik uz savos gamybos, taciau nedrisciau darytis pati tokiai jautriai ir ypatingos prieziuros reikalaujanciai vietai - cia jau reikia patirties, labai gerai ismanyti proporcijas ir t.t. Nenukrypti nuo recepturos i pievas, kad nepasidaryti atvirkstinio rezultato... Smagu, kai merginos pacios pasidaro- as uz! Bet pati nedrisciau schmoll.gif
[/quote]

O apie kurį NeoBio kremuką paakiams kalbate? Mane labai domina g.gif Žiemą naudojau Bema stangrinantį paakių ir lūpų biofluidą, labai patiko, nors, 23metėms jis dar per anksti biggrin.gif Dabar naudoju Weledos rožių intensyvų kremą šitą
user posted image
irgi patinka, bet į pabaigą jau...

Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 09:32)
Gal kas parekomenduotu koki gera krema brandziai odai. Apie 30 metu oda jau brandi, ane?  blush2.gif  blush2.gif

ėėė, pala, o tai kur man tada dėtis? unsure.gif 33 ant nosies lotuliukas.gif Šiaip kosmetologė man minėjo, kad maždaug nuo 36m. brandžia galima pavadinti, nors, aišku, priklauso ir nuo konkrečios odos būklės.
Man asmeniškai Bema priemonės brandžiai odai patinka (jas šiaip nuo 25m. metų galima naudoti). Mano oda į sausumą, bet tik užkrauk ką nors riebesnio ir sunkesnio, tai ima ir išjautrėja, todėl dažniausiai naudoju drėkinančias priemones.
Atsakyti
Kai pasiskaitau jusu visu kalbas apie receptus ir sudedamasias kosmetikos dalis, tai atrodo, kad cia koks raganu saskrydis: idek 2 siksnosparnio uodegeles, tris musmires, saujele kanopu pelenu.... toks surum burum, kaip kokios burtininkes kazka buriat lotuliukas.gif man kaip japonu kalba - nieko nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif

Kazko norejau paklaust... eeeee..... skleroze. zodziu kita karta tada biggrin.gif

Ai, va! Koki paprasta kuno skrabo receptuka gal kas zino? blush2.gif toki paprasta, bet gera ir kad is buityje randamu produktu, o ne is "Afrikos pietineje dalyje vieno ukininko sode auginamo kukur-mukur vaisiaus seklu isspaudu".
Atsakyti
Palomina
Ugvile[/b], is ko bazes? Ar pati bandei sampunintis?  4u.gif

pirkau jas aroma-zone, yra paruostos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 23 balandžio 2010 - 06:57
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 23, 06:51)
Kai pasiskaitau jusu visu kalbas apie receptus ir sudedamasias kosmetikos dalis, tai atrodo, kad cia koks raganu saskrydis:

Ai, va! Koki paprasta kuno skrabo receptuka gal kas zino?

nieko, įsivažiuosi tongue.gif

labai paprasta tiesiog kavos tirščiais arba cukrų panaudoti su kokiu alyvuogių aliejumi mirksiukas.gif Man tinka variantas, kai aliejaus neperpilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 22, 21:23)
wau Polomina, kaip grazu  wub.gif

Palomina
Nuotraukos labai mielos, kaip visada..  wub.gif ir gaminiai atrodo  wub.gif , isivaizduoju, kad taip ir kvepia..

QUOTE(Ayaan @ 2010 04 23, 01:24)
Palomina, kūno kremas man kažkokią karamelę primena, mielai suvalgyčiau  biggrin.gif  thumbup.gif
drinks_cheers.gif

Ačiū visoms už pagyrimus smile.gif 4u.gif
Kai maišiau kremą, tai ir man atrodė, kad kokį irisą gaminčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 23, 07:51)

Ai, va! Koki paprasta kuno skrabo receptuka gal kas zino?  blush2.gif toki paprasta, bet gera ir kad is buityje randamu produktu, o ne is "Afrikos pietineje dalyje vieno ukininko sode auginamo kukur-mukur vaisiaus seklu isspaudu".

Aš naudoju muilo riešutų miltelius wink.gif Tiesiog su tais milteliais gerai ištrinu visą kūną, nieko daugiau nededu. Patinka ir poveikis, ir tų miltelių kvapas.... Bandžiau net ir galvos odos pylingą vien tik su tais milteliais darytis - užskaičiau thumbup.gif beje, man tie milteliai labai lengvai išsiplovė...
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 04 23, 08:03)
Aš naudoju muilo riešutų miltelius wink.gif

Viola pageidauja virtuvinių produktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 23, 01:16)

Va koks to Black soap kvapas biggrin.gif neradau žodžių apibūdinimui doh.gif O pariebina man gerai.. Rankom kremo nesinori nusiplovus juo, plaukus suriebino, tai šiaip užskaitau kaip teigiamą dalyką rankoms ir kūnui. (bet su DG muilais nėr ką lygint... ne tik dėl kvapo). Tik va sesė privatizavo jį doh.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 23, 07:51)
Ai, va! Koki paprasta kuno skrabo receptuka gal kas zino?  blush2.gif toki paprasta, bet gera ir kad is buityje randamu produktu, o ne is "Afrikos pietineje dalyje vieno ukininko sode auginamo kukur-mukur vaisiaus seklu isspaudu".

Švelnesniam šveitimui - ir kokoso drožlės prie visų kitų išvardintų tiktų, po jų nereikia man balzamų, kūnas lieka toks lyg paaliejuotas vos vos wub.gif Ir kvaaaapas... Tik labai dušo nutekėjimo angos filtriukas užsikemša, tai pabaigoj čiut ne iki viršaus padėklo vanduo stovi biggrin.gif

Pagaliau galiu oficialiai pareikšti, kad esu paskutinioji, atsiėmus DG muilus (ačiū nukeltiems skrydžiams biggrin.gif ) Tai jungiuosi į liaupsinančiųjų gretas - sudirgusiam veidui puikiai tinka levandinis muiliukas, pasiliksiu gal vieną kūnui, nes kiti jau išdalinimo laukia doh.gif DG - įsirašyk mane prie sekančio muilų traukinuko!!!! Jie nerealūs ir aš jų noriu daug! Su draugėm ir šeima reik tokiu gėriu dalintis, slėpti - nuodėmė
Atsakyti