Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

Dalinamės patirtimi apie gėlyno karalienių auginimą, rodome žiedų foto 4u.gif

user posted image

user posted image

3 tema.

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 16, 23:27)
Dalinamės patirtimi apie gėlyno karalienių auginimą, rodome žiedų foto  4u.gif

user posted image

Kas per GROŽIS 4u.gif thumbup.gif Tokios nuostabios vešlios stiebinės rožės dar nesu mačiusi... blush2.gif Gerą ranką ir širdį turi... 4u.gif
O mano beveik visos miniatiūrinės rožytės iššalo... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 17 balandžio 2010 - 14:36
QUOTE(Fonda @ 2010 04 17, 16:33)
Kas per GROŽIS 4u.gif  thumbup.gif Tokios nuostabios vešlios stiebinės rožės dar nesu mačiusi... blush2.gif Gerą ranką ir širdį turi... 4u.gif
O mano beveik visos miniatiūrinės rožytės iššalo... cray.gif

Deja, tai foto iš interneto pirmojo puslapio puošimui blush2.gif (tikriausiai slapta mano svajonė, išauginti tokią rožę ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 17 balandžio 2010 - 15:42
QUOTE(jediara @ 2010 04 17, 16:41)
Deja, tai foto iš interneto pirmojo puslapio puošimui blush2.gif (tikriausiai slapta mano svajonė, išauginti tokią rožę ax.gif )

Bet aš apie Jus ir Jūsų stebuklingus sugebėjimus išauginti TOKIĄ rožę net ir nesuabejojau... drinks_cheers.gif Pernai gi mačiau labai panašias jūsų sode biggrin.gif Ir ne vieną...
Atsakyti
merginos ,o kaip jūs paruošiat žiemojimui stiebines ? ar aprišat,ar prilenkiat blush2.gif ?
Atsakyti
Merginos kokią veislę patartumėte laipiojančią? Noriu paslėpti-papuošti vieną sieną pietrytinėje pusėje, dirvožemis molingas. Na, norėtųsi idealaus varianto blush2.gif kad nubūtų labai lepi, bet kad džiugintų žiedais kuo ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

na ir as jau pas jus atsikaraustau rolleyes.gif

mano irgi beveik visos rozes issalo nors buvo gerai dengtos ir su agro ir su eglisakiais doh.gif

bet vakar apziurejau kad bent 2 nuo saknu leidzia ugliukus tokius mazuciu ir vijoklinei galvojau jau fsio bet ir ji matau ledzia nuo apasios bet ja teko vakar persidint nes kaimynas tvoros pamata daro ir ji maise tai gal labai nesustresuos g.gif

o mano stiebine irgi manau neisgyveno o man ji pati paciausia ir dar vyro dovana tai labai pergyvenu kad ji nusalo bet vis dar su viltim ziuriu ir laikiu pumpuriuku kaip visos mes cia bet jai nusalo ji tai nezinau ar rysiuos dar karta nes kainavo ne mazus pinigelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 04 18, 01:52)
Bet aš apie Jus ir Jūsų stebuklingus sugebėjimus išauginti TOKIĄ rožę net ir nesuabejojau... drinks_cheers.gif Pernai gi mačiau labai panašias jūsų sode biggrin.gif Ir ne vieną...

Tikriausiai per mažai meilės stiebinėms, nes po žiemos angel_not.gif , bet vakar vėl pirkau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(salomejaxx @ 2010 04 18, 11:40)
Merginos kokią veislę patartumėte laipiojančią? Noriu paslėpti-papuošti vieną sieną pietrytinėje pusėje, dirvožemis molingas. Na, norėtųsi idealaus varianto  blush2.gif  kad nubūtų labai lepi, bet kad džiugintų žiedais kuo ilgiau    rolleyes.gif

Nelepi ir žydinti iki šalnų "Sympathie" ax.gif
Atsakyti
sveikos rožių augintojos...
norėčiau aš labai vijoklinės rožės..
Ar kas auginate,gal galite papasakoti,kaip tarkim tada tokią "aprišti,kad nesušaltų" žiemai,jei ji bus visa apsiraizgiusi?Skaičiau,čia jūsų temelę,kad daug rožyčių jūsų iššąlo.. verysad.gif
Ir kaip rožės dauginasi iš šaknų ar poskiepiais? ir kaip geriau? Girdėjau,kai būna su skiepais,tai jei iššąla tada pradeda dygti jos nuo šaknų,o ten tarkim skiepo nėra,ir tampa jos "ne veislines" ? ar čia tiesa...
ir gal kas galėtų parduoti vijoklinės raudonos atsparios šalčiam rožės kokį daigelį-būčiau be galo dėkinga wub.gif
Atsakyti
Dažniausiai rožės skiepijamos į erškėtį, ir jei rožė nušalo iki skiepijimo vietos, iš šaknų išaugs paprasčiausias erškėtis. Jei tai savašaknė rožė, tuomet iš šaknų auga ta pati rožytė. Tačiau mugėse, turguose pardavinėjamos skiepytos rožės, nes dauginant auginiais, deja, ne visos prigyja. Pati "pažaidimui" vis pabandau taip pasidauginti, o mano vijoklinės visos savašaknės, todėl jų niekada nedengiu, nes jei ir nušala antžeminė dalis, iš šaknų vis tiek užauga ta pati rožė ax.gif
Atsakyti

Sveikos naujoj temoj 4u.gif ,mano stiebinė leidžia šakas prieš skiepą,žiūrėsiu kas gausis unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif , kad sugebi įšaknydinti savas ,nes tie nušalimai gali į bankrotą išvaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2010 04 18, 18:08)
Sveikos naujoj temoj  4u.gif ,mano stiebinė leidžia šakas prieš skiepą,žiūrėsiu kas gausis

o ką darysi jei bus erškėtis ,kaip jediara sako,įdomiai atrodytų stiebinis erškėtis bigsmile.gif

Atsakyti