QUOTE(Babi* @ 2010 04 17, 14:52)
Geras, o Lietuvoje jo yra pirkti(to pagaliuko)?
Nemačiau niekur. Bet Egipte daug kas buvę, tai galvojau, gal kas naudoja, negi tik mane jų dantys sudomino

Aš kur nuvykstu, tai prisirankioju visokių vietinių lapų, sėklų, kankorėžių ir t.t.
Šiaip šis medis yra iš magnolijų kiek žinau, pastos su juo yra gaminamos, bet neteko kažkaip aptikti Lietuvoj... gaila... nuvalius iš tiesų jaučiasi tokie slidūs, švarūs dantys.
Bet su tais dantų šepetėliais, kur su sidabru ir auksu, tai panašus efektas. Jie labai gerai nuvalo, ypač tarpdančius. Nupirkau visai šeimai, dar tik savaitė, kaip naudoju, bet man patinka. Užtat galvoju, reik ir pastą pabandyt. Gal kas naudojat?
ČIA šepetėlių aprašymas, bet aš pirkau žymiai pigiau, už 20Lt, kai "Sveikatos dovanos" buvo į "Panoramą" atvežę savo prekių. Jų parduotuvė yra kažkur Kaune (atrodo, Savanorių prospekte), o Vilniuj tai "Litfarma" prekiauja. "Gintarinė vaistinė" irgi žadėjo, bet kai klausiau, tai sakė, dar negavo nieko iš tiekėjų.
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 17, 15:07)
Spėju, tėvukai jau kiek kitokiu ritmu gyvena ir turi laiko tokiems dalykams... Aš gal irgi į senatvę užsiimsiu

O kol kas man ir taip atrodo, kad per daug laiko sugaištu savo procedūroms visokioms...

Gerai, kad dabar dar palyginus nesu užimta
Nu žinok, kad ne. Tėvas dirba juodai, dar ir dėsto, mama šiek tiek laisvesnė. Užtat man keista, kad jie netingi. Vasarą, tiesa, sode gyvena ir iš jo į darbą važinėja, tai ten ir užsiima visokiais eksperimentais su augalais. Aš net pavydžiu jiems to entuziazmo lakstyti, mankštintis, maudytis šaltam vandenyje ir t.t. Tinginė tuo klausimu esu, man geriau ant saulytės, kaip katinui pagulėt