QUOTE(Diva:) @ 2010 04 23, 17:59)
Del sildymo nesutikciau bulvemis ir kitais dalykais
- reikia varyti kitaip , sildymas kartais gali kaip tik sukelti pulinius i tokias uzkampias vieteles- akiduobes ir pan. Cia tokia senovine patartis, bet esu kalbejusi su tikrai gera homeopate- jau senai nepatariama taip, nes yra daug atveju, kai priesingai veikia sildymas, kai zmones namuose patys tai daro ... Man asmeniskai vaikysteje isgyde sinusita su sildymo kursu- eidavau i poliklinika, tokius metalinius apvalius sildytuviukus visaip kaip deliodavo, ne tik ant kaktos, paakiuos ir t.t.- yra sistema tam tikra, kas kiek minuciu ten palaikyt, ten ir t.t. - bet labai reikia zinoti kur butent ir geriau nerizikuoti paciam, manau...

Irgi nesu šildymų gerbėja ir girdėjau tą patį - kad dar labiau užburkti ten viskas gali. Man taip ir būdavo, beje

Vaikystėje mane labai mylėjo ir slogos, ir sinusitai. Tfu tfu tfu, išaugau. Aš šiaip irgi prieš antibiotikus, kai jų nelabai reikia, bet jei jau labai rimtai, tai žiūrėk... Nes iki operacijos su sinusitu netoli...

Papildyta:
O aš tai giriuosi, kad jau kaip mano plaukai šiandien tvaska...

Ryte prieš plovimą porą valandų laikiau kaukytę ant drėgnų plaukų (nuo šaknų iki pat galiukų) iš alavijų gelio, fitokeratinų, glicerino bei rozmarinų ir ylangų EA